Signature Dishes
50 chefs share their secret recipe

The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent
Minden séfnek van egy: a konyhájára jellemző, számára különösen jelentőségteljes étele. Ebben a könyvben 50 top szakács mutatja be jellegzetes ételét és annak receptjét. Beszélnek az ételek keletkezéséről, az ihletforrás(ok)ról és – általánosabban – a jó ételek és a főzés iránti szeretetükről is. Ez a gyönyörű könyv minden ínyenc számára kötelező, és arra ösztönöz, hogy elkészítse saját jellegzetes ételét.
Termékinformációk
Szerző: | Amélie Vincent |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. augusztus 04. |
ISBN: | 9789401488303 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 28 x 2.8 cm |
Súly: | 1.45 kg |
Oldalszám: | 248 |
Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.