Revolution in Pastry
Leonardo Di Carlo

Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutat be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.
Ezzel a tartalmas kötettel új hajnal kezdetét jelzi a cukrászatban, a nemes alapanyagra, a lisztre összpontosítva, hogy újabb fejlődési utat rajzoljon meg, és megmutassa: mindent lehet tökéletesíteni.
A kelt tésztás desszertektől a különböző péksüteményeken, tortákon, nagy kelt tésztákon, muffinokon és linzereken át a sós és édes süteményekig-fánkokig, kenyerekig, focacciákig és sós snackekig: minden egyes receptből egy vagy több változat születik, amelyek „forradalmasítják” az eredetit, gazdagítva a kortárs cukrászati kultúrát, egyértelmű üzenettel: ha az alapanyagokat mélyen ismerjük, minden lehetséges!
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution
Termékinformációk
Szerző: | Leonardo di Carlo |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9788896027387 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
Súly: | 2.81 kg |
Oldalszám: | 848 |
Ár: |
56 990 Ft (54 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.