Barion Pixel

Signature Dishes

50 chefs share their secret recipe


« Vissza | Szerzők: Amélie Vincent
  2023. augusztus 04. 14:26

Signature Dishes

The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent


Minden séfnek van egy: a konyhájára jellemző, számára különösen jelentőségteljes étele. Ebben a könyvben 50 top szakács mutatja be jellegzetes ételét és annak receptjét. Beszélnek az ételek keletkezéséről, az ihletforrás(ok)ról és – általánosabban – a jó ételek és a főzés iránti szeretetükről is. Ez a gyönyörű könyv minden ínyenc számára kötelező, és arra ösztönöz, hogy elkészítse saját jellegzetes ételét.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amélie Vincent
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 04.
ISBN: 9789401488303
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 248
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Le Manoir aux Quat’Saisons

Le Manoir aux Quat’Saisons

Négy évszakon átívelő személyes idegenvezetés Raymond Blanc legendás hotel-éttermében, ünnepelt konyhájának 120 receptjével.


Szerzők: Raymond Blanc

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.