Signatures von JRE Österreich
Österreichs junge Spitzenköche. Portraits. Rezepte. Inspirationen.

Ausztria fiatal kulináris tehetségeinek top gasztronómiai úti céljai. Fedezze fel Ausztriát a legízletesebb oldaláról! Ez az exkluzív kiadvány 43 kiemelkedő gasztronómiai úti célra kalauzolja el Önt az Alpok országában, és bemutatja az ország legkreatívabb fiatal séfjeit.
A JRE (Jeunes Restaurateurs) védjegy a kulináris kiválóság garanciája, amely a regionális alapanyagokra és a fenntarthatóságra épül.
Hogy a fiatal séfek miként töltik meg élettel ezt az alapelvet, azt Alexander Rabl lényegre törő szövegei és Jörg Lehmann hangulatos fotói ragyogóan érzékeltetik.
A JRE séfek 43 emblematikus receptje, amelyeket otthon is elkészíthetünk, a legjobb bizonyítéka a kiemelkedő tehetségnek és szenvedélynek. Minden egyes fogás a terroir és a mesterség történetét meséli el, és különleges élménnyé teszi ezt a könyvet mindazok számára, akik a gasztronómia egyedi világát keresik.
Egy valódi összművészeti alkotás: kiváló receptek, lenyűgöző fotók és hangulatos szövegek repítik el Önt az osztrák fiatal csúcsgasztronómia (JRE) legkiemelkedőbb úti céljaihoz.
A JRE Österreich a Jeunes Restaurateurs d’Europe (Fiatal Vendéglátósok Európában) osztrák szekciója, amely a fiatal, tehetséges csúcsgasztronómiai séfeket és étteremtulajdonosokat tömöríti. A JRE egy nemzetközi gasztronómiai szervezet, amely Európa-szerte jelen van, több mint 350 étteremmel és séffel. A JRE Österreich tagjai kiemelkedő minőségű konyhát képviselnek, regionális alapanyagokra, a fenntarthatóságra és a kulináris innovációra helyezve a hangsúlyt. A tagság elismerést jelent a szakmában, hiszen csak a legígéretesebb fiatal séfek és éttermek kerülhetnek be.
A JRE filozófiája: fiatalos lendület, kreativitás, terroir-tisztelet, magas színvonalú vendéglátás.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok alapján.
Termékinformációk
Szerző: | JRE Österreich |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 29. |
ISBN: | 9783985410828 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22.3 x 28.2 x 3 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 296 |
Ár: |
18 290 Ft (17 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.
A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.
Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.