Barion Pixel

Tony Tan's Asian Cooking Class

by Tony Tan


« Vissza | Szerzők: Tony Tan
  2024. október 04. 10:24

Tony Tan's Asian Cooking Class

A nemzetközileg elismert séf, tanár és mentor, Tony Tan örömteli receptjei és kíméletes leckéi a kínai, malajziai, szingapúri, thaiföldi, vietnámi és más országok alapvető összetevőiről, technikáiról és ételeiről.


"Mindig tele lesz Tony osztályterme, mind a dim sum-mal, mind az ázsiai konyha új perspektívájával. Ebben a könyvben élete során szerzett szakértelmét és tapasztalatát osztja meg a világgal. Legyen Tony a tanárod". Yotam Ottolenghi

 

Tony Tan több mint négy évtizede főz, eszik, tanít és ír Ázsia ételeiről. A Tony Tan's Asian Cooking Class című könyvében először osztja meg a több mint 150 legtöbbet főzött, legkedveltebb és legszemélyesebb receptjeit hatalmas gyűjteményéből.

Kezdőknek és ínyenceknek egyaránt szóló szakácskönyvben, Tan megtanítja a kortárs, olykor kalandvágyó megközelítését, a legfontosabb inspiráló és örökzöld ételekre Malajziából, Kínából, Vietnamból, Japánból, Szingapúrból, Indonéziából, Thaiföldről és azon túlról.

A wok-szenzációktól a kifinomultabb ételekig, utcai ételekig és eredeti alkotásokig Tan kedvessége, műveltsége és szigora különbözteti meg ételeit. Zökkenőmentesen mozog a hagyományosan eltérő konyhák között, kontextusba helyezve azokat az otthoni szakács számára.

Ez a lenyűgöző keménykötésű, mintás élekkel és elegáns, stílusos fényképekkel, a wok csodáitól a kacsával való főzés művészetén át a nélkülözhetetlen éléskamráig a témákba való betekintést nyújt. Ez a könyv a modern ázsiai konyha örömteli ünnepe.

Tony Tan úgy írja le a legkorábbi, formáló étel fókuszú oktatását, mint a kulináris cunamihoz hasonló ízek és ötletek robbanását. A Malajzia keleti partján fekvő Kuantanban nőtt fel, hainanai bevándorlók fiaként.

 

Egy apa, aki pihenőházat vezetett, és egy anya, aki egy ügyes, végtelenül kíváncsi szakács volt – nyitott elmével, figyelmes szülőkkel és dinamikusan fejlődő diaszpórával volt megáldva.

Maláj szomszédai megtanították marha rendang főzésére, peranakai szomszédai a nagyra becsült buah keluak-kal főtt csirkét, indiai-tamil barátai pedig megmutatták neki, hogyan kell enni rotist és chapatist. Több évtizeden át Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Franciaországban, a történelem, a nyelv és az ételek tanulmányozása, a saját éttermei, a főzőiskolái és az étkezési körútjai révén Tan folytatta a tanulás és a felfedezés útját.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tony Tan
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 10.
ISBN: 9781922616913
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 26.6 x 2.6 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 328
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.