Signature Dishes
50 chefs share their secret recipe
The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent
Minden séfnek van egy: a konyhájára jellemző, számára különösen jelentőségteljes étele. Ebben a könyvben 50 top szakács mutatja be jellegzetes ételét és annak receptjét. Beszélnek az ételek keletkezéséről, az ihletforrás(ok)ról és – általánosabban – a jó ételek és a főzés iránti szeretetükről is. Ez a gyönyörű könyv minden ínyenc számára kötelező, és arra ösztönöz, hogy elkészítse saját jellegzetes ételét.












Termékinformációk
| Szerző: | Amélie Vincent |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 04. |
| ISBN: | 9789401488303 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 28 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.45 kg |
| Oldalszám: | 248 |
| Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
BiBi - The Cookbook by Chet Sharma
A BiBi című innovatív és úttörő londoni indiai étterem mögött álló, elismert séf debütáló szakácskönyve, amelyet a kritikusok és a vendégek egyaránt imádnak.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.