Barion Pixel

Quay

Food Inspired By Nature


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore
  2011. augusztus 29. 11:57

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


A sokak által várva várt, úttörőnek számító szakácskönyv lenyűgözően megtervezett és kívitelezett, fényképezett ételekkel büszkélkedhet, bizonyítván Peter Gilmore ízlését, filozófiáját, a természet iránti tiszteletét, szeretetét és szakértelmét.
A könyv tartalmául szolgáló klasszikus Quay, a természet által ihletett receptek közül nem maradhat el az ellenállhatatlan nyolcszerkezetű (texturájú) csoki torta elkészítésének ísmertetése sem. A szerző azon kevés szakácsok közé tartozik, akiket a természet inspirál, ráadásul fenomenális egyensúlyt hoz létre a vizualitás, a kitűnő íz párosítások, textúrák között. Fejlődni akarok, trendkövetők, gyűjtők kötelező szakácskönyve.

 



Kapcsolódó videók











Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Gilmore
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2011. augusztus 15.
ISBN: 9781741964875
Nyelv: Angol
Méretek: 26.5 x 32 x 3.5 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 288
Ár: 16 980 Ft
(16 171 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cenador de Amós

Cenador de Amós

Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli. 


Szerzők: Jesús Sánchez

Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.