Barion Pixel

150 Restaurants You Need to Visit Before You Die

Revised Edition


« Vissza | Szerzők: Amélie Vincent
  2024. december 18. 18:24

150 Restaurants You Need to Visit Before You Die

Válogatás 150 legszerethetőbb nemzetközi étteremből, ahol mindegyiknek egyedi története van.


A Séfek, a gasztronómia és az életmód forró téma. Azonban a tökéletes étkezési élmény megtalálása világszerte kihívást jelenthet, és csalódást okozhat.

Párizstól (Plaza Athénée, Septime) és Mexikóvárostól (Quintonil, Lorea) Tokióig (Den, Florilège, Sushi Saito) Amélie Vincent, The Foodalist néven is ismert, 150 kihagyhatatlan éttermet választ ki világszerte.

Ezek a kulináris hotspotok egyedülálló élményt ígérnek az odalátogatóknak, remek menüket, eredeti dizájnokat és kreatív szakácsokat.
Fotós szemének és kulináris újságíróként szerzett tapasztalatának köszönhetően a 150 étterem, amelyet meg kell látogatnia, mielőtt meghalna, minden egyes élelmes és ínyenc utazó számára a legjobb lista.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amélie Vincent
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Étterem, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. december 18.
ISBN: 9789401495707
Nyelv: Angol
Méretek: 17.6 x 23.5 x 2.6 cm
Súly: 0.94 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 490 Ft
(11 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Chicken and Charcoal

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


Szerzők: Matt Abergel

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.