Barion Pixel

Hugh Johnson's Pocket Wine 2024

The new edition of the no 1 best-selling wine guide


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
  2023. május 09. 13:52

Hugh Johnson's Pocket Wine 2024

A világ legkeresettebb éves borkalauza.


Hugh Johnson Pocket Wine Book az alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 47. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.

Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl az egész világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyik való a pincébe, mely termelőket és miért kell keresni. A Hugh Johnson’s Pocket Wine 2024 világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani, amelyek mindkettőből a legjobbat hozzák.

A Hugh Johnson's Pocket Wine 2024 legújabb kiadása a Chardonnay-ról, a világ legmegbízhatóbb szőlőjéről szóló színkiegészítést tartalmaz, amely mindent megvitat a történelemtől és az íztől az állagig, a divatig és a tölgy szerepéig. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 07.
ISBN: 9781784728182
Nyelv: Angol
Méretek: 9.4 x 19.4 x 2.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 5 990 Ft
(5 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott. 


Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland