Barion Pixel

Relæ: A Book of Ideas


« Vissza | Szerzők: Christian F. Puglisi
  2014. december 08. 12:29

Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén. 

 

A célja egyszerű volt: kifogástalan, fenntartható, zöldség orientált ételeket kínálni magas színvonalon. Mindezt egy olyan kivitelezésben, hogy az mentes legyen a jól ismert luxuséttermek elbizakodott kínálatától. A Relæ azonnali sikert ért el, és Puglisi magával ragadó filozófiája – ami hangsúlyozta az újító és lényegi mivoltát a főzésnek –intő jellé vált a szakácsok számára szerte a világon.

Ma a Jægersborggade - ahol a Relæ és egy szolidabb testvérétterme a Manfreds található - egyike Koppenhága legpezsgőbb és legizgalmasabb utcáinak. Puglisi itt folytatja izgalmas és formabontó tevékenységét, mellyel célja a vendégek meghökkentése leleményességével.

A könyv bemutatkozása olyan, mint Puglisi éttermei: a könyv őszintesége és a megszokottól eltérő stílusa megpróbálja felülmúlni a várakozásainkat arról, amit egy szakácskönyvről elképzeltünk. A receptekre való fókuszálás mellett a könyv középpontjában az ötletesség áll, amely felszínre hozza az alapanyagokat, a praktikus technikákat és filozófiákat, ami Puglisi főzésére is hatással van. A könyv minden részlete kapcsolódik azokhoz az ételekhez, amelyeket megalkotott.

Az olvasót egy olyan kalandozásra hívja a könyv, amelyben a következtetés inspirálja őket: az ötlettől a fogásig, a fogástól az ötletig. Az eredmény egy mélyreható gondolatokkal teli, különleges élményt adó szakácskönyv, mely bepillantást enged egy top chef gondolataiba, valamint lehetőséget ad arra, hogy megismerje az érdeklődő a világ gasztronómiailag úttörő és elismert éttermeit.

Photo: Per-Anders Jörgensen

Photo: Per-Anders Jörgensen


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christian F. Puglisi
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781607746492
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 27 x 4 cm
Súly: 1.69 kg
Oldalszám: 448
Ár: 17 290 Ft
(16 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

Andreas Papadakis görög séf megnyitotta apró, kultikus melbourne-i tésztabárját, mert nem találta meg, azt, amit keresett: egy kivételes tál tésztát a legjobb alapanyagokból készítve, mely egész nap elérhető. 


Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.


The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess