Barion Pixel

Petite Patisserie

180 Easy Recipes for Elegant Treats


« Vissza | Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq, Laurent Fau
  2020. augusztus 15. 11:29

Petite Patisserie

Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.


Christophe Felder, hosszú ideje együttműködő Camille Lesecq-el új kötettel tér vissza, amelyben a kis süteményekre összpontosítanak, melyek a francia cukrászművészet legfontosabb elemei. Mind a gyermekek, mind a felnőttek imádják ezeket a gyakran csak néhány „falatnyi” méretű édességeket.

Ide tartozik az összes alapvető recept - a klasszikusok és a hagyományos kedvencek -, valamint az eredeti, találékony alkotások. A 180 recept között a következők szerepelnek (Amandine, Baba, Biscuit, Bostock, Cream, Croquante, Croustillon, Financier, Flan, Madeleine, Alsatian manderli, Napolean, Petits Four, Sablé, Tartlet és még sok egyéb más.

A könyv huszonhét alapvető recepttel foglalkozik, amelyekből mindenki elkészítheti, beleértve a „pâte brisée, pâte sucrée, sablé breton, dacquoise, pâte á choux, feuilletée rapide, és a crème pâtissière-t”. Ezután a könyv fejezetekre oszlik és egyre bonyolultabbá válik, majd az utolsó fejezettel zárja a „vicces édességekkel” - játékosan díszített kis süteményekkel, amelyek gyermekek örömére vagy partikra készültek.

Mindegyik recepthez pontos előkészítési és sütési idő, lépésről-lépésre tippek a díszítéshez, és javaslatok vegán és gluténmentes alternatívákra.

Christophe Felder a világ egyik legelismertebb cukrászmestere, 15 éves hivatali ideje alatt hírnevet szerzett a párizsi Michelin-csillagos Hôtel de Crillon főcukrászaként. 2009-ben alapította a Studio Christophe Felder-t, a nyilvánosság számára nyitott cukrásziskolát, Strasbourgban. Camille Lesecq, a párizsi Le Meurice korábbi főcukrászával együtt cukrászdát, a Les Pâtissiers-t az elzászi Mutzigban.

Photo: Laurent Fau

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq, Laurent Fau
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9780847869152
Nyelv: Angol
Méretek: 18.4 x 25.1 x 3 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 352
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Nordic by Nature

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.


KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Thailand: The Cookbook

Thailand: The Cookbook

A thai konyhát leíró, ismertető, bemutató könyv, több mint 500 recepttel Jean-Pierre Gabriel szerkesztésében.

Thaiföld ételei az egész világon ismertek a jellegzetes forró, savanyú, édes és sós ízek fúziójáról. A most bemutatott szakácskönyv egy kiváló útmutató és segédlet ehhez a méltán közkedvelt konyhához. Az 500 receptet tartalmazó thai szakácskönyvben megtalálhatóak az egyszerű snackek, italok valamint curryk, a kevert sültek és a részletesen kidolgozott desszertek receptjei is.