Cuba
The Cookbook
Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.
Valódi tisztelgés a föld egyik legizgalmasabb, legfelkapottabb turistacélpontja előtt, Kuba két vezető kulináris szakértőjének összeállításában.
• 350 kipróbált recept, fogásonként rendezve, ismertetőkkel a kubai alapanyagokhoz és javaslatokkal azok helyettesítésére.
• Vendégséf szekcióval, kubai séfek receptjei és étlapjai a világ minden tájáról.
• Energikus, kitálalt fogások fotói és nagyszerű hangulatuk élénken elevenítik meg a kubai hangulatot.
• Eredeti kubai ételek receptjeinek egyedi gyűjteménye, ami tükrözi a sziget figyelemreméltó kulináris sokszínűségét
A kubai konyha világszerte ismert élénk színeinek és intenzív ízeinek elegyéről és a Cuba: The Cookbook az első könyv, ami átfogóan dokumentálja és ünnepli kulináris hagyományait és kortárs ételkultúráját. Azok gyűjtötték össze, akik a legjobban ismerik a teljes kubai kulináris térképet; a gyűjtemény felfedezi az ország ezernyi hagyományát és hatását – a spanyoltól a szovjeten át a kínaiig – 350 receptjével előételekre, rizsételekre, halra, húsra, zöldségre, tojásra, és desszertekre.
Madelaine Vázquez Gálvez több mint 30 éves kulináris tapasztalattal rendelkezik – éttermet vezetett Kubában, számos kubai szakácskönyvet adott ki, főzőműsort vezetett, a Slow Food Caribbean mozgalom élére állt és Kuba legkiterjedtebb gasztronómiai témájú könyvgyűjteményével büszkélkedhet.
Imogene Tondre író az elmúlt évtizedben Kubában élt. A Havannai Egyetem Kubai Ételkultúra mesterszakán diplomázott.
Photo: Phaidon Press









Termékinformációk
| Szerzők: | Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9780714875767 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 4.2 cm |
| Súly: | 1.54 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Desserts
Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Packaged for Life - Chocolate
Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Avanguardia
Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.