Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.
2019-ben Magnus Nilsson bezárta a távoli Svédországban működő Fävikent, az egyedülálló éttermét - nehéz döntés, mivel a szívéhez közeli és egyben sikerének csúcsán állt.
Itt van a Fäviken története: hogyan vált világszínvonalú célállomássá, hogyan változott az ipar, amelynek része volt, és végül miért választott Magnus új projekteket. A kreatív elmélettől és a fenntarthatóságtól kezdve a családig, a hírnévig, valamint több mint 100 emlékezetes receptje kíséri Magnus figyelemre méltó új Fäviken könyvét.
Photo:Phaidon Press
Termékinformációk
Szerző: | Magnus Nilsson |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781838661250 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 29 x 3.4 cm |
Súly: | 1.61 kg |
Oldalszám: | 324 |
Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.
Roots by Tommy Banks

Nagy-Britannia legfiatalabb Michelin-csillagos séfje több mint 100 egyedi szezonális receptet oszt meg családi farmjáról és pubjából, valamint történeteket és ötleteket a termesztésről, a takarmányozásról és a tartósításról.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.