Barion Pixel

My Culinary Ikigai

Sterneküche auf Schloss Elmau - Christoph Rainer


« Vissza | Szerzők: Christoph Rainer
  2023. április 21. 14:12

My Culinary Ikigai

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt. 


Ebben a különleges szakácskönyvben négy szezonális menü csábít kényeztetésre. Emellett az olvasók exkluzív betekintést kapnak a Schloss Elmau munkájába és mindennapjaiba: a csapatétkezéstől, az Ikigai filozófiájától és Christoph Rainer inspiráló japán utazásaiig.

Főzzön és élvezze az Ikigai módszert!

Értékeljen mindent, amiért érdemes élni – ezt vallja az Ikigai filozófia. Christoph Rainer séf számára nem hiányozhat a különleges konyha. A japán csúcskonyha iránti nagy szeretettel, ezzel a szakácskönyvvel olyan ételeket készít, amelyek ma már otthon is elkészíthetők. A különleges fénypont: A nagyszerű fényképek bepillantást engednek a Luce D'Oro, az ország egyik leghíresebb éttermének kulisszái mögé. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. augusztus vége.

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christoph Rainer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 29.
ISBN: 9783985410668
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.8 x 2.7 cm
Oldalszám: 240
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


30 Indispensable Ice Creams

30 Indispensable Ice Creams

Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel. 


Szerzők: Jaume Turró

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.