Cucina Povera
The Italian Way of Transforming Humble Ingredients into Unforgettable Meals

Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.
Az olaszok l’arte dell’arrangiarsi-nak hívják, vagyis „a művészetnek, hogy boldoguljunk azzal, amink van”. Az összetevők és technikák évszázados megközelítése, amelyet cucina poveraként vagy paraszti főzésként ismernek, az olasz ételek lelkét a legjavából tárja fel.
A legszerényebb összetevőkkel kezdődik – bab és lencse, olcsó halak és húsdarabok, kerti zöldségek, rizs, tészta, maradék –, és a szakács leleményessége és leleményessége révén felejthetetlenül finom és kielégítő ételeket eredményez.
A 100 receptben a Cucina Povera ennek a hagyománynak a legjavát ünnepli, kezdve a szerző kedvencétől, a pappa al pomodoro-tól (más néven maradék kenyér- és paradicsomleves), a firenzei marharagúig, a csalán-ricotta gnudi-ig és a szicíliai görögdinnyepudingig.
Lélek kielégítő, szuper egészséges, pénztárcakímélő és könnyen elkészíthető, pontosan így szeretnénk ma sokan enni.
Termékinformációk
Szerző: | Editors of Cider Mill Press |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 04. |
ISBN: | 9781648290565 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 4.8 cm |
Súly: | 2.12 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér.
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.