Barion Pixel

Jan - Labor der Liebe

Die Sterneküche von Jan Hartwig


« Vissza | Szerzők: Jan Hartwig, Pieter D'Hoop
  2023. április 20. 17:40

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Szakácskönyvében különleges betekintést nyerhetsz a sztárszakács kulináris világába. A kiváló ételek és az olyan egyedi alkotások, mint a felfújt fürjmell vagy a máj mousse, csúcsminőségű konyhát visznek otthonába.

Jan Hartwig magas minőségű konyháját a regionalitás, a fenntarthatóság és a kézművesség jellemzi anélkül, hogy dogmatikus lenne, izgalmas és kreatív ételei meglepnek és meggyőznek.

Jürgen Dollase, ínyenc, gasztronómiai újságíró további szövegei közelebb hozzák az ínyenceket Jan Hartwig munkásságához, és arra ösztönzik őket, hogy foglaljanak asztalt közvetlenül a "JAN"-ba, vagy próbálják ki a finom alkotásokat saját konyhájukban.

Jan Hartwig vitathatatlanul az egyik legjobb szakács Németországban. 2014-ben átvette a Bayerischer Hof "Atelier" konyha vezetését. Az étterem 2016-ban második, 2018-ban pedig harmadik Michelin csillagát kapta meg. 2022 őszén megnyitotta saját éttermét "Jan".

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jan Hartwig, Pieter D'Hoop
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 15.
ISBN: 9783985410644
Nyelv: Német
Méretek: 24.8 x 29.5 x 2.8 cm
Súly: 1.56 kg
Oldalszám: 240
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


The Perfect Cookie

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales