Barion Pixel

Genussregion Südtirol

Elf befreundete Köche interpretieren ihre Heimatküche


« Vissza | Szerzők: Matthias Biehler
  2023. február 23. 14:35

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Legyen szó kacsamell fenyőmézzel vagy alpaka carpaccio kétféle almával – az innovatív szakácsok nemcsak újonnan értelmezett klasszikusokkal, hanem innovatív receptekkel is lenyűgöznek, amelyek a regionális és nemzetközi ételeket ötvözik.

A dél-tiroli konyha finomságai újraértelmezve

A dél-tiroli konyha a leggazdagabb forrásokból merít - a régió kiváló termékeitől a tiroli farmerkonyha gyökereiig az olasz-mediterrán konyha hatásaiig. Ezekből az értékes alapelemekből 11 dél-tiroli séf-barát finom dél-tiroli ételeket fejlesztett ki, amelyeket az íz, a változatosság és a kreativitás jellemez.

Több mint 55 dél-tiroli recept: Saibling tatár íróval réti fűszernövényekkel, rizottó fenyővajjal- borjúmiriggyel, vagy aludttejes-joghurt mousse bogyós gyümölcsökkel, szagosmüge fagylalt-ropogós zabpehellyel – itt remek ételeket talál regionális és szezonális termékekből, ami meglep és boldoggá tesz.

Ebben a szakácskönyvben 11 professzionális séf ötvözi innovatív kulináris szellemét és kreativitását. Önértelmezi a regionális konyhát, új recepteket dolgozz ki, és ötvözi a regionálist a nemzetközivel. Ezek közé tartozik: Armin Comploj, Armin Gruber, Andrea Irsara, Mirko Mair, Arnold Nussbaumer, Markus Peintner, Matthias Schenk, Othmar Raich, Daniel Werth, Daniel Wolfsgruber és Stephan Zippl.

Hangulatos képek és szövegek mutatják be a dél-tiroli táj varázsát, a kulináris desztinációkat, a csodálatos ételeket, és hangulatos betekintést engednek a csúcsszakácsok munkájába.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthias Biehler
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. február 23.
ISBN: 9783985410545
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.7 x 2.7 cm
Súly: 1.49 kg
Oldalszám: 800
Ár: 21 490 Ft
(20 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland