Barion Pixel

How To Make The Best Coffee

at Home


« Vissza | Szerzők: James Hoffmann
  2022. február 25. 17:36

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


James Hoffmann kávéguru vezeti a Square Mile Coffee-t, valamint rendkívül informatív és népszerű, továbbá kávékritikákat készít YouTube- és Instagram-csatornáihoz. Legújabb könyvében bemutatja mindazt, amit tudnia kell, hogy folyamatosan kiváló kávét készítsen otthon, többek között: milyen eszközöket érdemes megvenni, és melyiket nem; hogyan kell őrölni a kávét; a készítés alapjait az összes fontosabb berendezéshez, a kávéitalok megértése, a cortadótól a tejeskávéig; a tökéletes eszpresszó; és a következő szintre emelés– az otthoni pörkölés.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: James Hoffmann
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9781784727246
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 21.6 x 2.4 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 224
Ár: 5 990 Ft
(5 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Frantzén - The Cookbook

Frantzén - The Cookbook

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban. 


BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…