Barion Pixel

Quay

Food Inspired By Nature


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore
  2011. augusztus 29. 11:57

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


A sokak által várva várt, úttörőnek számító szakácskönyv lenyűgözően megtervezett és kívitelezett, fényképezett ételekkel büszkélkedhet, bizonyítván Peter Gilmore ízlését, filozófiáját, a természet iránti tiszteletét, szeretetét és szakértelmét.
A könyv tartalmául szolgáló klasszikus Quay, a természet által ihletett receptek közül nem maradhat el az ellenállhatatlan nyolcszerkezetű (texturájú) csoki torta elkészítésének ísmertetése sem. A szerző azon kevés szakácsok közé tartozik, akiket a természet inspirál, ráadásul fenomenális egyensúlyt hoz létre a vizualitás, a kitűnő íz párosítások, textúrák között. Fejlődni akarok, trendkövetők, gyűjtők kötelező szakácskönyve.

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Gilmore
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2011. augusztus 15.
ISBN: 9781741964875
Nyelv: Angol
Méretek: 26.5 x 32 x 3.5 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 288
Ár: 14 980 Ft
(14 267 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Garden Chef

The Garden Chef

Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.


Szerzők: Phaidon Editors

The Art & Craft of Coffee Cocktails

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Szerzők: Jason Clark

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

Vadak és Halak

Vadak és Halak

A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét.