Sprout & Co Saladology
Fresh Ideas for Delicious Salads
Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.
Első szakácskönyvük, a Saladology több mint 100 izgalmas receptet tartalmaz, az egyszerű körettől kezdve a figyelemfelkeltő zöldségeken át a finom tésztákig, tésztákig, hal- és húsételekig. Ez egy olyan ötletgyűjtemény, amelyet kedvenc ételélményeik ihlettek, és újragondolják, milyen lehet egy saláta – és mindig a finomságra helyezve a hangsúlyt.
Theo Kirwan és testvére, Jack a Sprout & Co társalapítói. A Sprout Dublinban és környékén 6 étteremmel a vezető márka Írországban a helyi, szezonális és ízletes ételek terén. 2019-ben a testvérek elindították saját biofarmjukat Co. Kildare-ben, így az ellátási láncukat a farmtól – az étteremig mindössze 24 órára csökkentették.
Theo, egykori színész, aki a Ballymaloe Cookery School-ban végzett, receptvideóival pedig vezette a Sprout & Co online jelenlétét, 170 ezer ember hűséges követőre tett szert.
Termékinformációk
Szerzők: | Theo Kirwan, Jack Kirwan |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 12. |
ISBN: | 9781784729158 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 24.8 x 2.2 cm |
Súly: | 0.82 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Acorn
A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
Acorn
A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
So Good Magazine #31
Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben?