Barion Pixel

The Irish Cookbook


« Vissza | Szerzők: Jp McMahon
  2020. február 15. 16:00

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Írország figyelemre méltóan gazdag kulináris öröksége évezredekig nyúlik vissza. Az ír szakácskönyvben az elismert Jp McMahon séf rögzíti egyedi kulináris eredetét és változatos hatásait.
Az Irish Cookbook összegzi, amit a föld és a tenger ad. A könyv 480 otthoni receptet, Írország nagylelkűségét és a sziget adta sokszínű alapanyag gazdagságot ünnepli.
A sziget nyugati partján lévő kagylóból, tengeri moszatból, buja zöld legelőkön legelő marhából és bárányból, a szigeten előállított javakból készült ételeket kerülnek bemutatásra. A legnépszerűbb tradicionális ételeket és sok kevésbé ismert drágakövet bemutatva ez a könyv élénken idézi a Smaragd-sziget melegségét, vendégszeretetét és kulináris szellemét.

Photo:Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jp McMahon
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781838660567
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.8 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Art & Craft of Coffee Cocktails

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Szerzők: Jason Clark

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.