Hugh Johnson's Pocket Wine 2024
The new edition of the no 1 best-selling wine guide

A világ legkeresettebb éves borkalauza.
Hugh Johnson Pocket Wine Book az alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 47. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Világos, tömör tényeket és kommentárokat közöl az egész világ borairól, termelőiről és borvidékeiről. Elárulja, melyik évjáratot érdemes megvenni, melyiket inni és melyik való a pincébe, mely termelőket és miért kell keresni. A Hugh Johnson’s Pocket Wine 2024 világos tájékoztatást ad a szőlőfajtákról, a helyi specialitásokról és arról, hogyan lehet az ételeket olyan borokkal párosítani, amelyek mindkettőből a legjobbat hozzák.
A Hugh Johnson's Pocket Wine 2024 legújabb kiadása a Chardonnay-ról, a világ legmegbízhatóbb szőlőjéről szóló színkiegészítést tartalmaz, amely mindent megvitat a történelemtől és az íztől az állagig, a divatig és a tölgy szerepéig.
Termékinformációk
Szerzők: | Hugh Johnson, Margaret Rand |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 07. |
ISBN: | 9781784728182 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 9.4 x 19.4 x 2.4 cm |
Súly: | 0.3 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
5 990 Ft (5 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.