Signatures von JRE Österreich
Österreichs junge Spitzenköche. Portraits. Rezepte. Inspirationen.
Ausztria fiatal kulináris tehetségeinek top gasztronómiai úti céljai. Fedezze fel Ausztriát a legízletesebb oldaláról! Ez az exkluzív kiadvány 43 kiemelkedő gasztronómiai úti célra kalauzolja el Önt az Alpok országában, és bemutatja az ország legkreatívabb fiatal séfjeit.
A JRE (Jeunes Restaurateurs) védjegy a kulináris kiválóság garanciája, amely a regionális alapanyagokra és a fenntarthatóságra épül.
Hogy a fiatal séfek miként töltik meg élettel ezt az alapelvet, azt Alexander Rabl lényegre törő szövegei és Jörg Lehmann hangulatos fotói ragyogóan érzékeltetik.
A JRE séfek 43 emblematikus receptje, amelyeket otthon is elkészíthetünk, a legjobb bizonyítéka a kiemelkedő tehetségnek és szenvedélynek. Minden egyes fogás a terroir és a mesterség történetét meséli el, és különleges élménnyé teszi ezt a könyvet mindazok számára, akik a gasztronómia egyedi világát keresik.
Egy valódi összművészeti alkotás: kiváló receptek, lenyűgöző fotók és hangulatos szövegek repítik el Önt az osztrák fiatal csúcsgasztronómia (JRE) legkiemelkedőbb úti céljaihoz.
A JRE Österreich a Jeunes Restaurateurs d’Europe (Fiatal Vendéglátósok Európában) osztrák szekciója, amely a fiatal, tehetséges csúcsgasztronómiai séfeket és étteremtulajdonosokat tömöríti. A JRE egy nemzetközi gasztronómiai szervezet, amely Európa-szerte jelen van, több mint 350 étteremmel és séffel. A JRE Österreich tagjai kiemelkedő minőségű konyhát képviselnek, regionális alapanyagokra, a fenntarthatóságra és a kulináris innovációra helyezve a hangsúlyt. A tagság elismerést jelent a szakmában, hiszen csak a legígéretesebb fiatal séfek és éttermek kerülhetnek be.
A JRE filozófiája: fiatalos lendület, kreativitás, terroir-tisztelet, magas színvonalú vendéglátás.
Restaurant / Signature Chef
Restaurant Mangold / Michel Schwarzenbacher
Biohotel Schwanen / Emanuel Moosbrugger
Griggeler Stuba im Burg Vital Resort / Sebastian Jakob
Biohotel & Restaurant Walserstuba / Jeremias Riezler
Genießerhotel Sonnhof / Patrick Müller
Genießerhotel Alpin / Alexander Gründler
Der Unterwirt - das kleine Gourmethotel / Christian Resch
Genießerhotel Die Riederalm / Andreas Herbst
Kirchenwirt in Leogang seit 1326 / Hans-Jörg Unterrainer
Hotel-Restaurant Der Gamsbock / Michael Gratzl
Genießerhotel Die Forelle / Hannes Müller
Genießerhotel Sonnhof by Vitus Winkler / Vitus Winkler
Döllerer Genusswelten / Andreas Döllerer
Restaurant Pfefferschiff / Jürgen Vigne
Restaurant Forsthofgut in Gstaig / Christoph Forsthofer
Restaurant Waldschänke / Clemens Grabmer
Lukas Restaurant / Lukas Kienbauer
Genießerhotel Mühltalhof / Philip Rachinger
Genießerhotel Bergergut / Thomas Hofer
Restaurant Rau Nature Based Cuisine / Clemens Gold
GenießerSeehotel Das Traunsee / Lukas Nagl
Restaurant Geiger Alm Dominik / Untersay
Restaurant Menerats / Maximilian Aichinger
Seespitz im Falkensteiner Schlosshotel Velden / Thomas Gruber
Restaurant Hubert Wallner / Hubert Wallner
Restaurant Moritz / Roman Pfeffer
Genießerhotel Sattlerhof / Hannes Sattler
Schlosskeller Südsteiermark / Markus Rath
Restaurant Genießer Rauch & Villa Rosa / Richard Rauch
Restaurant Artis / Philipp Dyczok
Gasthaus Cescenis / Thomas Rath
Genießerhotel Der Wilde Eder / Stefan Eder & Eveline Wild
Restaurant Trial / Markus Rath
Naturhotel Molzbachhof / Peter Pichler
Genießerhotel-Restaurant Krainer / Andreas Krainer
Landgasthof Zum Blumentritt / Andreas Fuchs
Restaurant Lungauer / Maximilian Leodolter
Heuber der Wirt in Brennl / Stefan Heuber
Restaurant Kolm / Michael Kolm
Genießerhotel Landhaus Bacher / Thomas Dorfer
Restaurant Eskolaci / Roland Huber
Gasthauswirt Floh / Josef Floh
Restaurant Herzig / Sören Herzig









Termékinformációk
| Szerző: | JRE Österreich |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 29. |
| ISBN: | 9783985410828 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 22.3 x 28.2 x 3 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 296 |
| Ár: |
18 290 Ft (17 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vodka
Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.
Bake With Benoit Blin
Fejlessze sütési készségeit, ismerje meg a zseniális sütés építőköveit, és tanulja meg a Benoit bolondbiztos receptjeihez használható alapvető technikákat.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.