Barion Pixel

Bake With Benoit Blin

Master Cakes, Pastries and Desserts Like a Professional


« Vissza | Szerzők: Benoit Blin
  2024. november 18. 14:08

Bake With Benoit Blin

Fejlessze sütési készségeit, ismerje meg a zseniális sütés építőköveit, és tanulja meg a Benoit bolondbiztos receptjeihez használható alapvető technikákat.


Mindegyik recept három nehézségi szintre tagolódik, így kezdheti az alapokkal és haladhat felfelé, kezdje növendékként és haladjon az egészen látványos alkotások létrehozásáig:

A három színt:

* Sweet and Simple,
** Baking Star
*** Bake Like a Pro

Benoit útmutatásait követve klasszikus tésztákat készíthet, beleértve a leveles tésztát, a choux tésztát és a brióst, és megtanulja, hogyan készítsen kiemelkedő, tökéletes állagú és ízű süteményeket.
Próbálja ki magát a ropogós, Buttery Palmiers-ben, a klasszikus péksüteményekben, mint a Pain aux Raisin, készítsen pitéket és tartokat, köztük a Tarte Tatint és a Salted Caramel Millionaire Chocolate Tartot, és készítsen hagyományosakat, mint a Coffee & Orange Crème Brûlée és Macarons, valamint lenyűgöző recepteket, mint pl. Lemon and Grapefruit Dacquoise.

Ezzel a mesterkurzussal a Le Manoir Aux Quat'Saisons Pâtissier séfjétől és a Bake Off: The Professionals bírájától ihletet kap saját remekművei elkészítéséhez otthon.

Benoit Blin 1995 óta Raymond Blanc főcukrásza a díjnyertes Le Manoir aux Quat'Saisons-ban Oxfordshire-ben, Egyesült Királyságban. A Bake Off: The Professionals című műsorának bírója és műsorvezetője Benoit szenvedélyesen támogatja a jövő cukrászait. 2005-ben elnyerte a Master of Culinary Arts címet, amely a legrangosabb cukrász díj az Egyesült Királyságban, 2009-ben pedig az év cukrászmestere címet kapta.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Benoit Blin
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 18.
ISBN: 9781784887124
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.8 x 2.8 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Flavour Thesaurus

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a kortárs cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Baked to Perfection

Baked to Perfection

Az egyetlen gluténmentes sütőkönyv, amelyre valaha szüksége lesz, finom receptekkel, amelyek minden alkalommal tökéletesen működnek.