Barion Pixel

The Irish Cookbook


« Vissza | Szerzők: Jp McMahon
  2020. február 15. 16:00

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Írország figyelemre méltóan gazdag kulináris öröksége évezredekig nyúlik vissza. Az ír szakácskönyvben az elismert Jp McMahon séf rögzíti egyedi kulináris eredetét és változatos hatásait.
Az Irish Cookbook összegzi, amit a föld és a tenger ad. A könyv 480 otthoni receptet, Írország nagylelkűségét és a sziget adta sokszínű alapanyag gazdagságot ünnepli.
A sziget nyugati partján lévő kagylóból, tengeri moszatból, buja zöld legelőkön legelő marhából és bárányból, a szigeten előállított javakból készült ételeket kerülnek bemutatásra. A legnépszerűbb tradicionális ételeket és sok kevésbé ismert drágakövet bemutatva ez a könyv élénken idézi a Smaragd-sziget melegségét, vendégszeretetét és kulináris szellemét.

Photo:Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jp McMahon
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781838660567
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.8 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Relæ: A Book of Ideas

Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén. A célja egyszerű volt: kifogástalan, fenntartható, zöldség orientált ételeket kínálni magas színvonalon. Mindezt egy olyan kivitelezésben, hogy az mentes legyen a jól ismert luxuséttermek elbizakodott kínálatától. A Relæ azonnali sikert ért el, és Puglisi magával ragadó filozófiája – ami hangsúlyozta az újító és lényegi mivoltát a főzésnek –intő jellé vált a szakácsok számára szerte a világon.

 

World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena