Barion Pixel

The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga

Groundbreaking Recipes for Artisanal Breads and Pastries


« Vissza | Szerzők: Aran Goyoaga | Új
  2025. augusztus 01. 17:12

The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga

Aran Goyoaga szerző tökélyre fejlesztette a gluténmentes sütés művészetét, és világszerte elismerést vívott ki azzal a képességével, hogy alternatív liszteket használva olyan kenyereket készít, amelyek gazdagok textúrában és ízben.


A The Art of Gluten-Free Bread című könyvében Goyoaga nemcsak a tökéletes gluténmentes kenyér titkát osztja meg, hanem 100 receptet kínál a kenyerekhez és péksüteményekhez, amelyeket a gluténérzékenyek a legjobban hiányolnak. Gondoljunk csak a kekszekre, bagelekre és a legpelyhesebb croissant-okra.

A könyv ott kezdődik, ahol a legtöbb kenyér története: a kovásznál. Goyoaga három különböző kovászkultúrát mutat be, amelyek gabonalisztekkel készülnek búza helyett, és ezekből ínycsiklandó bagettek, kerek cipók és zsemlék süthetők.

Számos recept egymásra épül, így az otthoni pékek könnyedén variálhatják és továbbfejleszthetik a tésztáikat. Egy baguette tészta például felhasználható Olívás-pesztós tépős kenyérhez, vagy a kovászmaradék beépíthető egy banános kovászos kenyérbe.

A könyvben találunk élesztős kenyereket, mint például az Olívás-rozmaringos fougasse-t; gazdag, dúsított tésztákat, mint a „Leggyorsabb vajas briós”; és ünnepi kenyereket, például kalácsot és kovászos panettonét – hogy senkinek ne kelljen lemondania a megszokott év végi hagyományos ízekről.

Sőt, egy külön laposkenyér-fejezet is helyet kapott, benne pizzával, naan kenyérrel és tortillával.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aran Goyoaga
Kiadó: Artisan
Kategória: Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 23.
ISBN: 9781648292026
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.45 kg
Oldalszám: 400
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León