Genussregion Südtirol
Elf befreundete Köche interpretieren ihre Heimatküche
Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.
Legyen szó kacsamell fenyőmézzel vagy alpaka carpaccio kétféle almával – az innovatív szakácsok nemcsak újonnan értelmezett klasszikusokkal, hanem innovatív receptekkel is lenyűgöznek, amelyek a regionális és nemzetközi ételeket ötvözik.
A dél-tiroli konyha finomságai újraértelmezve
A dél-tiroli konyha a leggazdagabb forrásokból merít - a régió kiváló termékeitől a tiroli farmerkonyha gyökereiig az olasz-mediterrán konyha hatásaiig. Ezekből az értékes alapelemekből 11 dél-tiroli séf-barát finom dél-tiroli ételeket fejlesztett ki, amelyeket az íz, a változatosság és a kreativitás jellemez.
Több mint 55 dél-tiroli recept: Saibling tatár íróval réti fűszernövényekkel, rizottó fenyővajjal- borjúmiriggyel, vagy aludttejes-joghurt mousse bogyós gyümölcsökkel, szagosmüge fagylalt-ropogós zabpehellyel – itt remek ételeket talál regionális és szezonális termékekből, ami meglep és boldoggá tesz.
Ebben a szakácskönyvben 11 professzionális séf ötvözi innovatív kulináris szellemét és kreativitását. Önértelmezi a regionális konyhát, új recepteket dolgozz ki, és ötvözi a regionálist a nemzetközivel. Ezek közé tartozik: Armin Comploj, Armin Gruber, Andrea Irsara, Mirko Mair, Arnold Nussbaumer, Markus Peintner, Matthias Schenk, Othmar Raich, Daniel Werth, Daniel Wolfsgruber és Stephan Zippl.
Hangulatos képek és szövegek mutatják be a dél-tiroli táj varázsát, a kulináris desztinációkat, a csodálatos ételeket, és hangulatos betekintést engednek a csúcsszakácsok munkájába.
Termékinformációk
Szerző: | Matthias Biehler |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. február 23. |
ISBN: | 9783985410545 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 25 x 29.7 x 2.7 cm |
Súly: | 1.49 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
21 490 Ft (20 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Gluten-Free Cookbook
Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.
New-School Sweets
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
New-School Sweets
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.