Barion Pixel

How To Make The Best Coffee

at Home


« Vissza | Szerzők: James Hoffmann
  2022. február 25. 17:36

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


James Hoffmann kávéguru vezeti a Square Mile Coffee-t, valamint rendkívül informatív és népszerű, továbbá kávékritikákat készít YouTube- és Instagram-csatornáihoz. Legújabb könyvében bemutatja mindazt, amit tudnia kell, hogy folyamatosan kiváló kávét készítsen otthon, többek között: milyen eszközöket érdemes megvenni, és melyiket nem; hogyan kell őrölni a kávét; a készítés alapjait az összes fontosabb berendezéshez, a kávéitalok megértése, a cortadótól a tejeskávéig; a tökéletes eszpresszó; és a következő szintre emelés– az otthoni pörkölés.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: James Hoffmann
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9781784727246
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 21.6 x 2.4 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól