Barion Pixel

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Das große Genuss- und Lesebuch zur modernen Tiroler Küche von Haubenkoch Christoph Krabichler


« Vissza | Szerzők: Christoph Krabichler
  2023. december 08. 16:16

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Tökéletes főzési tudással, regionális és szezonális termékekből varázsol kulináris remekműveket: 50 egyedi receptet a hagyományos tiroli konyhából - modern és kreatív módon értelmezve. Konyhájában Krabichler csak olyan elkötelezett termelők legjobb regionális termékeit használja fel, akik évek óta formálták Tirol kulináris fejlődését, és amelyeket a könyv bemutat.

Kulináris remekművek

A „Habitat” a tiroli konyha gyökereire és a regionális ételek fenntartható és tudatos felhasználására fókuszál. Christoph Krabichler séf lenyűgözi a helyi ételek interpretációival, mint például az árpa rizottó hegyi sajttal és a báránytatár tavaszi fűszernövényekkel. A könyvet portrék és történetek teszik teljessé a termékek mögött álló emberekről és a termékek iránti szenvedélyükről, ami egyedülálló minőséget teremt.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christoph Krabichler
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 08.
ISBN: 9783985410682
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.8 x 2.7 cm
Súly: 1.53 kg
Oldalszám: 240
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.