Barion Pixel

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Healthy Life With Korean Dessert


« Vissza | Szerzők: Hwang Yongtaek
  2022. október 06. 17:15

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Gaesung Jooak, amely fényes kavicsra emlékeztet. A Baepi Tteok megőrizte a rizsszemek alakját és textúráját. Északi stílusú Injeolmi puha geopipat bevonattal, rágós chapssal tteokkal. Beleértve a hagyományos és fúziós gangjeongot, amely harmonikusan készül különféle gabonákkal, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel, hagyományos módszerekkel.


A hagyományos koreai ételek – a Hangwa és a Tteok elkészítéséhez nem merünk hozzákezdeni, mert nehéznek tűnik az elkészítésük.
Az igazi koreai íz és a „Gangjeonghouse” modern stílusa révén könnyebben, finomabban és kényelmesebben élvezheti a hagyományos koreai desszerteket a mindennapjaiban.

 

 

Szerzőről:

Hwang Yongtaek executive séf, Gangjeonghouse,  A „Young Tradition” szlogennel összhangban fiatal és modern érzékkel mutatja be a hagyományos koreai desszerteket.
A hagyományos desszertek iránti szenvedélye és készségei elismeréseként részt vett a szöuli fővárosi kormány által 2018-2019-ben megrendezett „SWEET SEOUL” koreai desszert pop-up eseményen, amely Korea ízét és szépségét mutatta be a világnak Tokióban, Párizsban és New Yorkban. Modern módon értelmezett hagyományos koreai desszerteket mutatott be a különböző médián keresztül otthon és külföldön egyaránt. 

 

 



Kapcsolódó videók









Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hwang Yongtaek
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 06.
ISBN: 9791164261079
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.5 x 2.1 cm
Súly: 0.65 kg
Oldalszám: 232
Ár (AKCIÓS): 22 890 Ft helyett: 17 990 Ft
Státusz: Raktáron

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim