Cheese Champions
The World's Creme de la Creme of Raw Milk Cheese
 
    
   Nyers tejből készült sajtok kiváló választéka Frédéric Van Tricht sajtmestertől és Giedo De Snijder sajtkészítőtől
	A sajtkészítés művészet, a sajt kóstolása öröm. A kézműves termékek, a nyersanyagok és az állatok tisztelete az, hogy a minőségi nyerstejből készült sajtok testes, mélységben és összetettségben gazdag ízeket kapnak. Ehhez a könyvhöz Van Tricht sajtmester és De Snijder sajtkészítő a legjobb nyerstejből készült sajtokat kereste. Az eredmény fenntartható csúcstermékek választéka, amelyek teljes egészében kézzel és hagyományos módon készülnek.
	A szerzők itt 15 nemzetközi nyerstejes sajtról, készítőiről és történeteiről beszélnek, miközben bemutatják a szakma és a termék iránti szeretetüket.
	 
Photo: Lannoo
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerzők: | Frédéric Van Tricht, Giedo De Snijder | 
| Kiadó: | Editions Lannoo | 
| Kategória: | Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books | 
| Kiadás éve: | 2022 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2022. október 24. | 
| ISBN: | 9789401479578 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 22.5 x 28.5 x 2.7 cm | 
| Súly: | 1.48 kg | 
| Oldalszám: | 288 | 
| Ár: | 16 490 Ft (15 705 + ÁFA) | 
| Státusz: | Előrendelhető | 
Keresés
Italian Gelato Project
 
          Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t.
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers
 
          A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
 
          Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Convivir
 
          Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
