Barion Pixel

The Korean Kimchi Cookbook

78 Fiery Recipes for Korea's Legendary Pickled and Fermented Vegetables


« Vissza | Szerzők: Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae
  2024. január 19. 17:52

The Korean Kimchi Cookbook

Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.


Ez a finom koreai szuperfood meglepően csípős, fűszeres és csípős módon ízletes! A Koreai Kimchi Cookbook az egyik olyan angol nyelvű koreai szakácskönyv, amely sokféle formában mutatja be a koreai kimchi recepteket. Ismerje meg a növényi fermentáció alkímiáját és annak egészségügyi előnyeit, amelyek közé tartozik az egészséges emésztés, az öregedésgátló eredmények, az alacsonyabb koleszterinszint és az erősebb immunrendszer.

A koreai Kimchi szakácskönyv kiterjedt történelemmel és háttérinformációkkal szolgál a koreai konyháról és az ország lenyűgöző kultúrájáról, és tökéletes vegánok, vegetáriánusok és mindenevők számára egyaránt!

78 ízletes és könnyen elkészíthető recept található szezononként, köztük:

Fresh Oyster Kimchi
Swiss Chard Kimchi
Fresh Ginger Pickles
Traditional Cabbage Kimchi

Ezt a legújabb kiadást átírtuk, hogy az utasításokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük a házi szakácsok számára is, mivel minden fűszer, hozzávaló és zöldség könnyen megtalálható bármely nyugati szupermarketben. Ráadásul minden recept elég egyszerű bárki számára, aki csak most ismerkedik a fermentáció világával – a kombinációk és lehetőségek végtelenek!
A koreai kimchi szakácskönyvben szereplő receptek azt mutatják be, hogy miről is szól a jó étel: egészség, minőség, egyszerűség, valamint az állag és az íz egyensúlya. Légy részese egy ősi koreai hagyománynak, amely éveken át öröklődött a Koreai Kimchi szakácskönyvvel!

A szerzőkről

Lee O-Young, az irodalom doktora és neves irodalomkritikus. Igazgatóként dolgozott az Ewha Womans Egyetemen a Szemiotikai Kutatóközpontban, és számtalan publikációban dolgozott cikkekkel és vezércikkekkel. 1990 és 1991 között Korea első kulturális minisztere volt.

Lee Kyou-Tae újságíró, aki több mint 100 könyvet írt. 1972-ben irodalomtudományi tiszteletbeli doktorátust kapott a University of North Cholla tartományban.

Kim Man-Jo élelmiszeripari tanácsadó, aki hat könyvet írt a kimchi témájában. Tanított a Szöuli Női Egyetemen és a Yonsei Egyetemen, jelenleg Indonéziában él, ahol alapítója és vezérigazgatója a The Sages Institute Internationalnak, a kulináris és cukrászművészeti iskolának.


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9780804848602
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 26.4 x 1.3 cm
Súly: 0.59 kg
Oldalszám: 128
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.