Vodka
The Complete Guide
    
   Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.
A vodka hosszú ideje már több, mint pusztán Oroszország és Lengyelország nemzeti itala. Ázsiától és Nagy-Britanniától az Egyesült Államokig ez a tüzes víz meghódította a Földet és ma nemzetközi viszonylatban a legnagyobb mennyiségben eladott szeszesitalnak számít. A ‘tüzes víz’ kifejezés a legszembetűnőbb tulajdonságára is utal: tiszta ízű, semleges ital, illat nélkül. Emiatt is lett a vodka a bárosok legjobb barátja és minden Cosmopolitan, Moscow Mule és Bloody Mary alapja.
Termékinformációk
| Szerzők: | Isabel Boons, Frédéric Du Bois | 
| Kiadó: | Editions Lannoo | 
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books | 
| Kiadás éve: | 2018 | 
| ISBN: | 9789401451550 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 13 x 19.5 x 2 cm | 
| Súly: | 0.56 kg | 
| Oldalszám: | 256 | 
| Ár: | 
            10 990 Ft (10 467 + ÁFA)  | 
      
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
The Contemporary African Kitchen
Tapasztalja meg Afrika élénk étkezési kultúráját a kontinens legizgalmasabb kulináris hangjainak 120 receptjével
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.