Barion Pixel

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

The new revised version of the standard book on the Romanée-Conti vineyard


« Vissza | Szerzők: Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti
  2019. július 26. 18:05

Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018

A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg. 


2006-ban a könyvet a 2005-ös év legjobb könyvének kiáltottak ki, amit a francia borról írtak és francia, angol, német és japán nyelvre fordítottak le. Először 2010-ben aktualizálták. A Burgundi borászat könyvének új, átnézett verziója, annak különleges karakterét és tulajdonságait mutatja be, amik kemény munka és a folyamatos fejlődésre törekvés eredménye. Ez egy olyan trend, amit más minőségi borvidékeknél is láthatunk. Csodálatos azt látni, hogy a csúcsminőségre törekvés motiválja, stimulálja és élteti a Domaine embereit.

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401434812
Nyelv: Angol
Méretek: 29.2 x 36.9 x 3.6 cm
Súly: 2.43 kg
Oldalszám: 304
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


Out of my Tree

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Szerzők: Daniel Clifford