The Beer Brewing Guide
The EBC Quality Handbook for Small Breweries

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
Részletes tájékoztatást adunk a nyersanyagokról, a sörfőzdében előforduló szabványos és alternatív mikroorganizmusokról, a sörfőzési folyamatokról, az erjesztési és érlelési módszerekről, a csomagolásról és adagolásról, a hibaelhárításról, az elemzési módszerekről, valamint a hordós érlelésről és más, a sörfőzdében szokásos és esetenként egyedi folyamatokról, kisebb sörfőzdéknek. Habár technikailag mélyreható, az információ nagyon hozzáférhető marad a tudás és tapasztalat minden szintjén lévő olvasók számára.
Ez a könyv a professzionális sörfőzőkre való tekintettel készült, akik kisebb létesítményekben dolgoznak anélkül, hogy széleskörű laboratóriumi felszereléshez férnének hozzá, vagy azokra, akik esetleg éppen saját sörfőzdét nyitnak. A szöveg feltárja azokat a technikákat és hátteret, amelyek a minőségi sör állandó, korlátozott költségvetésű főzéséhez szükségesek. Minden professzionális sörfőző, még a haladó házi sörfőzők is, ezt a könyvet hasznos forrásnak és nélkülözhetetlen útmutatónak találják tudásbázisuk bővítéséhez és sörfőzési készségeik fejlesztéséhez.
Termékinformációk
Szerzők: | Christopher McGreger, Nancy McGreger |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. december 30. |
ISBN: | 9789401479790 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 16.5 x 23 x 3.4 cm |
Súly: | 1.28 kg |
Oldalszám: | 408 |
Ár: |
22 990 Ft (21 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb szakembereitől, akik az Arte Heladero magazinban publikáltak az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 kategória családra vannak osztva.
The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.