Barion Pixel

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Plant-led Pairings, Recipes and Ideas for Cooks


« Vissza | Szerzők: Niki Segnit
  2023. március 17. 17:53

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.


A „More Flavours” című folytatásban Niki Segnit úttörő megközelítéseit alkalmazza 92 főként növényi alapú íz felfedezésére, a kelkáposztától a kesudióig, a gránátalmától a pisztáciáig. Több mint 800 szellemes és művelt bejegyzés recepteket, kóstolójegyeket és történeteket kombinálnak, hogy életre keltsék az egyes összetevőket.
Niki Segnit első könyvével a „The Flavour Thesaurus”-al együtt ez egy modern klasszikus, nélkülözhetetlen konyhai segédről van szó.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Niki Segnit
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 11.
ISBN: 9781526608987
Nyelv: Angol
Méretek: 13.5 x 21.6 x 3.2 cm
Súly: 0.47 kg
Oldalszám: 368
Ár: 9 590 Ft
(9 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

A Pékmesterség Nagykönyve

A Pékmesterség Nagykönyve

Egy könyv, amit 3 hivatásos pék neve fémjelez: Thomas Marie (Meilleur Ouvrier de France 2007-ben és a felsőoktatás vezetője a Lausanne-i vendéglátóipari iskolában), Jean-Marie Lanio (az INBP mesterkurzus vezetője az SPC-nél, Szöulban) és Patric Mitaillé (szintén a Lausanne-i vendéglátóipari iskola tanára).


Pie for Everyone

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Szerzők: Petra Paredez
Kategória: Alapanyag

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury