Cuba
The Cookbook

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.
Valódi tisztelgés a föld egyik legizgalmasabb, legfelkapottabb turistacélpontja előtt, Kuba két vezető kulináris szakértőjének összeállításában.
• 350 kipróbált recept, fogásonként rendezve, ismertetőkkel a kubai alapanyagokhoz és javaslatokkal azok helyettesítésére.
• Vendégséf szekcióval, kubai séfek receptjei és étlapjai a világ minden tájáról.
• Energikus, kitálalt fogások fotói és nagyszerű hangulatuk élénken elevenítik meg a kubai hangulatot.
• Eredeti kubai ételek receptjeinek egyedi gyűjteménye, ami tükrözi a sziget figyelemreméltó kulináris sokszínűségét
A kubai konyha világszerte ismert élénk színeinek és intenzív ízeinek elegyéről és a Cuba: The Cookbook az első könyv, ami átfogóan dokumentálja és ünnepli kulináris hagyományait és kortárs ételkultúráját. Azok gyűjtötték össze, akik a legjobban ismerik a teljes kubai kulináris térképet; a gyűjtemény felfedezi az ország ezernyi hagyományát és hatását – a spanyoltól a szovjeten át a kínaiig – 350 receptjével előételekre, rizsételekre, halra, húsra, zöldségre, tojásra, és desszertekre.
Madelaine Vázquez Gálvez több mint 30 éves kulináris tapasztalattal rendelkezik – éttermet vezetett Kubában, számos kubai szakácskönyvet adott ki, főzőműsort vezetett, a Slow Food Caribbean mozgalom élére állt és Kuba legkiterjedtebb gasztronómiai témájú könyvgyűjteményével büszkélkedhet.
Imogene Tondre író az elmúlt évtizedben Kubában élt. A Havannai Egyetem Kubai Ételkultúra mesterszakán diplomázott.
Photo: Phaidon Press
Termékinformációk
Szerzők: | Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780714875767 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 4.2 cm |
Súly: | 1.54 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.