Barion Pixel

Complete Bordeaux - 4th edition

The Wines, the Chateaux, the People


« Vissza | Szerzők: Stephen Brook
  2022. április 08. 12:02

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


A Complete Bordeaux részletes információkat kínál Bordeaux számos településéről és elnevezéseiről, valamint leírásokat és értékeléseket kínál az összes főbb pincészetről. Stephen Brook a vezető borászatok és azok terméséről készült éles portrékon kívül részletes betekintést nyújt Bordeaux kevésbé ismert területeire és kastélyaira egyaránt. Van egy felbecsülhetetlen értékű szüreti kalauz is az elmúlt négy évtizedről.
Hihetetlen, de Bordeaux 13 000 pincészetet foglal magában, 54 elnevezéssel, és ez a könyv alapos magyarázatot tartalmaz Bordeaux történelméről, terroirról és borkészítési stílusáról.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stephen Brook
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 29.
ISBN: 9781784727512
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.6 x 5 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 736
Ár: 20 690 Ft
(19 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweetology

Sweetology

A Sweetology, Josep Maria Rodríguez / La Pastisseria Barcelona/ világbajnok sztárcukrász szakkönyve, melyben saját filozófiáját és egyéni kreativitását ötvözi. A szerző megmagyarázza, bemutatja az általa kifejlesztett szakmai arculatot, melyet a két barcelonai üzletében is alkalmaz. A cukrászkönyv magába foglalja a klasszikus alkotások átdolgozását, a következő bontásokban-kategóriákban (Entremets, Individuals, Sweetology, Cakes, Renewing tradition, Verrines, Shortbread biscuits, Desserts, Technical), melyek felülmúlják a megszokott receptkönyvek kreativitását.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A Pékmesterség Magasiskolája

A Pékmesterség Magasiskolája

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!