Jan - Labor der Liebe
Die Sterneküche von Jan Hartwig

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Szakácskönyvében különleges betekintést nyerhetsz a sztárszakács kulináris világába. A kiváló ételek és az olyan egyedi alkotások, mint a felfújt fürjmell vagy a máj mousse, csúcsminőségű konyhát visznek otthonába.
Jan Hartwig magas minőségű konyháját a regionalitás, a fenntarthatóság és a kézművesség jellemzi anélkül, hogy dogmatikus lenne, izgalmas és kreatív ételei meglepnek és meggyőznek.
Jürgen Dollase, ínyenc, gasztronómiai újságíró további szövegei közelebb hozzák az ínyenceket Jan Hartwig munkásságához, és arra ösztönzik őket, hogy foglaljanak asztalt közvetlenül a "JAN"-ba, vagy próbálják ki a finom alkotásokat saját konyhájukban.
Jan Hartwig vitathatatlanul az egyik legjobb szakács Németországban. 2014-ben átvette a Bayerischer Hof "Atelier" konyha vezetését. Az étterem 2016-ban második, 2018-ban pedig harmadik Michelin csillagát kapta meg. 2022 őszén megnyitotta saját éttermét "Jan".
Termékinformációk
Szerzők: | Jan Hartwig, Pieter D'Hoop |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. december 15. |
ISBN: | 9783985410644 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.8 x 29.5 x 2.8 cm |
Súly: | 1.56 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.