Korean Temple Cooking by Jeongkwan Snim
Lessons on Life and Buddhism, with Recipes
Egy gyönyörű fotókkal illusztrált krónika Korea Baekyangsa templomának ételeiről és hagyományairól. A Korean Temple Cooking a szeretet himnusza az egyszerű, tápláló ételek költészetéhez.
A könyv a templomi életet, a buddhizmust, valamint az évszakokhoz igazodó, a földhöz spirituális kapcsolatban álló élet- és főzési módot mutatja be Jeongkwan Snim interjúi és receptjei révén, akit a New York Times „a filozófus séfnek” nevezett.
Jeongkwan Snim volt a főszereplője a Netflix Chef’s Table sorozata 3. évadának nyitóepizódjában.
Kövesd Snim útját az évszakokon át egy koreai buddhista templomban, és tanuld meg, hogyan lehet megőrizni, elkészíteni és élvezni mindazt, amit a természet kínál. A receptek évszakok szerint vannak elrendezve, külön fejezetekkel a rizsről, tésztáról, tofúról, kimchiről, fűszerekről és még sok másról.
Az esszék és interjúk ritka betekintést nyújtanak a templomi életbe, a buddhizmus koreai történetébe, tanításaiba és ágaiba, sőt még a templom építészetébe és a szerzetesi viseletbe is.
A Korean Temple Cooking egy átfogó és lélegzetelállító krónika, amely nemcsak díszalbum az asztalon, hanem egy olyan szakácskönyv is, amelyből egész évben főzni szeretnél.






























Termékinformációk
| Szerzők: | Jeongkwan Snim, Hoo Nam Seelmann |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 12. |
| ISBN: | 9781964786186 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.3 x 24 x 4.1 cm |
| Súly: | 1.33 kg |
| Oldalszám: | 448 |
| Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream
Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával.
Bien Cuit
A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Tarts
Több mint száz édes és sós pite recept két, Franciaországban nagyra tartott séftől. Könnyen követhető leírásokkal és lenyűgöző fotókkal ez a kihagyhatatlan gyűjtemény a klasszikus kedvenceket és modern újdonságokat egyaránt tartalmazza.