Barion Pixel

Revolution in Pastry

Leonardo Di Carlo


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. január 25. 17:15

Revolution in Pastry

Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutat be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.


Ezzel a tartalmas kötettel új hajnal kezdetét jelzi a cukrászatban, a nemes alapanyagra, a lisztre összpontosítva, hogy újabb fejlődési utat rajzoljon meg, és megmutassa: mindent lehet tökéletesíteni.


A kelt tésztás desszertektől a különböző péksüteményeken, tortákon, nagy kelt tésztákon, muffinokon és linzereken át a sós és édes süteményekig-fánkokig, kenyerekig, focacciákig és sós snackekig: minden egyes receptből egy vagy több változat születik, amelyek „forradalmasítják” az eredetit, gazdagítva a kortárs cukrászati kultúrát, egyértelmű üzenettel: ha az alapanyagokat mélyen ismerjük, minden lehetséges! 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788896027387
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 2.81 kg
Oldalszám: 848
Ár: 56 990 Ft
(54 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon