Barion Pixel

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

The new edition of the no 1 best-selling wine guide


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
  2022. június 10. 11:41

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


A Hugh Johnson's Pocket Wine Book legújabb kiadása színes mellékletet tartalmaz: How Wine Ages (And Why), amely olyan kérdéseket fed le, mint például, hogy az érlelt bor feltétlenül jobb bor-e, és hogyan kell tárolni a bort a megfelelő érlelés érdekében.
Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl a világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyiket javasolja a pincébe, mely termelőt kell megkeresni, és miért. Hugh Johnson Pocket Wine Book világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogy hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani ahhoz, hogy mindkettőből kihozzák a legjobbat. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 22.
ISBN: 9781784728144
Nyelv: Angol
Méretek: 9.4 x 19.4 x 2.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 5 990 Ft
(5 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

The Bartender's Manifesto

The Bartender's Manifesto

Ez a James Beard-díjas szerző úttörő kézikönyve a koktélok alapvető megközelítését kínálja, hogy megértse és eredeti italokat készítsen. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann