Barion Pixel

My Culinary Ikigai

Sterneküche auf Schloss Elmau - Christoph Rainer


« Vissza | Szerzők: Christoph Rainer
  2023. április 21. 14:12

My Culinary Ikigai

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt. 


Ebben a különleges szakácskönyvben négy szezonális menü csábít kényeztetésre. Emellett az olvasók exkluzív betekintést kapnak a Schloss Elmau munkájába és mindennapjaiba: a csapatétkezéstől, az Ikigai filozófiájától és Christoph Rainer inspiráló japán utazásaiig.

Főzzön és élvezze az Ikigai módszert!

Értékeljen mindent, amiért érdemes élni – ezt vallja az Ikigai filozófia. Christoph Rainer séf számára nem hiányozhat a különleges konyha. A japán csúcskonyha iránti nagy szeretettel, ezzel a szakácskönyvvel olyan ételeket készít, amelyek ma már otthon is elkészíthetők. A különleges fénypont: A nagyszerű fényképek bepillantást engednek a Luce D'Oro, az ország egyik leghíresebb éttermének kulisszái mögé. 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christoph Rainer
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 29.
ISBN: 9783985410668
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.8 x 2.7 cm
Súly: 1.49 kg
Oldalszám: 240
Ár: 27 590 Ft
(26 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


Italian Gelato Project

Italian Gelato Project

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


Szerzők: Andrea Soban

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).