Oak - The flavours of Marcelo Ballardin
Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
A Michelin-csillaggal és a 20-ból 16 Gault Millau-pontszámmal értékelt Marcelo Ballardin Belgium egyik legjobb fúziós kulináris tehetsége.
Itt olyan csodálatos ételek receptjeit osztja meg, amelyeket ön is elkészíthet. Ételei egyszerűek, de erőteljes ízűek, feltűnő kombinációkkal, amelyek felismerhető összetevőket használnak.
"Marcelo Ballardin brazil/olasz származású, utazásai alatt szerzett tapasztalatai és a konyhai csapat nemzetközi megjelenése meghatározza az OAK DNS-ét. A konyha részletgazdag és jól átgondolt. A textúrák és az ízek kölcsönhatásai finomak. Rengeteg tükröződés a csodálatos íz-asszociációk mögött." - MICHELIN Guide.
"Marcelo Ballardin izgalmas, személyes alkotásaival, amelyek mind a dél-amerikai, mind az ázsiai kulináris hagyományokból merítenek, különleges hellyé tette kis éttermét. Továbbra is rajongói vagyunk szokatlan kombinációinak és technikai finomságainak." - Gault&Millau
Photo: Lannoo
Termékinformációk
Szerző: | Marcelo Ballardin |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. március 10. |
ISBN: | 9789401486552 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 28 x 2 cm |
Súly: | 1.06 kg |
Oldalszám: | 186 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.
Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.
The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.