Barion Pixel

Signature Dishes

50 chefs share their secret recipe


« Vissza | Szerzők: Amélie Vincent
  2023. augusztus 04. 14:26

Signature Dishes

The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent


Minden séfnek van egy: a konyhájára jellemző, számára különösen jelentőségteljes étele. Ebben a könyvben 50 top szakács mutatja be jellegzetes ételét és annak receptjét. Beszélnek az ételek keletkezéséről, az ihletforrás(ok)ról és – általánosabban – a jó ételek és a főzés iránti szeretetükről is. Ez a gyönyörű könyv minden ínyenc számára kötelező, és arra ösztönöz, hogy elkészítse saját jellegzetes ételét.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amélie Vincent
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. augusztus 04.
ISBN: 9789401488303
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 248
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Ultimate Book of Chocolate

The Ultimate Book of Chocolate

A The Ultimate Book of Chocolate könyvvel a képzett cukrász Melanie Dupuis megtanítja, hogyan váltsa valóra csokoládéálmait. 


Szerzők: Mélanie Dupuis

The Complete Asian Cookbook

The Complete Asian Cookbook

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook alaposan frissített kiadása.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury