Barion Pixel

Einfach Tanja

Gemüseküche zum Teilen und Geniessen


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits
  2023. december 01. 14:56

Einfach Tanja

A "Tanja Kochbuch" és a "Tanja Vegetarisch" után impozáns konyhájának kvintesszenciája az "Einfach Tanja"-val jelent meg. A receptek, Tanja Grandits saját konyhájában készültek, ahol saját magának, tinédzser lányának vagy barátainak főz. 


Olyan ételeket készít, amelyek tálban vagy edényben kerülnek az asztalra, hogy megosszák, és egyszerűen kifejezzék az evés örömét.
Tanja Grandits tudja, mely vegetáriánus és vegán ételek melengetik a szívet és a lelket.

 

Photo: atVERLAG

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tanja Grandits
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 01.
ISBN: 9783039020935
Nyelv: Német
Méretek: 20 x 25.6 x 3.2 cm
Súly: 1.31 kg
Oldalszám: 320
Ár: 17 890 Ft
(17 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


Szerzők: Pierre Hermé

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash