Barion Pixel

Cuba

The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre
  2018. július 01. 19:23

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.


Valódi tisztelgés a föld egyik legizgalmasabb, legfelkapottabb turistacélpontja előtt, Kuba két vezető kulináris szakértőjének összeállításában.
• 350 kipróbált recept, fogásonként rendezve, ismertetőkkel a kubai alapanyagokhoz és javaslatokkal azok helyettesítésére.
• Vendégséf szekcióval, kubai séfek receptjei és étlapjai a világ minden tájáról.
• Energikus, kitálalt fogások fotói és nagyszerű hangulatuk élénken elevenítik meg a kubai hangulatot.
• Eredeti kubai ételek receptjeinek egyedi gyűjteménye, ami tükrözi a sziget figyelemreméltó kulináris sokszínűségét

A kubai konyha világszerte ismert élénk színeinek és intenzív ízeinek elegyéről és a Cuba: The Cookbook az első könyv, ami átfogóan dokumentálja és ünnepli kulináris hagyományait és kortárs ételkultúráját. Azok gyűjtötték össze, akik a legjobban ismerik a teljes kubai kulináris térképet; a gyűjtemény felfedezi az ország ezernyi hagyományát és hatását – a spanyoltól a szovjeten át a kínaiig – 350 receptjével előételekre, rizsételekre, halra, húsra, zöldségre, tojásra, és desszertekre.

Madelaine Vázquez Gálvez több mint 30 éves kulináris tapasztalattal rendelkezik – éttermet vezetett Kubában, számos kubai szakácskönyvet adott ki, főzőműsort vezetett, a Slow Food Caribbean mozgalom élére állt és Kuba legkiterjedtebb gasztronómiai témájú könyvgyűjteményével büszkélkedhet.

Imogene Tondre író az elmúlt évtizedben Kubában élt. A Havannai Egyetem Kubai Ételkultúra mesterszakán diplomázott.


Photo: Phaidon Press


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Madelaine Vazquez Galvez, Imogene Tondre
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780714875767
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4.2 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 432
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mexico The Cookbook

Mexico The Cookbook

A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.


La Pâtisserie de Yann Couvreur

La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.


Szerzők: Yann Couvreur

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


All About Baguette

All About Baguette

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.