My Culinary Ikigai
Sterneküche auf Schloss Elmau - Christoph Rainer

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt.
Ebben a különleges szakácskönyvben négy szezonális menü csábít kényeztetésre. Emellett az olvasók exkluzív betekintést kapnak a Schloss Elmau munkájába és mindennapjaiba: a csapatétkezéstől, az Ikigai filozófiájától és Christoph Rainer inspiráló japán utazásaiig.
Főzzön és élvezze az Ikigai módszert!
Értékeljen mindent, amiért érdemes élni – ezt vallja az Ikigai filozófia. Christoph Rainer séf számára nem hiányozhat a különleges konyha. A japán csúcskonyha iránti nagy szeretettel, ezzel a szakácskönyvvel olyan ételeket készít, amelyek ma már otthon is elkészíthetők. A különleges fénypont: A nagyszerű fényképek bepillantást engednek a Luce D'Oro, az ország egyik leghíresebb éttermének kulisszái mögé.
Termékinformációk
Szerző: | Christoph Rainer |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 29. |
ISBN: | 9783985410668 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.7 x 29.8 x 2.7 cm |
Súly: | 1.49 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
27 590 Ft (26 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.
Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.