Barion Pixel

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin


« Vissza | Szerzők: Marcelo Ballardin
  2023. március 10. 18:38

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat. 


A Michelin-csillaggal és a 20-ból 16 Gault Millau-pontszámmal értékelt Marcelo Ballardin Belgium egyik legjobb fúziós kulináris tehetsége.
Itt olyan csodálatos ételek receptjeit osztja meg, amelyeket ön is elkészíthet. Ételei egyszerűek, de erőteljes ízűek, feltűnő kombinációkkal, amelyek felismerhető összetevőket használnak.

"Marcelo Ballardin brazil/olasz származású, utazásai alatt szerzett tapasztalatai és a konyhai csapat nemzetközi megjelenése meghatározza az OAK DNS-ét. A konyha részletgazdag és jól átgondolt. A textúrák és az ízek kölcsönhatásai finomak. Rengeteg tükröződés a csodálatos íz-asszociációk mögött." - MICHELIN Guide.

"Marcelo Ballardin izgalmas, személyes alkotásaival, amelyek mind a dél-amerikai, mind az ázsiai kulináris hagyományokból merítenek, különleges hellyé tette kis éttermét. Továbbra is rajongói vagyunk szokatlan kombinációinak és technikai finomságainak." - Gault&Millau
 

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marcelo Ballardin
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. március 10.
ISBN: 9789401486552
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 28 x 2 cm
Súly: 1.06 kg
Oldalszám: 186
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury