Barion Pixel

The Beer Brewing Guide

The EBC Quality Handbook for Small Breweries


« Vissza | Szerzők: Christopher McGreger, Nancy McGreger
  2021. december 30. 13:29

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Részletes tájékoztatást adunk a nyersanyagokról, a sörfőzdében előforduló szabványos és alternatív mikroorganizmusokról, a sörfőzési folyamatokról, az erjesztési és érlelési módszerekről, a csomagolásról és adagolásról, a hibaelhárításról, az elemzési módszerekről, valamint a hordós érlelésről és más, a sörfőzdében szokásos és esetenként egyedi folyamatokról, kisebb sörfőzdéknek. Habár technikailag mélyreható, az információ nagyon hozzáférhető marad a tudás és tapasztalat minden szintjén lévő olvasók számára.

Ez a könyv a professzionális sörfőzőkre való tekintettel készült, akik kisebb létesítményekben dolgoznak anélkül, hogy széleskörű laboratóriumi felszereléshez férnének hozzá, vagy azokra, akik esetleg éppen saját sörfőzdét nyitnak. A szöveg feltárja azokat a technikákat és hátteret, amelyek a minőségi sör állandó, korlátozott költségvetésű főzéséhez szükségesek. Minden professzionális sörfőző, még a haladó házi sörfőzők is, ezt a könyvet hasznos forrásnak és nélkülözhetetlen útmutatónak találják tudásbázisuk bővítéséhez és sörfőzési készségeik fejlesztéséhez.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christopher McGreger, Nancy McGreger
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 30.
ISBN: 9789401479790
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 23 x 3.4 cm
Súly: 1.28 kg
Oldalszám: 408
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Chef's Garden

The Chef's Garden

Egy megközelíthető, átfogó kalauz a zöldségek modern világához, a különleges zöldségek egyik vezető termesztőjétől. Az Erie-tó partjaihoz közel áll egy szerény kezdetekkel rendelkező családi farm, ami a különleges zöldségek legnevesebb termelője az Egyesült Államokban. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.