Barion Pixel

Bake With Benoit Blin

Master Cakes, Pastries and Desserts Like a Professional


« Vissza | Szerzők: Benoit Blin
  2024. november 18. 14:08

Bake With Benoit Blin

Fejlessze sütési készségeit, ismerje meg a zseniális sütés építőköveit, és tanulja meg a Benoit bolondbiztos receptjeihez használható alapvető technikákat.


Mindegyik recept három nehézségi szintre tagolódik, így kezdheti az alapokkal és haladhat felfelé, kezdje növendékként és haladjon az egészen látványos alkotások létrehozásáig:

A három színt:

* Sweet and Simple,
** Baking Star
*** Bake Like a Pro

Benoit útmutatásait követve klasszikus tésztákat készíthet, beleértve a leveles tésztát, a choux tésztát és a brióst, és megtanulja, hogyan készítsen kiemelkedő, tökéletes állagú és ízű süteményeket.
Próbálja ki magát a ropogós, Buttery Palmiers-ben, a klasszikus péksüteményekben, mint a Pain aux Raisin, készítsen pitéket és tartokat, köztük a Tarte Tatint és a Salted Caramel Millionaire Chocolate Tartot, és készítsen hagyományosakat, mint a Coffee & Orange Crème Brûlée és Macarons, valamint lenyűgöző recepteket, mint pl. Lemon and Grapefruit Dacquoise.

Ezzel a mesterkurzussal a Le Manoir Aux Quat'Saisons Pâtissier séfjétől és a Bake Off: The Professionals bírájától ihletet kap saját remekművei elkészítéséhez otthon.

Benoit Blin 1995 óta Raymond Blanc főcukrásza a díjnyertes Le Manoir aux Quat'Saisons-ban Oxfordshire-ben, Egyesült Királyságban. A Bake Off: The Professionals című műsorának bírója és műsorvezetője Benoit szenvedélyesen támogatja a jövő cukrászait. 2005-ben elnyerte a Master of Culinary Arts címet, amely a legrangosabb cukrász díj az Egyesült Királyságban, 2009-ben pedig az év cukrászmestere címet kapta.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Benoit Blin
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 18.
ISBN: 9781784887124
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.8 x 2.8 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury