Cheese Champions
The World's Creme de la Creme of Raw Milk Cheese
Nyers tejből készült sajtok kiváló választéka Frédéric Van Tricht sajtmestertől és Giedo De Snijder sajtkészítőtől
A sajtkészítés művészet, a sajt kóstolása öröm. A kézműves termékek, a nyersanyagok és az állatok tisztelete az, hogy a minőségi nyerstejből készült sajtok testes, mélységben és összetettségben gazdag ízeket kapnak. Ehhez a könyvhöz Van Tricht sajtmester és De Snijder sajtkészítő a legjobb nyerstejből készült sajtokat kereste. Az eredmény fenntartható csúcstermékek választéka, amelyek teljes egészében kézzel és hagyományos módon készülnek.
A szerzők itt 15 nemzetközi nyerstejes sajtról, készítőiről és történeteiről beszélnek, miközben bemutatják a szakma és a termék iránti szeretetüket.
Photo: Lannoo
Termékinformációk
Szerzők: | Frédéric Van Tricht, Giedo De Snijder |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. október 24. |
ISBN: | 9789401479578 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.5 x 28.5 x 2.7 cm |
Súly: | 1.48 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
16 490 Ft (15 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.