150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
Revised Edition
Válogatás 150 legszerethetőbb nemzetközi étteremből, ahol mindegyiknek egyedi története van.
A Séfek, a gasztronómia és az életmód forró téma. Azonban a tökéletes étkezési élmény megtalálása világszerte kihívást jelenthet, és csalódást okozhat.
Párizstól (Plaza Athénée, Septime) és Mexikóvárostól (Quintonil, Lorea) Tokióig (Den, Florilège, Sushi Saito) Amélie Vincent, The Foodalist néven is ismert, 150 kihagyhatatlan éttermet választ ki világszerte.
Ezek a kulináris hotspotok egyedülálló élményt ígérnek az odalátogatóknak, remek menüket, eredeti dizájnokat és kreatív szakácsokat.
Fotós szemének és kulináris újságíróként szerzett tapasztalatának köszönhetően a 150 étterem, amelyet meg kell látogatnia, mielőtt meghalna, minden egyes élelmes és ínyenc utazó számára a legjobb lista.

Termékinformációk
| Szerző: | Amélie Vincent |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Étterem, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. december 18. |
| ISBN: | 9789401495707 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.6 x 23.5 x 2.6 cm |
| Súly: | 0.94 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Cook with Joan Roca
A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.
Project Smoke
Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.