150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
Revised Edition
Válogatás 150 legszerethetőbb nemzetközi étteremből, ahol mindegyiknek egyedi története van.
A Séfek, a gasztronómia és az életmód forró téma. Azonban a tökéletes étkezési élmény megtalálása világszerte kihívást jelenthet, és csalódást okozhat.
Párizstól (Plaza Athénée, Septime) és Mexikóvárostól (Quintonil, Lorea) Tokióig (Den, Florilège, Sushi Saito) Amélie Vincent, The Foodalist néven is ismert, 150 kihagyhatatlan éttermet választ ki világszerte.
Ezek a kulináris hotspotok egyedülálló élményt ígérnek az odalátogatóknak, remek menüket, eredeti dizájnokat és kreatív szakácsokat.
Fotós szemének és kulináris újságíróként szerzett tapasztalatának köszönhetően a 150 étterem, amelyet meg kell látogatnia, mielőtt meghalna, minden egyes élelmes és ínyenc utazó számára a legjobb lista.

Termékinformációk
| Szerző: | Amélie Vincent |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Étterem, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. december 18. |
| ISBN: | 9789401495707 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.6 x 23.5 x 2.6 cm |
| Súly: | 0.94 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
The Wanderlust Creamery Presents - The World of Ice Cream
Tanulja meg a kézműves fagylaltkészítés művészetét a Los Angeles-i székhelyű népszerű Wanderlust Creamery fagylaltlánc ízszakértőitől.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.