The Atlas of Bourbon and American Whiskey
A journey through the spirit of America
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Az egyes kulcsfontosságú whisky-termelő régiók történetét bemutató fejezetek, valamint a jelentős lepárlóüzemek profilja és a legérdekesebb whiskyik ízkalauza, mindent megtud, amit az egyetlen igazi amerikai szellemről tudni érdemes.
A kiadvány beltartalma magába foglalja:
- Térképek, tények, történelmi információk
- Regionális útmutatók az amerikai bourbonhoz, rozshoz, single malt és sok máshoz
- Legfontosabb szeszfőzdék profiljai és kihagyhatatlan whiskyjeik
- Koktélreceptek minden régióhoz
Termékinformációk
| Szerző: | Eric Zandona |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 05. |
| ISBN: | 9781784727406 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.4 x 21.4 x 2.6 cm |
| Súly: | 0.58 kg |
| Oldalszám: | 224 |
| Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #32
Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.