Barion Pixel

Faviken - 4015 Days, Beginning to End


« Vissza | Szerzők: Magnus Nilsson
  2020. július 24. 16:20

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


2019-ben Magnus Nilsson bezárta a távoli Svédországban működő Fävikent, az egyedülálló éttermét - nehéz döntés, mivel a szívéhez közeli és egyben sikerének csúcsán állt.
Itt van a Fäviken története: hogyan vált világszínvonalú célállomássá, hogyan változott az ipar, amelynek része volt, és végül miért választott Magnus új projekteket. A kreatív elmélettől és a fenntarthatóságtól kezdve a családig, a hírnévig, valamint több mint 100 emlékezetes receptje kíséri Magnus figyelemre méltó új Fäviken könyvét.

Photo:Phaidon Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Magnus Nilsson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781838661250
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 29 x 3.4 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 324
Ár (AKCIÓS): 14 190 Ft helyett: 12 890 Ft
Státusz: Raktáron

Belgian Trappist and Abbey Beers

Belgian Trappist and Abbey Beers

Mind a harminc féle belga apátsági sör teljes áttekintése. Hol gyökerezik a belga apátsági sörök gazdag öröksége? Milyen nevezetes történetek szólnak erről az eredeti, munkaigényes termékről? Miben különböznek a Trappista sörök a többi típustól?


My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Gert De Mangeleer Unplugged

Gert De Mangeleer Unplugged

“Számomra az egyik legfontosabb dolog az életben az, hogy a főzéssel közelebb hozzam az embereket egymáshoz. Ez a könyv erről tesz tanúbizonyságot és remélem arra ihlet, hogy magad is főzni kezdj.” – Gert De Mangeleer