Barion Pixel

How To Make The Best Coffee

at Home


« Vissza | Szerzők: James Hoffmann
  2022. február 25. 17:36

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


James Hoffmann kávéguru vezeti a Square Mile Coffee-t, valamint rendkívül informatív és népszerű, továbbá kávékritikákat készít YouTube- és Instagram-csatornáihoz. Legújabb könyvében bemutatja mindazt, amit tudnia kell, hogy folyamatosan kiváló kávét készítsen otthon, többek között: milyen eszközöket érdemes megvenni, és melyiket nem; hogyan kell őrölni a kávét; a készítés alapjait az összes fontosabb berendezéshez, a kávéitalok megértése, a cortadótól a tejeskávéig; a tökéletes eszpresszó; és a következő szintre emelés– az otthoni pörkölés.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: James Hoffmann
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9781784727246
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 21.6 x 2.4 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi