Petite Patisserie
180 Easy Recipes for Elegant Treats
Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.
Christophe Felder, hosszú ideje együttműködő Camille Lesecq-el új kötettel tér vissza, amelyben a kis süteményekre összpontosítanak, melyek a francia cukrászművészet legfontosabb elemei. Mind a gyermekek, mind a felnőttek imádják ezeket a gyakran csak néhány „falatnyi” méretű édességeket.
Ide tartozik az összes alapvető recept - a klasszikusok és a hagyományos kedvencek -, valamint az eredeti, találékony alkotások. A 180 recept között a következők szerepelnek (Amandine, Baba, Biscuit, Bostock, Cream, Croquante, Croustillon, Financier, Flan, Madeleine, Alsatian manderli, Napolean, Petits Four, Sablé, Tartlet és még sok egyéb más.
A könyv huszonhét alapvető recepttel foglalkozik, amelyekből mindenki elkészítheti, beleértve a „pâte brisée, pâte sucrée, sablé breton, dacquoise, pâte á choux, feuilletée rapide, és a crème pâtissière-t”. Ezután a könyv fejezetekre oszlik és egyre bonyolultabbá válik, majd az utolsó fejezettel zárja a „vicces édességekkel” - játékosan díszített kis süteményekkel, amelyek gyermekek örömére vagy partikra készültek.
Mindegyik recepthez pontos előkészítési és sütési idő, lépésről-lépésre tippek a díszítéshez, és javaslatok vegán és gluténmentes alternatívákra.
Christophe Felder a világ egyik legelismertebb cukrászmestere, 15 éves hivatali ideje alatt hírnevet szerzett a párizsi Michelin-csillagos Hôtel de Crillon főcukrászaként. 2009-ben alapította a Studio Christophe Felder-t, a nyilvánosság számára nyitott cukrásziskolát, Strasbourgban. Camille Lesecq, a párizsi Le Meurice korábbi főcukrászával együtt cukrászdát, a Les Pâtissiers-t az elzászi Mutzigban.
Photo: Laurent Fau










Termékinformációk
| Szerzők: | Christophe Felder, Camille Lesecq, Laurent Fau |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9780847869152 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.4 x 25.1 x 3 cm |
| Súly: | 0.57 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Yogurt & Whey
A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
South
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
South
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.