Revolution in Pastry
Leonardo Di Carlo
Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb, előző szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutatott be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.
Második kötetével, a Revolution in Pastry-val egy tartalmas kötettel egy "új hajnal" kezdetét jelzi a cukrászatban, a nemes alapanyagra, a lisztre összpontosítva, hogy újabb fejlődési utat rajzoljon meg, és megmutassa: mindent lehet tökéletesíteni.
A kelt tésztás desszertektől a különböző péksüteményeken, tortákon, nagy kelt tésztákon, muffinokon és linzereken át a sós és édes süteményekig-fánkokig, kenyerekig, focacciákig és sós snackekig: minden egyes receptből egy vagy több változat születik, amelyek „forradalmasítják” az eredetit, gazdagítva a kortárs cukrászati kultúrát, egyértelmű üzenettel: ha az alapanyagokat mélyen ismerjük, minden lehetséges!
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution









Termékinformációk
| Szerző: | Leonardo di Carlo |
| Kiadó: | Chiriotti Editori |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9788896027387 |
| Nyelv: | Olasz-Angol |
| Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
| Súly: | 2.81 kg |
| Oldalszám: | 848 |
| Ár: |
56 990 Ft (54 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Richard Hart Bread - Intuitive Sourdough Baking
Átfogó útmutató a kenyérsütés mesterségéhez, amely több mint 60 receptet tartalmaz, a koppenhágai Hart Bageri alapítójának és a San Francisco-i Tartine egykori főpékjének minden szakértelmével és tapasztalatával.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.