Barion Pixel

Hugh Johnson's Pocket Wine 2024

The new edition of the no 1 best-selling wine guide


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
  2023. május 09. 13:52

Hugh Johnson's Pocket Wine 2024

A világ legkeresettebb éves borkalauza.


Hugh Johnson Pocket Wine Book az alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 47. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.

Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl az egész világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyik való a pincébe, mely termelőket és miért kell keresni. A Hugh Johnson’s Pocket Wine 2024 világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani, amelyek mindkettőből a legjobbat hozzák.

A Hugh Johnson's Pocket Wine 2024 legújabb kiadása a Chardonnay-ról, a világ legmegbízhatóbb szőlőjéről szóló színkiegészítést tartalmaz, amely mindent megvitat a történelemtől és az íztől az állagig, a divatig és a tölgy szerepéig. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. Szeptember 7.

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hugh Johnson, Margaret Rand
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 07.
ISBN: 9781784728182
Nyelv: Angol
Méretek: 9.4 x 19.4 x 2.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 5 990 Ft
(5 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Milk Street Vegetables

Milk Street Vegetables

Christopher Kimball Milk Street-je merész, egyszerű recepteket keres a világban, és adaptálja azokat az otthoni konyhákra. Egy új könyvében ő és csapata a táplálkozási piramis egyik leginkább kihasználatlan szegletére, a zöldségekre hívja fel a figyelmet.


The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.