Barion Pixel

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

The new edition of the no 1 best-selling wine guide


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
  2022. június 10. 11:41

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


A Hugh Johnson's Pocket Wine Book legújabb kiadása színes mellékletet tartalmaz: How Wine Ages (And Why), amely olyan kérdéseket fed le, mint például, hogy az érlelt bor feltétlenül jobb bor-e, és hogyan kell tárolni a bort a megfelelő érlelés érdekében.
Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl a világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyiket javasolja a pincébe, mely termelőt kell megkeresni, és miért. Hugh Johnson Pocket Wine Book világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogy hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani ahhoz, hogy mindkettőből kihozzák a legjobbat. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 22.
ISBN: 9781784728144
Nyelv: Angol
Méretek: 9.4 x 19.4 x 2.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 5 990 Ft
(5 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.