Hugh Johnson's Pocket Wine 2026
The new edition of the no 1 best-selling wine guide

A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book elengedhetetlen kézikönyv mindenkinek, aki bort vásárol – legyen szó boltról, étteremről vagy akár az internetről. A kiadvány immár a 49. évfolyamánál tart, és az új kiadásban 32 extra oldallal bővült. Nincs párja, amikor a borokról szóló, átfogó és naprakész éves kalauzról van szó.
A világ összes boráról, termelőjéről és borvidékéről világos és tömör tényeket, valamint magyarázatokat nyújt a könyv, emellett feltárja, mely évjáratokat érdemes megvásárolni, melyeket fogyasztani, és melyeket érlelni a pincében, továbbá mely termelőkre érdemes figyelni – és miért.
A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book 2026 egyértelmű információkat ad a szőlőfajtákról, a helyi különlegességekről, valamint arról, hogyan párosítsuk az ételeket a borokkal, hogy mindkettő legjobb tulajdonságai érvényesülhessenek.
A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book legújabb kiadása kiegészítést tartalmaz a borárakról, amely elmagyarázza, miért drágábbak egyes borok a többinél, milyen tényleges költségek állnak a szőlőültetvények és a borkészítés mögött, és hogyan használhatjuk fel ezt a tudást arra, hogy okosan vásároljunk egy olyan időszakban, amikor a borárak emelkednek.
Az illusztrációkat a New Yorker karikaturistája, Hilary Fitzgerald Campbell készítette.
„Alapos útmutató szinte mindenhez, amit érdemes meginni.” – The Times
„Csak egyetlen boroskönyvnek van hely az életedben? Akkor ez az.” – Howard G. Goldberg, The New York Times
A világ legkelendőbb éves borkalauza
Termékinformációk
Szerzők: | Hugh Johnson, Margaret Rand |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 19. |
ISBN: | 9781784728724 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 10.8 x 19.7 x 2 cm |
Súly: | 0.36 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.