The Korean Kimchi Cookbook
78 Fiery Recipes for Korea's Legendary Pickled and Fermented Vegetables
!['The Korean Kimchi Cookbook The Korean Kimchi Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000/1031.jpg?021386507179977)
Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.
Ez a finom koreai szuperfood meglepően csípős, fűszeres és csípős módon ízletes! A Koreai Kimchi Cookbook az egyik olyan angol nyelvű koreai szakácskönyv, amely sokféle formában mutatja be a koreai kimchi recepteket. Ismerje meg a növényi fermentáció alkímiáját és annak egészségügyi előnyeit, amelyek közé tartozik az egészséges emésztés, az öregedésgátló eredmények, az alacsonyabb koleszterinszint és az erősebb immunrendszer.
A koreai Kimchi szakácskönyv kiterjedt történelemmel és háttérinformációkkal szolgál a koreai konyháról és az ország lenyűgöző kultúrájáról, és tökéletes vegánok, vegetáriánusok és mindenevők számára egyaránt!
78 ízletes és könnyen elkészíthető recept található szezononként, köztük:
Fresh Oyster Kimchi
Swiss Chard Kimchi
Fresh Ginger Pickles
Traditional Cabbage Kimchi
Ezt a legújabb kiadást átírtuk, hogy az utasításokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük a házi szakácsok számára is, mivel minden fűszer, hozzávaló és zöldség könnyen megtalálható bármely nyugati szupermarketben. Ráadásul minden recept elég egyszerű bárki számára, aki csak most ismerkedik a fermentáció világával – a kombinációk és lehetőségek végtelenek!
A koreai kimchi szakácskönyvben szereplő receptek azt mutatják be, hogy miről is szól a jó étel: egészség, minőség, egyszerűség, valamint az állag és az íz egyensúlya. Légy részese egy ősi koreai hagyománynak, amely éveken át öröklődött a Koreai Kimchi szakácskönyvvel!
A szerzőkről
Lee O-Young, az irodalom doktora és neves irodalomkritikus. Igazgatóként dolgozott az Ewha Womans Egyetemen a Szemiotikai Kutatóközpontban, és számtalan publikációban dolgozott cikkekkel és vezércikkekkel. 1990 és 1991 között Korea első kulturális minisztere volt.
Lee Kyou-Tae újságíró, aki több mint 100 könyvet írt. 1972-ben irodalomtudományi tiszteletbeli doktorátust kapott a University of North Cholla tartományban.
Kim Man-Jo élelmiszeripari tanácsadó, aki hat könyvet írt a kimchi témájában. Tanított a Szöuli Női Egyetemen és a Yonsei Egyetemen, jelenleg Indonéziában él, ahol alapítója és vezérigazgatója a The Sages Institute Internationalnak, a kulináris és cukrászművészeti iskolának.
Termékinformációk
Szerzők: | Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae |
Kiadó: | Tuttle Publishing |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2018 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
ISBN: | 9780804848602 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.3 x 26.4 x 1.3 cm |
Súly: | 0.59 kg |
Oldalszám: | 128 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Meatsmith
!['Meatsmith Meatsmith](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1010.jpg?153136996193922)
Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t.
The Italian Cookery Course
!['The Italian Cookery Course The Italian Cookery Course](/static/content/books/cover_img/0//thumb/911.jpg?243179666133862)
Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.