Barion Pixel

Vodka

The complete guide


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
  2018. október 27. 16:39

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


A vodka hosszú ideje már több, mint pusztán Oroszország és Lengyelország nemzeti itala. Ázsiától és Nagy-Britanniától az Egyesült Államokig ez a tüzes víz meghódította a Földet és ma nemzetközi viszonylatban a legnagyobb mennyiségben eladott szeszesitalnak számít. A ‘tüzes víz’ kifejezés a legszembetűnőbb tulajdonságára is utal: tiszta ízű, semleges ital, illat nélkül. Emiatt is lett a vodka a bárosok legjobb barátja és minden Cosmopolitan, Moscow Mule és Bloody Mary alapja.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401451550
Nyelv: Angol
Méretek: 13 x 19.5 x 2 cm
Súly: 0.56 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 990 Ft
(9 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Project Smoke

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


Szerzők: Steven Raichlen

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.