Barion Pixel

The Beer Brewing Guide

The EBC Quality Handbook for Small Breweries


« Vissza | Szerzők: Christopher McGreger, Nancy McGreger
  2021. december 30. 13:29

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Részletes tájékoztatást adunk a nyersanyagokról, a sörfőzdében előforduló szabványos és alternatív mikroorganizmusokról, a sörfőzési folyamatokról, az erjesztési és érlelési módszerekről, a csomagolásról és adagolásról, a hibaelhárításról, az elemzési módszerekről, valamint a hordós érlelésről és más, a sörfőzdében szokásos és esetenként egyedi folyamatokról, kisebb sörfőzdéknek. Habár technikailag mélyreható, az információ nagyon hozzáférhető marad a tudás és tapasztalat minden szintjén lévő olvasók számára.

Ez a könyv a professzionális sörfőzőkre való tekintettel készült, akik kisebb létesítményekben dolgoznak anélkül, hogy széleskörű laboratóriumi felszereléshez férnének hozzá, vagy azokra, akik esetleg éppen saját sörfőzdét nyitnak. A szöveg feltárja azokat a technikákat és hátteret, amelyek a minőségi sör állandó, korlátozott költségvetésű főzéséhez szükségesek. Minden professzionális sörfőző, még a haladó házi sörfőzők is, ezt a könyvet hasznos forrásnak és nélkülözhetetlen útmutatónak találják tudásbázisuk bővítéséhez és sörfőzési készségeik fejlesztéséhez.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christopher McGreger, Nancy McGreger
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 30.
ISBN: 9789401479790
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 23 x 3.4 cm
Súly: 1.28 kg
Oldalszám: 408
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis

Meine Alpenküche

Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat. 


Szerzők: Sven Wassmer

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A Pékmesterség Magasiskolája

A Pékmesterség Magasiskolája

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!