Barion Pixel

The Art and Science of Sushi

A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment


« Vissza | Szerzők: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
  2024. január 19. 14:53

The Art and Science of Sushi

Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.


Pompás színes fotók és informatív táblázatok, diagramok segítségével Takahashi és két szerzőtársa, Hidemi Sato és Mitose Tsuchida a szusikészítési témák teljes skáláját lefedik – az összetevők biológiájától és tudományos összetételétől egészen a technikákig, amelyeket a sushi szakácsok éveken át tartó nehéz képzés során sajátítanak el, egészen a tokiói stílusú sushirizs, szószok, fűszerek és köretek alapvető receptjéig.
Akár profi szakács, akár a japán konyha hétköznapi szerelmese, akár szusifanatikus, ez a gyönyörű könyv lenyűgöző betekintést nyújt Japán ikonikus nemzeti ételének világába.

A szerzőről:

Jun Takahashit gyermekkora óta lenyűgözte a főzés. Bár csak 30 éves, Conde Nast Traveler "jelenségnek" minősítette. Miután végzett a kulináris akadémián, úgy döntött, hogy egyetlen területen tökéletesíti mesterségét, és vezető sushiszakács lesz. A Sushi Saito Academy képzése után 2014-ben megnyitotta a Sushi Takahashit Tokió Ginza kerületében. Az étterem laza hangulatú, könnyen megközelíthető, és ötletes előételei és finom ízű sushi választéka rendkívül népszerűvé teszik. Takahashi Japánban él.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784805317136
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 19.8 x 25.9 x 2.8 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 224
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Nordic by Nature

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash