Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018
The new revised version of the standard book on the Romanée-Conti vineyard

A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg.
2006-ban a könyvet a 2005-ös év legjobb könyvének kiáltottak ki, amit a francia borról írtak és francia, angol, német és japán nyelvre fordítottak le. Először 2010-ben aktualizálták. A Burgundi borászat könyvének új, átnézett verziója, annak különleges karakterét és tulajdonságait mutatja be, amik kemény munka és a folyamatos fejlődésre törekvés eredménye. Ez egy olyan trend, amit más minőségi borvidékeknél is láthatunk. Csodálatos azt látni, hogy a csúcsminőségre törekvés motiválja, stimulálja és élteti a Domaine embereit.
Photo: Lannoo
Termékinformációk
Szerzők: | Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789401434812 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 29.2 x 36.9 x 3.6 cm |
Súly: | 2.43 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
39 000 Ft (37 143 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.
Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.