The Italian Deli Cookbook

100 Glorious Recipes Celebrating the Best of Italian Ingredients


« Vissza | Szerzők: Theo Randall
  2021. február 09. 21:11

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Az olaszok a világ minden tájára elvitték termékeik legjavát. Hong Kongtól Londonig, Sydney-től Brooklyn-ig, hála az olasz delikáteszeknek hozzávalók valódi kincseskamrája elérhető az emberek számára.

Theo Randall Italian Deli Cookbook-ja ízletes családi recepteket mutat be kedvenc alapanyagai használatával. Ezek ma már a szupermarketekben is könnyen elérhetőek, azonban megéri egy kicsivel többet is kiadni a fellelhető legjobb alapanyagokért, amik könnyed ebédek és vacsorapartik főszereplői is lehetnek.

100 recept, érlelt hústermékek, füstölt halak, eltett zöldségek, ecetek, olajak, tészták, hüvelyesek, sajtok és bor használatával, lenyűgöző fotókkal kísérve, egyszerű, eredeti receptekkel, és klasszikusnak számító csemegeboltok kalauzával. Finomítsa ételeit magasabb szintre könnyedén, a világhírű séf, Theo Randall irányításával.

Személyes megjegyzés! Nem kell Hong Kong-ig vagy Londonig utazzon, Budapesten is válogathat a minőségi olasz élelmiszerekből, javaslom a BUONO.HU, vagyis "Giuseppe" gourmet boltjának meglátogatását! 

ELŐRENDELHETŐ, FOGLALJA LE SAJÁT PÉLDÁNYÁT!

Photo: Quadrile

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Theo Randall
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
ISBN: 9781787135963
Nyelv: Angol
Méretek: 16.7 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 0.1 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 690 Ft
(9 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sous Vide at Home

Sous Vide at Home

“Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez”A sous vide évek óta közkedvelt technika az éttermekben: lehetővé teszi tökéletesre főtt, omlós és szaftos ételek elkészítését.


Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung

Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. .