Hugh Johnson's Pocket Wine 2024
The new edition of the no 1 best-selling wine guide
A világ legkeresettebb éves borkalauza.
Hugh Johnson Pocket Wine Book az alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 47. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl az egész világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyik való a pincébe, mely termelőket és miért kell keresni. A Hugh Johnson’s Pocket Wine 2024 világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani, amelyek mindkettőből a legjobbat hozzák.
A Hugh Johnson's Pocket Wine 2024 legújabb kiadása a Chardonnay-ról, a világ legmegbízhatóbb szőlőjéről szóló színkiegészítést tartalmaz, amely mindent megvitat a történelemtől és az íztől az állagig, a divatig és a tölgy szerepéig.
Termékinformációk
Szerzők: | Hugh Johnson, Margaret Rand |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 07. |
ISBN: | 9781784728182 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 9.4 x 19.4 x 2.4 cm |
Súly: | 0.3 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
5 990 Ft (5 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
The Silver Spoon Classic
A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.