Barion Pixel

The Beer Brewing Guide

The EBC Quality Handbook for Small Breweries


« Vissza | Szerzők: Christopher McGreger, Nancy McGreger
  2021. december 30. 13:29

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Részletes tájékoztatást adunk a nyersanyagokról, a sörfőzdében előforduló szabványos és alternatív mikroorganizmusokról, a sörfőzési folyamatokról, az erjesztési és érlelési módszerekről, a csomagolásról és adagolásról, a hibaelhárításról, az elemzési módszerekről, valamint a hordós érlelésről és más, a sörfőzdében szokásos és esetenként egyedi folyamatokról, kisebb sörfőzdéknek. Habár technikailag mélyreható, az információ nagyon hozzáférhető marad a tudás és tapasztalat minden szintjén lévő olvasók számára.

Ez a könyv a professzionális sörfőzőkre való tekintettel készült, akik kisebb létesítményekben dolgoznak anélkül, hogy széleskörű laboratóriumi felszereléshez férnének hozzá, vagy azokra, akik esetleg éppen saját sörfőzdét nyitnak. A szöveg feltárja azokat a technikákat és hátteret, amelyek a minőségi sör állandó, korlátozott költségvetésű főzéséhez szükségesek. Minden professzionális sörfőző, még a haladó házi sörfőzők is, ezt a könyvet hasznos forrásnak és nélkülözhetetlen útmutatónak találják tudásbázisuk bővítéséhez és sörfőzési készségeik fejlesztéséhez.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christopher McGreger, Nancy McGreger
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. december 30.
ISBN: 9789401479790
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 23 x 3.4 cm
Súly: 1.28 kg
Oldalszám: 408
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash