150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
Revised Edition
Válogatás 150 legszerethetőbb nemzetközi étteremből, ahol mindegyiknek egyedi története van.
A Séfek, a gasztronómia és az életmód forró téma. Azonban a tökéletes étkezési élmény megtalálása világszerte kihívást jelenthet, és csalódást okozhat.
Párizstól (Plaza Athénée, Septime) és Mexikóvárostól (Quintonil, Lorea) Tokióig (Den, Florilège, Sushi Saito) Amélie Vincent, The Foodalist néven is ismert, 150 kihagyhatatlan éttermet választ ki világszerte.
Ezek a kulináris hotspotok egyedülálló élményt ígérnek az odalátogatóknak, remek menüket, eredeti dizájnokat és kreatív szakácsokat.
Fotós szemének és kulináris újságíróként szerzett tapasztalatának köszönhetően a 150 étterem, amelyet meg kell látogatnia, mielőtt meghalna, minden egyes élelmes és ínyenc utazó számára a legjobb lista.
Termékinformációk
Szerző: | Amélie Vincent |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Étterem, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. december 18. |
ISBN: | 9789401495707 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.6 x 23.5 x 2.6 cm |
Súly: | 0.94 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
The Book of Pasta by Academia Barilla
Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.
Meehan's Bartender Manual
A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.