The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga
Groundbreaking Recipes for Artisanal Breads and Pastries

Aran Goyoaga szerző tökélyre fejlesztette a gluténmentes sütés művészetét, és világszerte elismerést vívott ki azzal a képességével, hogy alternatív liszteket használva olyan kenyereket készít, amelyek gazdagok textúrában és ízben.
A The Art of Gluten-Free Bread című könyvében Goyoaga nemcsak a tökéletes gluténmentes kenyér titkát osztja meg, hanem 100 receptet kínál a kenyerekhez és péksüteményekhez, amelyeket a gluténérzékenyek a legjobban hiányolnak. Gondoljunk csak a kekszekre, bagelekre és a legpelyhesebb croissant-okra.
A könyv ott kezdődik, ahol a legtöbb kenyér története: a kovásznál. Goyoaga három különböző kovászkultúrát mutat be, amelyek gabonalisztekkel készülnek búza helyett, és ezekből ínycsiklandó bagettek, kerek cipók és zsemlék süthetők.
Számos recept egymásra épül, így az otthoni pékek könnyedén variálhatják és továbbfejleszthetik a tésztáikat. Egy baguette tészta például felhasználható Olívás-pesztós tépős kenyérhez, vagy a kovászmaradék beépíthető egy banános kovászos kenyérbe.
A könyvben találunk élesztős kenyereket, mint például az Olívás-rozmaringos fougasse-t; gazdag, dúsított tésztákat, mint a „Leggyorsabb vajas briós”; és ünnepi kenyereket, például kalácsot és kovászos panettonét – hogy senkinek ne kelljen lemondania a megszokott év végi hagyományos ízekről.
Sőt, egy külön laposkenyér-fejezet is helyet kapott, benne pizzával, naan kenyérrel és tortillával.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Aran Goyoaga |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 23. |
ISBN: | 9781648292026 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3.3 cm |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
14 690 Ft (13 990 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.