Caldos Broths
Dedikált verzió / Signed Version

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte.
Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt.
Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.
Az ízek, az alkotás és a remek szolgáltatás, ez az összetett “recept” segített Camarenának elérni 3 Michelin csillagot, az Arrop, Arrop Valencia és a Ricard Camarena étteremmel, mellyel megerősítette jelenlegi étterme 3 Repsol Soles rangsorolását.
„Az ételeim lényege az íz”. Minden fogással az öt érzék adta különleges hatásokat kísérlem meg fokozni, ezért mindegyik egyedülálló élmény. “Szívünket, lelkünket adjuk minden általunk felszolgált ételhez.” A Caldos Broths című könyv a valenciai séf kedvenc technikáit, emblematikus ételeit mutatja be, impressziv-egyedi módon.
Restaurante Ricard Camarena / Valencia, Spanyolország - 1 Michelin csillag.
Photo: Ricard Camarena Restaurante / Montagud Editores / Apicius
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Ricard Camarena |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9788472121577 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 24 x 32 x 2.5 cm |
Súly: | 1.85 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
45 990 Ft (43 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.
A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.