Caldos Broths
Dedikált verzió / Signed Version
Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte.
Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt.
Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.
Az ízek, az alkotás és a remek szolgáltatás, ez az összetett “recept” segített Camarenának elérni 3 Michelin csillagot, az Arrop, Arrop Valencia és a Ricard Camarena étteremmel, mellyel megerősítette jelenlegi étterme 3 Repsol Soles rangsorolását.
„Az ételeim lényege az íz”. Minden fogással az öt érzék adta különleges hatásokat kísérlem meg fokozni, ezért mindegyik egyedülálló élmény. “Szívünket, lelkünket adjuk minden általunk felszolgált ételhez.” A Caldos Broths című könyv a valenciai séf kedvenc technikáit, emblematikus ételeit mutatja be, impressziv-egyedi módon.
Restaurante Ricard Camarena / Valencia, Spanyolország - 1 Michelin csillag.
Photo: Ricard Camarena Restaurante / Montagud Editores / Apicius






Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Ricard Camarena |
| Kiadó: | Montagud Editores |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
| Kiadás éve: | 2015 |
| ISBN: | 9788472121577 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 24 x 32 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.85 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
45 990 Ft (43 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Book of Pintxos
Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
Australia - The Cookbook
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.