Barion Pixel

Homemade Ramen

by Sho Spaeth


« Vissza | Szerzők: Sho Spaeth | Új
  2025. október 01. 16:45

Homemade Ramen

A ramen – akárcsak a pizza vagy a hamburger – hagyományok, szabályok, kulturális trendek, tiltások és szenvedélyes vélemények összessége. 


Sho Spaeth receptfejlesztő és ramen-rajongó több mint húsz éven át próbált rendet tenni ebben a sokrétű világban: a ramen készítés elterjedt technikáit a saját otthoni konyhájára alakította, és olyan recepteket dolgozott ki, amelyek a ramen különféle stílusait hitelesen képviselik.

 

 

 

 

A receptek között megtalálható:

  • Klasszikus shoyu ramen
  • Shio tanmen kagylóalaplével
  • Miso ramen
  • Fűszeres tantanmen
  • Sertésoldalas tsukemen
  • Leves nélküli ramen (mazemen)
  • Vegán csicseriborsó ramen

A több mint 100 lépésről-lépésre készült fotóval illusztrált, 320 oldalas Homemade Ramen megmutatja, hogyan készítheted el a ramen minden elemét teljesen az alapoktól: a levestől és a fűszerezéstől kezdve a ruganyos tésztán át egészen a változatos feltétekig, amelyek 13 különféle ramen tálat alkotnak. Ennél is többet nyújt: mindent megad ahhoz, hogy te magad is igazi ramen-geekké válhass otthonodban.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok alapján.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sho Spaeth
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. október 01.
ISBN: 9781324020998
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.2 x 2.8 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pie Academy

Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért. 


Szerzők: Ken Haedrich

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Újra készleten
My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Hooni Kim olyan séf, aki jung sunggal – szívvel és odaadással – főz. A My Korea a koreai gasztronómiai örökségét öleli fel. Az egyszerű, csípős szószba mártott rizstortáktól egészen a 12 órán át főzött koreai ramenig (ramyeon), Hooni a világszínvonalú francia és japán konyhákban szerzett tapasztalatait felhasználva finomhangolja a klasszikus koreai konyha technikáit, amelyek gyakran házi konyhákból erednek.