Barion Pixel

The Italian Deli Cookbook

100 Glorious Recipes Celebrating the Best of Italian Ingredients


« Vissza | Szerzők: Theo Randall
  2021. február 09. 21:11

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Az olaszok a világ minden tájára elvitték termékeik legjavát. Hong Kongtól Londonig, Sydney-től Brooklyn-ig, hála az olasz delikáteszeknek hozzávalók valódi kincseskamrája elérhető az emberek számára.

Theo Randall Italian Deli Cookbook-ja ízletes családi recepteket mutat be kedvenc alapanyagai használatával. Ezek ma már a szupermarketekben is könnyen elérhetőek, azonban megéri egy kicsivel többet is kiadni a fellelhető legjobb alapanyagokért, amik könnyed ebédek és vacsorapartik főszereplői is lehetnek.

100 recept, érlelt hústermékek, füstölt halak, eltett zöldségek, ecetek, olajak, tészták, hüvelyesek, sajtok és bor használatával, lenyűgöző fotókkal kísérve, egyszerű, eredeti receptekkel, és klasszikusnak számító csemegeboltok kalauzával. Finomítsa ételeit magasabb szintre könnyedén, a világhírű séf, Theo Randall irányításával.

Személyes megjegyzés! Nem kell Hong Kong-ig vagy Londonig utazzon, Budapesten is válogathat a minőségi olasz élelmiszerekből, javaslom a BUONO.HU, vagyis "Giuseppe" gourmet boltjának meglátogatását! 

 

Photo: Quadrile

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Theo Randall
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
ISBN: 9781787135963
Nyelv: Angol
Méretek: 16.7 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 0.93 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 690 Ft
(12 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Latinísimo

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


Petite Patisserie

Petite Patisserie

Örömteli kötet, amelyet finom és elbűvölő süteményeknek szenteltek.
Christophe Felder szakértői útmutatásai alapján minden otthoni cukrász újból létrehozhatja az édes varázslatot és a kicsiny „élvezeteket”.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon