Cheese Champions
The World's Creme de la Creme of Raw Milk Cheese
Nyers tejből készült sajtok kiváló választéka Frédéric Van Tricht sajtmestertől és Giedo De Snijder sajtkészítőtől
A sajtkészítés művészet, a sajt kóstolása öröm. A kézműves termékek, a nyersanyagok és az állatok tisztelete az, hogy a minőségi nyerstejből készült sajtok testes, mélységben és összetettségben gazdag ízeket kapnak. Ehhez a könyvhöz Van Tricht sajtmester és De Snijder sajtkészítő a legjobb nyerstejből készült sajtokat kereste. Az eredmény fenntartható csúcstermékek választéka, amelyek teljes egészében kézzel és hagyományos módon készülnek.
A szerzők itt 15 nemzetközi nyerstejes sajtról, készítőiről és történeteiről beszélnek, miközben bemutatják a szakma és a termék iránti szeretetüket.
Photo: Lannoo















Termékinformációk
| Szerzők: | Frédéric Van Tricht, Giedo De Snijder |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. október 24. |
| ISBN: | 9789401479578 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22.5 x 28.5 x 2.7 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
16 490 Ft (15 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Manu
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
The Curious Bartender Volume 2
Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.