Barion Pixel

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Das große Genuss- und Lesebuch zur modernen Tiroler Küche von Haubenkoch Christoph Krabichler


« Vissza | Szerzők: Christoph Krabichler
  2023. december 08. 16:16

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Tökéletes főzési tudással, regionális és szezonális termékekből varázsol kulináris remekműveket: 50 egyedi receptet a hagyományos tiroli konyhából - modern és kreatív módon értelmezve. Konyhájában Krabichler csak olyan elkötelezett termelők legjobb regionális termékeit használja fel, akik évek óta formálták Tirol kulináris fejlődését, és amelyeket a könyv bemutat.

Kulináris remekművek

A „Habitat” a tiroli konyha gyökereire és a regionális ételek fenntartható és tudatos felhasználására fókuszál. Christoph Krabichler séf lenyűgözi a helyi ételek interpretációival, mint például az árpa rizottó hegyi sajttal és a báránytatár tavaszi fűszernövényekkel. A könyvet portrék és történetek teszik teljessé a termékek mögött álló emberekről és a termékek iránti szenvedélyükről, ami egyedülálló minőséget teremt.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christoph Krabichler
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 08.
ISBN: 9783985410682
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.8 x 2.7 cm
Súly: 1.53 kg
Oldalszám: 240
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Indonesian Table

The Indonesian Table

A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.


The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash