Barion Pixel

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Plant-led Pairings, Recipes and Ideas for Cooks


« Vissza | Szerzők: Niki Segnit
  2023. március 17. 17:53

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.


A „More Flavours” című folytatásban Niki Segnit úttörő megközelítéseit alkalmazza 92 főként növényi alapú íz felfedezésére, a kelkáposztától a kesudióig, a gránátalmától a pisztáciáig. Több mint 800 szellemes és művelt bejegyzés recepteket, kóstolójegyeket és történeteket kombinálnak, hogy életre keltsék az egyes összetevőket.
Niki Segnit első könyvével a „The Flavour Thesaurus”-al együtt ez egy modern klasszikus, nélkülözhetetlen konyhai segédről van szó.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Niki Segnit
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 11.
ISBN: 9781526608987
Nyelv: Angol
Méretek: 13.5 x 21.6 x 3.2 cm
Súly: 0.47 kg
Oldalszám: 368
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Signature Cocktails

Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.


Szerzők: Amanda Schuster

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash