Barion Pixel

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

A journey through the spirit of America


« Vissza | Szerzők: Eric Zandona
  2021. december 16. 17:18

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Az egyes kulcsfontosságú whisky-termelő régiók történetét bemutató fejezetek, valamint a jelentős lepárlóüzemek profilja és a legérdekesebb whiskyik ízkalauza, mindent megtud, amit az egyetlen igazi amerikai szellemről tudni érdemes.

A kiadvány beltartalma magába foglalja:

- Térképek, tények, történelmi információk
- Regionális útmutatók az amerikai bourbonhoz, rozshoz, single malt és sok máshoz
- Legfontosabb szeszfőzdék profiljai és kihagyhatatlan whiskyjeik
- Koktélreceptek minden régióhoz


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eric Zandona
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 05.
ISBN: 9781784727406
Nyelv: Angol
Méretek: 15.4 x 21.4 x 2.6 cm
Súly: 0.58 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 390 Ft
(6 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.