Le Domaine de la Romanée-Conti Edition 2018
The new revised version of the standard book on the Romanée-Conti vineyard
A Romanée-Conti borászat standard könyvének új, frissített változata. A Le Domaine de la Romanée-Conti első kiadása 2005-ben jelent meg.
2006-ban a könyvet a 2005-ös év legjobb könyvének kiáltottak ki, amit a francia borról írtak és francia, angol, német és japán nyelvre fordítottak le. Először 2010-ben aktualizálták. A Burgundi borászat könyvének új, átnézett verziója, annak különleges karakterét és tulajdonságait mutatja be, amik kemény munka és a folyamatos fejlődésre törekvés eredménye. Ez egy olyan trend, amit más minőségi borvidékeknél is láthatunk. Csodálatos azt látni, hogy a csúcsminőségre törekvés motiválja, stimulálja és élteti a Domaine embereit.
Photo: Lannoo








Termékinformációk
| Szerzők: | Gert Crum, Le Domaine de la Romanée-Conti |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9789401434812 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 29.2 x 36.9 x 3.6 cm |
| Súly: | 2.43 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
39 000 Ft (37 143 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Portugal - The Cookbook
Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.
Portugal - The Cookbook
Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.