The Korean Kimchi Cookbook
78 Fiery Recipes for Korea's Legendary Pickled and Fermented Vegetables
Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.
Ez a finom koreai szuperfood meglepően csípős, fűszeres és csípős módon ízletes! A Koreai Kimchi Cookbook az egyik olyan angol nyelvű koreai szakácskönyv, amely sokféle formában mutatja be a koreai kimchi recepteket. Ismerje meg a növényi fermentáció alkímiáját és annak egészségügyi előnyeit, amelyek közé tartozik az egészséges emésztés, az öregedésgátló eredmények, az alacsonyabb koleszterinszint és az erősebb immunrendszer.
A koreai Kimchi szakácskönyv kiterjedt történelemmel és háttérinformációkkal szolgál a koreai konyháról és az ország lenyűgöző kultúrájáról, és tökéletes vegánok, vegetáriánusok és mindenevők számára egyaránt!
78 ízletes és könnyen elkészíthető recept található szezononként, köztük:
Fresh Oyster Kimchi
Swiss Chard Kimchi
Fresh Ginger Pickles
Traditional Cabbage Kimchi
Ezt a legújabb kiadást átírtuk, hogy az utasításokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük a házi szakácsok számára is, mivel minden fűszer, hozzávaló és zöldség könnyen megtalálható bármely nyugati szupermarketben. Ráadásul minden recept elég egyszerű bárki számára, aki csak most ismerkedik a fermentáció világával – a kombinációk és lehetőségek végtelenek!
A koreai kimchi szakácskönyvben szereplő receptek azt mutatják be, hogy miről is szól a jó étel: egészség, minőség, egyszerűség, valamint az állag és az íz egyensúlya. Légy részese egy ősi koreai hagyománynak, amely éveken át öröklődött a Koreai Kimchi szakácskönyvvel!
A szerzőkről
Lee O-Young, az irodalom doktora és neves irodalomkritikus. Igazgatóként dolgozott az Ewha Womans Egyetemen a Szemiotikai Kutatóközpontban, és számtalan publikációban dolgozott cikkekkel és vezércikkekkel. 1990 és 1991 között Korea első kulturális minisztere volt.
Lee Kyou-Tae újságíró, aki több mint 100 könyvet írt. 1972-ben irodalomtudományi tiszteletbeli doktorátust kapott a University of North Cholla tartományban.
Kim Man-Jo élelmiszeripari tanácsadó, aki hat könyvet írt a kimchi témájában. Tanított a Szöuli Női Egyetemen és a Yonsei Egyetemen, jelenleg Indonéziában él, ahol alapítója és vezérigazgatója a The Sages Institute Internationalnak, a kulináris és cukrászművészeti iskolának.

Termékinformációk
| Szerzők: | Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae |
| Kiadó: | Tuttle Publishing |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2018 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
| ISBN: | 9780804848602 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.3 x 26.4 x 1.3 cm |
| Súly: | 0.59 kg |
| Oldalszám: | 128 |
| Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Chocolate
A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Chocolate
A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.