Cheese Champions
The World's Creme de la Creme of Raw Milk Cheese

Nyers tejből készült sajtok kiváló választéka Frédéric Van Tricht sajtmestertől és Giedo De Snijder sajtkészítőtől
A sajtkészítés művészet, a sajt kóstolása öröm. A kézműves termékek, a nyersanyagok és az állatok tisztelete az, hogy a minőségi nyerstejből készült sajtok testes, mélységben és összetettségben gazdag ízeket kapnak. Ehhez a könyvhöz Van Tricht sajtmester és De Snijder sajtkészítő a legjobb nyerstejből készült sajtokat kereste. Az eredmény fenntartható csúcstermékek választéka, amelyek teljes egészében kézzel és hagyományos módon készülnek.
A szerzők itt 15 nemzetközi nyerstejes sajtról, készítőiről és történeteiről beszélnek, miközben bemutatják a szakma és a termék iránti szeretetüket.
Photo: Lannoo
Termékinformációk
Szerzők: | Frédéric Van Tricht, Giedo De Snijder |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. október 24. |
ISBN: | 9789401479578 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.5 x 28.5 x 2.7 cm |
Súly: | 1.48 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
16 490 Ft (15 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.