Complete Bordeaux - 4th edition
The Wines, the Chateaux, the People
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
A Complete Bordeaux részletes információkat kínál Bordeaux számos településéről és elnevezéseiről, valamint leírásokat és értékeléseket kínál az összes főbb pincészetről. Stephen Brook a vezető borászatok és azok terméséről készült éles portrékon kívül részletes betekintést nyújt Bordeaux kevésbé ismert területeire és kastélyaira egyaránt. Van egy felbecsülhetetlen értékű szüreti kalauz is az elmúlt négy évtizedről.
Hihetetlen, de Bordeaux 13 000 pincészetet foglal magában, 54 elnevezéssel, és ez a könyv alapos magyarázatot tartalmaz Bordeaux történelméről, terroirról és borkészítési stílusáról.
Termékinformációk
| Szerző: | Stephen Brook |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 29. |
| ISBN: | 9781784727512 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.8 x 25.6 x 5 cm |
| Súly: | 1.84 kg |
| Oldalszám: | 736 |
| Ár: |
20 690 Ft (19 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Cooking with Mushrooms
Andrea Gentl első szakácskönyvében egyenlő arányban hozza a tudást és a technikát, valamint az egyedülálló szenvedélyt és érzékenységet.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.