Barion Pixel

The Art and Science of Sushi

A Comprehensive Guide to Ingredients, Techniques and Equipment


« Vissza | Szerzők: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
  2024. január 19. 14:53

The Art and Science of Sushi

Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.


Pompás színes fotók és informatív táblázatok, diagramok segítségével Takahashi és két szerzőtársa, Hidemi Sato és Mitose Tsuchida a szusikészítési témák teljes skáláját lefedik – az összetevők biológiájától és tudományos összetételétől egészen a technikákig, amelyeket a sushi szakácsok éveken át tartó nehéz képzés során sajátítanak el, egészen a tokiói stílusú sushirizs, szószok, fűszerek és köretek alapvető receptjéig.
Akár profi szakács, akár a japán konyha hétköznapi szerelmese, akár szusifanatikus, ez a gyönyörű könyv lenyűgöző betekintést nyújt Japán ikonikus nemzeti ételének világába.

A szerzőről:

Jun Takahashit gyermekkora óta lenyűgözte a főzés. Bár csak 30 éves, Conde Nast Traveler "jelenségnek" minősítette. Miután végzett a kulináris akadémián, úgy döntött, hogy egyetlen területen tökéletesíti mesterségét, és vezető sushiszakács lesz. A Sushi Saito Academy képzése után 2014-ben megnyitotta a Sushi Takahashit Tokió Ginza kerületében. Az étterem laza hangulatú, könnyen megközelíthető, és ötletes előételei és finom ízű sushi választéka rendkívül népszerűvé teszik. Takahashi Japánban él.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784805317136
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 19.8 x 25.9 x 2.8 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 224
Ár: 10 490 Ft
(9 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.