Sprout & Co Saladology
Fresh Ideas for Delicious Salads
Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.
Első szakácskönyvük, a Saladology több mint 100 izgalmas receptet tartalmaz, az egyszerű körettől kezdve a figyelemfelkeltő zöldségeken át a finom tésztákig, tésztákig, hal- és húsételekig. Ez egy olyan ötletgyűjtemény, amelyet kedvenc ételélményeik ihlettek, és újragondolják, milyen lehet egy saláta – és mindig a finomságra helyezve a hangsúlyt.
Theo Kirwan és testvére, Jack a Sprout & Co társalapítói. A Sprout Dublinban és környékén 6 étteremmel a vezető márka Írországban a helyi, szezonális és ízletes ételek terén. 2019-ben a testvérek elindították saját biofarmjukat Co. Kildare-ben, így az ellátási láncukat a farmtól – az étteremig mindössze 24 órára csökkentették.
Theo, egykori színész, aki a Ballymaloe Cookery School-ban végzett, receptvideóival pedig vezette a Sprout & Co online jelenlétét, 170 ezer ember hűséges követőre tett szert.






Termékinformációk
| Szerzők: | Theo Kirwan, Jack Kirwan |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 12. |
| ISBN: | 9781784729158 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.6 x 24.8 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.82 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Whole Fish Collection - Limited Edition Set
A The Whole Fish Collection egy limitált kiadású könyvszett, amely Josh Niland három díjnyertes szakácskönyvét tartalmazza, elegáns díszdobozban, exkluzív tartalmakkal – köztük egy aláírt nyomattal és a The Whole Fish Cookbook különleges kiadású borítójával.
The Whole Fish Collection - Limited Edition Set
A The Whole Fish Collection egy limitált kiadású könyvszett, amely Josh Niland három díjnyertes szakácskönyvét tartalmazza, elegáns díszdobozban, exkluzív tartalmakkal – köztük egy aláírt nyomattal és a The Whole Fish Cookbook különleges kiadású borítójával.
Pierre Hermé Macaron
Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz.
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.