Barion Pixel

How To Make The Best Coffee

at Home


« Vissza | Szerzők: James Hoffmann
  2022. február 25. 17:36

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


James Hoffmann kávéguru vezeti a Square Mile Coffee-t, valamint rendkívül informatív és népszerű, továbbá kávékritikákat készít YouTube- és Instagram-csatornáihoz. Legújabb könyvében bemutatja mindazt, amit tudnia kell, hogy folyamatosan kiváló kávét készítsen otthon, többek között: milyen eszközöket érdemes megvenni, és melyiket nem; hogyan kell őrölni a kávét; a készítés alapjait az összes fontosabb berendezéshez, a kávéitalok megértése, a cortadótól a tejeskávéig; a tökéletes eszpresszó; és a következő szintre emelés– az otthoni pörkölés.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: James Hoffmann
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9781784727246
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 21.6 x 2.4 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Une autre idée du pain

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Whole Fish Cookbook

The Whole Fish Cookbook

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Szerzők: Josh Niland