Barion Pixel

The Italian Deli Cookbook

100 Glorious Recipes Celebrating the Best of Italian Ingredients


« Vissza | Szerzők: Theo Randall
  2021. február 09. 21:11

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Az olaszok a világ minden tájára elvitték termékeik legjavát. Hong Kongtól Londonig, Sydney-től Brooklyn-ig, hála az olasz delikáteszeknek hozzávalók valódi kincseskamrája elérhető az emberek számára.

Theo Randall Italian Deli Cookbook-ja ízletes családi recepteket mutat be kedvenc alapanyagai használatával. Ezek ma már a szupermarketekben is könnyen elérhetőek, azonban megéri egy kicsivel többet is kiadni a fellelhető legjobb alapanyagokért, amik könnyed ebédek és vacsorapartik főszereplői is lehetnek.

100 recept, érlelt hústermékek, füstölt halak, eltett zöldségek, ecetek, olajak, tészták, hüvelyesek, sajtok és bor használatával, lenyűgöző fotókkal kísérve, egyszerű, eredeti receptekkel, és klasszikusnak számító csemegeboltok kalauzával. Finomítsa ételeit magasabb szintre könnyedén, a világhírű séf, Theo Randall irányításával.

Személyes megjegyzés! Nem kell Hong Kong-ig vagy Londonig utazzon, Budapesten is válogathat a minőségi olasz élelmiszerekből, javaslom a BUONO.HU, vagyis "Giuseppe" gourmet boltjának meglátogatását! 

 

Photo: Quadrile

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Theo Randall
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
ISBN: 9781787135963
Nyelv: Angol
Méretek: 16.7 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 0.93 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 690 Ft
(12 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Petite Patisserie

Petite Patisserie

Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.


Petite Patisserie

Petite Patisserie

Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.


Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Tartes et gâteaux de voyage

Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be.