Complete Bordeaux - 4th edition
The Wines, the Chateaux, the People
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
A Complete Bordeaux részletes információkat kínál Bordeaux számos településéről és elnevezéseiről, valamint leírásokat és értékeléseket kínál az összes főbb pincészetről. Stephen Brook a vezető borászatok és azok terméséről készült éles portrékon kívül részletes betekintést nyújt Bordeaux kevésbé ismert területeire és kastélyaira egyaránt. Van egy felbecsülhetetlen értékű szüreti kalauz is az elmúlt négy évtizedről.
Hihetetlen, de Bordeaux 13 000 pincészetet foglal magában, 54 elnevezéssel, és ez a könyv alapos magyarázatot tartalmaz Bordeaux történelméről, terroirról és borkészítési stílusáról.
Termékinformációk
| Szerző: | Stephen Brook |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 29. |
| ISBN: | 9781784727512 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.8 x 25.6 x 5 cm |
| Súly: | 1.84 kg |
| Oldalszám: | 736 |
| Ár: |
20 690 Ft (19 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts
A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.
Paco Roncero
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.