Complete Bordeaux - 4th edition
The Wines, the Chateaux, the People

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
A Complete Bordeaux részletes információkat kínál Bordeaux számos településéről és elnevezéseiről, valamint leírásokat és értékeléseket kínál az összes főbb pincészetről. Stephen Brook a vezető borászatok és azok terméséről készült éles portrékon kívül részletes betekintést nyújt Bordeaux kevésbé ismert területeire és kastélyaira egyaránt. Van egy felbecsülhetetlen értékű szüreti kalauz is az elmúlt négy évtizedről.
Hihetetlen, de Bordeaux 13 000 pincészetet foglal magában, 54 elnevezéssel, és ez a könyv alapos magyarázatot tartalmaz Bordeaux történelméről, terroirról és borkészítési stílusáról.
Termékinformációk
Szerző: | Stephen Brook |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 29. |
ISBN: | 9781784727512 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.8 x 25.6 x 5 cm |
Súly: | 1.84 kg |
Oldalszám: | 736 |
Ár: |
20 690 Ft (19 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.