Barion Pixel

Jan - Labor der Liebe

Die Sterneküche von Jan Hartwig.


« Vissza | Szerzők: Jan Hartwig, Pieter D'Hoop
  2023. április 20. 17:40

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Szakácskönyvében különleges betekintést nyerhetsz a sztárszakács kulináris világába. A kiváló ételek és az olyan egyedi alkotások, mint a felfújt fürjmell vagy a máj mousse, csúcsminőségű konyhát visznek otthonába.

Jan Hartwig magas minőségű konyháját a regionalitás, a fenntarthatóság és a kézművesség jellemzi anélkül, hogy dogmatikus lenne, izgalmas és kreatív ételei meglepnek és meggyőznek.

Jürgen Dollase, ínyenc, gasztronómiai újságíró további szövegei közelebb hozzák az ínyenceket Jan Hartwig munkásságához, és arra ösztönzik őket, hogy foglaljanak asztalt közvetlenül a "JAN"-ba, vagy próbálják ki a finom alkotásokat saját konyhájukban.

Jan Hartwig vitathatatlanul az egyik legjobb szakács Németországban. 2014-ben átvette a Bayerischer Hof "Atelier" konyha vezetését. Az étterem 2016-ban második, 2018-ban pedig harmadik Michelin csillagát kapta meg. 2022 őszén megnyitotta saját éttermét "Jan".

További részletek hamarosan!

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. November 15

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jan Hartwig, Pieter D'Hoop
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 15.
ISBN: 9783985410644
Nyelv: Német
Méretek: 24.8 x 29.5 x 2.8 cm
Oldalszám: 240
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

My home land and sea. Estonia

My home land and sea. Estonia

Peeter Pihel személyes szakácskönyve Észtországból, mely régiós tapasztalatokkal, eseményekkel történetekkel egészít ki. Történetek a gazdag és egyedi ízekkel rendelkező észt ételekről, egyszóval egy könyv az észt konyhárol, gondolkodásmódról, a földdel és természettel való szoros kapcsolatról.


Szerzők: Peeter Pihel

BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.