Cooking with Mushrooms
A Fungi Lover's Guide to the World's Most Versatile, Flavorful, Health-Boosting Ingredients

Andrea Gentl első szakácskönyvében egyenlő arányban hozza a tudást és a technikát, valamint az egyedülálló szenvedélyt és érzékenységet.
Az adaptogén por granolára szórásától, a királytrombita (ördögszekér) schnitzel-ig a Cooking with Mushrooms kibővíti elképzeléseinket arról, hogyan használjuk a gombát ételként és ízesítőként, fűszerként és a tányér csillagaként.
Íme, különféle gombalevesek, hogy jobban érezze magát. Reggeli receptek, például lágytojás rókagombával.
A gombás larb vagy egy ropogós Shiitake „bacon” endíviás zöldségsaláta tökéletes ebéd. Gombás ragu vagy egy sült csirke Misos gombavajjal megváltoztathatja a vacsorajátékot, a juharszipupos-gombás fagylalt pedig megváltoztatja a desszertről alkotott elképzeléseit.
Az ételek ismerősen hangzanak – lasagne, rizottó, bourguignon, brownie –, de az összetevők és az ízek éppoly váratlanok, mint amennyire finomak.
Összességében a Cooking with Mushrooms közel 100 receptet tartalmaz, amelyek feltárják a világ legvarázslatosabb összetevőjének erőteljes ízeit és egészséget adó tulajdonságait.
Termékinformációk
Szerző: | Andrea Gentl |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. február 28. |
ISBN: | 9781648291500 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.5 x 25.6 x 2.4 cm |
Súly: | 1.03 kg |
Oldalszám: | 164 |
Ár: |
12 690 Ft (12 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Edible Flower

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.
The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.