The Atlas of Bourbon and American Whiskey
A journey through the spirit of America
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Az egyes kulcsfontosságú whisky-termelő régiók történetét bemutató fejezetek, valamint a jelentős lepárlóüzemek profilja és a legérdekesebb whiskyik ízkalauza, mindent megtud, amit az egyetlen igazi amerikai szellemről tudni érdemes.
A kiadvány beltartalma magába foglalja:
- Térképek, tények, történelmi információk
- Regionális útmutatók az amerikai bourbonhoz, rozshoz, single malt és sok máshoz
- Legfontosabb szeszfőzdék profiljai és kihagyhatatlan whiskyjeik
- Koktélreceptek minden régióhoz
Termékinformációk
| Szerző: | Eric Zandona |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 05. |
| ISBN: | 9781784727406 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.4 x 21.4 x 2.6 cm |
| Súly: | 0.58 kg |
| Oldalszám: | 224 |
| Ár: |
8 190 Ft (7 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Chocolate Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.