Barion Pixel

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Healthy Life With Korean Dessert


« Vissza | Szerzők: Hwang Yongtaek
  2022. október 06. 17:15

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Gaesung Jooak, amely fényes kavicsra emlékeztet. A Baepi Tteok megőrizte a rizsszemek alakját és textúráját. Északi stílusú Injeolmi puha geopipat bevonattal, rágós chapssal tteokkal. Beleértve a hagyományos és fúziós gangjeongot, amely harmonikusan készül különféle gabonákkal, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel, hagyományos módszerekkel.


A hagyományos koreai ételek – a Hangwa és a Tteok elkészítéséhez nem merünk hozzákezdeni, mert nehéznek tűnik az elkészítésük.
Az igazi koreai íz és a „Gangjeonghouse” modern stílusa révén könnyebben, finomabban és kényelmesebben élvezheti a hagyományos koreai desszerteket a mindennapjaiban.

 

 

Szerzőről:

Hwang Yongtaek executive séf, Gangjeonghouse,  A „Young Tradition” szlogennel összhangban fiatal és modern érzékkel mutatja be a hagyományos koreai desszerteket.
A hagyományos desszertek iránti szenvedélye és készségei elismeréseként részt vett a szöuli fővárosi kormány által 2018-2019-ben megrendezett „SWEET SEOUL” koreai desszert pop-up eseményen, amely Korea ízét és szépségét mutatta be a világnak Tokióban, Párizsban és New Yorkban. Modern módon értelmezett hagyományos koreai desszerteket mutatott be a különböző médián keresztül otthon és külföldön egyaránt. 

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hwang Yongtaek
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 06.
ISBN: 9791164261079
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.5 x 2.1 cm
Súly: 0.65 kg
Oldalszám: 232
Ár (AKCIÓS): 22 890 Ft helyett: 20 890 Ft
Státusz: Raktáron

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.