Barion Pixel

Cucina Povera

The Italian Way of Transforming Humble Ingredients into Unforgettable Meals


« Vissza | Szerzők: Editors of Cider Mill Press
  2023. február 24. 17:17

Cucina Povera

Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.


Az olaszok l’arte dell’arrangiarsi-nak hívják, vagyis „a művészetnek, hogy boldoguljunk azzal, amink van”. Az összetevők és technikák évszázados megközelítése, amelyet cucina poveraként vagy paraszti főzésként ismernek, az olasz ételek lelkét a legjavából tárja fel.

A legszerényebb összetevőkkel kezdődik – bab és lencse, olcsó halak és húsdarabok, kerti zöldségek, rizs, tészta, maradék –, és a szakács leleményessége és leleményessége révén felejthetetlenül finom és kielégítő ételeket eredményez.

A 100 receptben a Cucina Povera ennek a hagyománynak a legjavát ünnepli, kezdve a szerző kedvencétől, a pappa al pomodoro-tól (más néven maradék kenyér- és paradicsomleves), a firenzei marharagúig, a csalán-ricotta gnudi-ig és a szicíliai görögdinnyepudingig.

Lélek kielégítő, szuper egészséges, pénztárcakímélő és könnyen elkészíthető, pontosan így szeretnénk ma sokan enni.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Editors of Cider Mill Press
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 04.
ISBN: 9781648290565
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 4.8 cm
Súly: 2.12 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

The Spanish Mediterranean Islands Cookbook

The Spanish Mediterranean Islands Cookbook

Fedezze fel Spanyolország Baleár-szigeteinek – Mallorca, Menorca, Ibiza és Formentera – változatos konyháját 155 autentikus otthoni főzési recept segítségével.


Szerzők: Jeff Koehler