My Culinary Ikigai
Sterneküche auf Schloss Elmau - Christoph Rainer

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt.
Ebben a különleges szakácskönyvben négy szezonális menü csábít kényeztetésre. Emellett az olvasók exkluzív betekintést kapnak a Schloss Elmau munkájába és mindennapjaiba: a csapatétkezéstől, az Ikigai filozófiájától és Christoph Rainer inspiráló japán utazásaiig.
Főzzön és élvezze az Ikigai módszert!
Értékeljen mindent, amiért érdemes élni – ezt vallja az Ikigai filozófia. Christoph Rainer séf számára nem hiányozhat a különleges konyha. A japán csúcskonyha iránti nagy szeretettel, ezzel a szakácskönyvvel olyan ételeket készít, amelyek ma már otthon is elkészíthetők. A különleges fénypont: A nagyszerű fényképek bepillantást engednek a Luce D'Oro, az ország egyik leghíresebb éttermének kulisszái mögé.
Termékinformációk
Szerző: | Christoph Rainer |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 29. |
ISBN: | 9783985410668 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.7 x 29.8 x 2.7 cm |
Súly: | 1.49 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
27 290 Ft (25 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.