The Coffee Dictionary
An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
A The Coffee Dictionary a kávéfogyasztók kalauza kifejezések, technikák, felszerelések és kávéfajták szédítő tömkelegéhez, amik a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez szükségesek. Több száz bejegyzéssel a beszerzésről, termesztésről, szüretelésről egészen a pörkölésig, őrlésig és készítésig, Maxwell Colonna-Dashwood, a háromszoros Brit barista bajnok és kávészakértő elmagyarázza a legfőbb tényezőket, amik meghatározzák az kávé ízét. A The Coffee Dictionary teljes terjedelmében illusztrált és minden kapcsolódó témát érint a származási országtól, a bab fajtájától, a termesztési és szüretelési technikáktól a pörkölési módszerekig, kávékészítés felszerelésig és kóstolási jegyzetekig – és a számos kávéalapú italok receptjéig. A The Coffee Dictionary az utolsó szó, amit a kávéról ki lehet mondani.
Maxwell Colonna-Dashwood bajnok barista, részt vett a Barista Világbajnokságon és háromszor nyerte meg a Brit Barista bajnokságot. Társtulajdonosa egy díjnyertes független pörkölőnek és kávéboltnak.






Termékinformációk
| Szerző: | Maxwell Colonna-Dashwood |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9781784723019 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.6 x 21.7 x 2.6 cm |
| Súly: | 0.64 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Gateaux
A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.
Gateaux
A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.
The Pain d'Avignon Baking Book
Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon.
Cook with Joan Roca
A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.