The Coffee Dictionary
An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
A The Coffee Dictionary a kávéfogyasztók kalauza kifejezések, technikák, felszerelések és kávéfajták szédítő tömkelegéhez, amik a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez szükségesek. Több száz bejegyzéssel a beszerzésről, termesztésről, szüretelésről egészen a pörkölésig, őrlésig és készítésig, Maxwell Colonna-Dashwood, a háromszoros Brit barista bajnok és kávészakértő elmagyarázza a legfőbb tényezőket, amik meghatározzák az kávé ízét. A The Coffee Dictionary teljes terjedelmében illusztrált és minden kapcsolódó témát érint a származási országtól, a bab fajtájától, a termesztési és szüretelési technikáktól a pörkölési módszerekig, kávékészítés felszerelésig és kóstolási jegyzetekig – és a számos kávéalapú italok receptjéig. A The Coffee Dictionary az utolsó szó, amit a kávéról ki lehet mondani.
Maxwell Colonna-Dashwood bajnok barista, részt vett a Barista Világbajnokságon és háromszor nyerte meg a Brit Barista bajnokságot. Társtulajdonosa egy díjnyertes független pörkölőnek és kávéboltnak.
Termékinformációk
Szerző: | Maxwell Colonna-Dashwood |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781784723019 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.6 x 21.7 x 2.6 cm |
Súly: | 0.64 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.