150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
Revised Edition

Válogatás 150 legszerethetőbb nemzetközi étteremből, ahol mindegyiknek egyedi története van.
A Séfek, a gasztronómia és az életmód forró téma. Azonban a tökéletes étkezési élmény megtalálása világszerte kihívást jelenthet, és csalódást okozhat.
Párizstól (Plaza Athénée, Septime) és Mexikóvárostól (Quintonil, Lorea) Tokióig (Den, Florilège, Sushi Saito) Amélie Vincent, The Foodalist néven is ismert, 150 kihagyhatatlan éttermet választ ki világszerte.
Ezek a kulináris hotspotok egyedülálló élményt ígérnek az odalátogatóknak, remek menüket, eredeti dizájnokat és kreatív szakácsokat.
Fotós szemének és kulináris újságíróként szerzett tapasztalatának köszönhetően a 150 étterem, amelyet meg kell látogatnia, mielőtt meghalna, minden egyes élelmes és ínyenc utazó számára a legjobb lista.
Termékinformációk
Szerző: | Amélie Vincent |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Étterem, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. december 18. |
ISBN: | 9789401495707 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.6 x 23.5 x 2.6 cm |
Súly: | 0.94 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.