Complete Bordeaux - 4th edition
The Wines, the Chateaux, the People

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
A Complete Bordeaux részletes információkat kínál Bordeaux számos településéről és elnevezéseiről, valamint leírásokat és értékeléseket kínál az összes főbb pincészetről. Stephen Brook a vezető borászatok és azok terméséről készült éles portrékon kívül részletes betekintést nyújt Bordeaux kevésbé ismert területeire és kastélyaira egyaránt. Van egy felbecsülhetetlen értékű szüreti kalauz is az elmúlt négy évtizedről.
Hihetetlen, de Bordeaux 13 000 pincészetet foglal magában, 54 elnevezéssel, és ez a könyv alapos magyarázatot tartalmaz Bordeaux történelméről, terroirról és borkészítési stílusáról.
Termékinformációk
Szerző: | Stephen Brook |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 29. |
ISBN: | 9781784727512 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.8 x 25.6 x 5 cm |
Súly: | 1.84 kg |
Oldalszám: | 736 |
Ár: |
20 690 Ft (19 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.