Hugh Johnson's Pocket Wine 2026
The new edition of the no 1 best-selling wine guide
A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book elengedhetetlen kézikönyv mindenkinek, aki bort vásárol – legyen szó boltról, étteremről vagy akár az internetről. A kiadvány immár a 49. évfolyamánál tart, és az új kiadásban 32 extra oldallal bővült. Nincs párja, amikor a borokról szóló, átfogó és naprakész éves kalauzról van szó.
A világ összes boráról, termelőjéről és borvidékéről világos és tömör tényeket, valamint magyarázatokat nyújt a könyv, emellett feltárja, mely évjáratokat érdemes megvásárolni, melyeket fogyasztani, és melyeket érlelni a pincében, továbbá mely termelőkre érdemes figyelni – és miért.
A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book 2026 egyértelmű információkat ad a szőlőfajtákról, a helyi különlegességekről, valamint arról, hogyan párosítsuk az ételeket a borokkal, hogy mindkettő legjobb tulajdonságai érvényesülhessenek.
A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book legújabb kiadása kiegészítést tartalmaz a borárakról, amely elmagyarázza, miért drágábbak egyes borok a többinél, milyen tényleges költségek állnak a szőlőültetvények és a borkészítés mögött, és hogyan használhatjuk fel ezt a tudást arra, hogy okosan vásároljunk egy olyan időszakban, amikor a borárak emelkednek.
Az illusztrációkat a New Yorker karikaturistája, Hilary Fitzgerald Campbell készítette.
„Alapos útmutató szinte mindenhez, amit érdemes meginni.” – The Times
„Csak egyetlen boroskönyvnek van hely az életedben? Akkor ez az.” – Howard G. Goldberg, The New York Times
A világ legkelendőbb éves borkalauza






Termékinformációk
| Szerzők: | Hugh Johnson, Margaret Rand |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 19. |
| ISBN: | 9781784728724 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 10.8 x 19.7 x 2 cm |
| Súly: | 0.36 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Vegan Ice-Cream Bible
Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.