Barion Pixel

Vodka

The complete guide


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
  2018. október 27. 16:39

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


A vodka hosszú ideje már több, mint pusztán Oroszország és Lengyelország nemzeti itala. Ázsiától és Nagy-Britanniától az Egyesült Államokig ez a tüzes víz meghódította a Földet és ma nemzetközi viszonylatban a legnagyobb mennyiségben eladott szeszesitalnak számít. A ‘tüzes víz’ kifejezés a legszembetűnőbb tulajdonságára is utal: tiszta ízű, semleges ital, illat nélkül. Emiatt is lett a vodka a bárosok legjobb barátja és minden Cosmopolitan, Moscow Mule és Bloody Mary alapja.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401451550
Nyelv: Angol
Méretek: 13 x 19.5 x 2 cm
Súly: 0.56 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 990 Ft
(9 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


Szerzők: Lucy Vaserfirer

Fleisch

Fleisch

Ludwig Maurer chef, organikus Wagyu tenyésztő, food stylist és bevallása szerint a hús szerelmese. Értelmezése alapján az egész állat egy ritka, különleges alapanyag, és nem csak a filé és rib eye. Ő arra törekszik, hogy a legtöbb húsrészt fel lehessen használni, mert mindegyiknek megvan a sajátossága, élvezeti értéke. Kreatív, modern, egyedi megközelítéssel technológiákkal alkotja ételeit, néha vad ötletek is felmerülnek, mindettől függetlenül az óvatosság, a természetesség jellemzi.


Szerzők: Ludwig Maurer

Gloriously Gluten Free

Gloriously Gluten Free

80 ízletes recept gluténmentes tortákra és péksüteményekre.