Habitat - Die neue Tiroler Küche
Das große Genuss- und Lesebuch zur modernen Tiroler Küche von Haubenkoch Christoph Krabichler
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Tökéletes főzési tudással, regionális és szezonális termékekből varázsol kulináris remekműveket: 50 egyedi receptet a hagyományos tiroli konyhából - modern és kreatív módon értelmezve. Konyhájában Krabichler csak olyan elkötelezett termelők legjobb regionális termékeit használja fel, akik évek óta formálták Tirol kulináris fejlődését, és amelyeket a könyv bemutat.
Kulináris remekművek
A „Habitat” a tiroli konyha gyökereire és a regionális ételek fenntartható és tudatos felhasználására fókuszál. Christoph Krabichler séf lenyűgözi a helyi ételek interpretációival, mint például az árpa rizottó hegyi sajttal és a báránytatár tavaszi fűszernövényekkel. A könyvet portrék és történetek teszik teljessé a termékek mögött álló emberekről és a termékek iránti szenvedélyükről, ami egyedülálló minőséget teremt.








Termékinformációk
| Szerző: | Christoph Krabichler |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. december 08. |
| ISBN: | 9783985410682 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24.7 x 29.8 x 2.7 cm |
| Súly: | 1.53 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
18 490 Ft (17 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
BAO
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól
Tartine Book No.3
A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
Einfach Bau - Sterneküche für zu Hause
Valódi 3 csillagos konyhaművészet otthonra! Emelkedett szint, de megvalósítható: 64 recept a csúcsgasztronómiából ambiciózus hobbiszakácsoknak.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.