Jan - Labor der Liebe
Die Sterneküche von Jan Hartwig
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Szakácskönyvében különleges betekintést nyerhetsz a sztárszakács kulináris világába. A kiváló ételek és az olyan egyedi alkotások, mint a felfújt fürjmell vagy a máj mousse, csúcsminőségű konyhát visznek otthonába.
Jan Hartwig magas minőségű konyháját a regionalitás, a fenntarthatóság és a kézművesség jellemzi anélkül, hogy dogmatikus lenne, izgalmas és kreatív ételei meglepnek és meggyőznek.
Jürgen Dollase, ínyenc, gasztronómiai újságíró további szövegei közelebb hozzák az ínyenceket Jan Hartwig munkásságához, és arra ösztönzik őket, hogy foglaljanak asztalt közvetlenül a "JAN"-ba, vagy próbálják ki a finom alkotásokat saját konyhájukban.
Jan Hartwig vitathatatlanul az egyik legjobb szakács Németországban. 2014-ben átvette a Bayerischer Hof "Atelier" konyha vezetését. Az étterem 2016-ban második, 2018-ban pedig harmadik Michelin csillagát kapta meg. 2022 őszén megnyitotta saját éttermét "Jan".






Termékinformációk
| Szerzők: | Jan Hartwig, Pieter D'Hoop |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. december 15. |
| ISBN: | 9783985410644 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24.8 x 29.5 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.56 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Mexico The Cookbook
A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.
The Elements Of Pizza
Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.