Barion Pixel

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Plant-led Pairings, Recipes and Ideas for Cooks


« Vissza | Szerzők: Niki Segnit
  2023. március 17. 17:53

The Flavour Thesaurus - More Flavours

Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.


A „More Flavours” című folytatásban Niki Segnit úttörő megközelítéseit alkalmazza 92 főként növényi alapú íz felfedezésére, a kelkáposztától a kesudióig, a gránátalmától a pisztáciáig. Több mint 800 szellemes és művelt bejegyzés recepteket, kóstolójegyeket és történeteket kombinálnak, hogy életre keltsék az egyes összetevőket.
Niki Segnit első könyvével a „The Flavour Thesaurus”-al együtt ez egy modern klasszikus, nélkülözhetetlen konyhai segédről van szó.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Niki Segnit
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 11.
ISBN: 9781526608987
Nyelv: Angol
Méretek: 13.5 x 21.6 x 3.2 cm
Súly: 0.47 kg
Oldalszám: 368
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Manu

Manu

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.