Barion Pixel

Quay

Food Inspired By Nature


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore
  2011. augusztus 29. 11:57

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


A sokak által várva várt, úttörőnek számító szakácskönyv lenyűgözően megtervezett és kívitelezett, fényképezett ételekkel büszkélkedhet, bizonyítván Peter Gilmore ízlését, filozófiáját, a természet iránti tiszteletét, szeretetét és szakértelmét.
A könyv tartalmául szolgáló klasszikus Quay, a természet által ihletett receptek közül nem maradhat el az ellenállhatatlan nyolcszerkezetű (texturájú) csoki torta elkészítésének ísmertetése sem. A szerző azon kevés szakácsok közé tartozik, akiket a természet inspirál, ráadásul fenomenális egyensúlyt hoz létre a vizualitás, a kitűnő íz párosítások, textúrák között. Fejlődni akarok, trendkövetők, gyűjtők kötelező szakácskönyve.

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Gilmore
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2011. augusztus 15.
ISBN: 9781741964875
Nyelv: Angol
Méretek: 26.5 x 32 x 3.5 cm
Súly: 2.28 kg
Oldalszám: 288
Ár: 15 980 Ft
(15 219 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.