Barion Pixel

Genussregion Südtirol

Elf befreundete Köche interpretieren ihre Heimatküche


« Vissza | Szerzők: Matthias Biehler
  2023. február 23. 14:35

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Legyen szó kacsamell fenyőmézzel vagy alpaka carpaccio kétféle almával – az innovatív szakácsok nemcsak újonnan értelmezett klasszikusokkal, hanem innovatív receptekkel is lenyűgöznek, amelyek a regionális és nemzetközi ételeket ötvözik.

A dél-tiroli konyha finomságai újraértelmezve

A dél-tiroli konyha a leggazdagabb forrásokból merít - a régió kiváló termékeitől a tiroli farmerkonyha gyökereiig az olasz-mediterrán konyha hatásaiig. Ezekből az értékes alapelemekből 11 dél-tiroli séf-barát finom dél-tiroli ételeket fejlesztett ki, amelyeket az íz, a változatosság és a kreativitás jellemez.

Több mint 55 dél-tiroli recept: Saibling tatár íróval réti fűszernövényekkel, rizottó fenyővajjal- borjúmiriggyel, vagy aludttejes-joghurt mousse bogyós gyümölcsökkel, szagosmüge fagylalt-ropogós zabpehellyel – itt remek ételeket talál regionális és szezonális termékekből, ami meglep és boldoggá tesz.

Ebben a szakácskönyvben 11 professzionális séf ötvözi innovatív kulináris szellemét és kreativitását. Önértelmezi a regionális konyhát, új recepteket dolgozz ki, és ötvözi a regionálist a nemzetközivel. Ezek közé tartozik: Armin Comploj, Armin Gruber, Andrea Irsara, Mirko Mair, Arnold Nussbaumer, Markus Peintner, Matthias Schenk, Othmar Raich, Daniel Werth, Daniel Wolfsgruber és Stephan Zippl.

Hangulatos képek és szövegek mutatják be a dél-tiroli táj varázsát, a kulináris desztinációkat, a csodálatos ételeket, és hangulatos betekintést engednek a csúcsszakácsok munkájába.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthias Biehler
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. február 23.
ISBN: 9783985410545
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.7 x 2.7 cm
Súly: 1.49 kg
Oldalszám: 800
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena

World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


KitchenAid Mix with the Best

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Szerzők: Sergio Herman