Barion Pixel

The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga

Groundbreaking Recipes for Artisanal Breads and Pastries


« Vissza | Szerzők: Aran Goyoaga | Új
  2025. augusztus 01. 17:12

The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga

Aran Goyoaga szerző tökélyre fejlesztette a gluténmentes sütés művészetét, és világszerte elismerést vívott ki azzal a képességével, hogy alternatív liszteket használva olyan kenyereket készít, amelyek gazdagok textúrában és ízben.


A The Art of Gluten-Free Bread című könyvében Goyoaga nemcsak a tökéletes gluténmentes kenyér titkát osztja meg, hanem 100 receptet kínál a kenyerekhez és péksüteményekhez, amelyeket a gluténérzékenyek a legjobban hiányolnak. Gondoljunk csak a kekszekre, bagelekre és a legpelyhesebb croissant-okra.

A könyv ott kezdődik, ahol a legtöbb kenyér története: a kovásznál. Goyoaga három különböző kovászkultúrát mutat be, amelyek gabonalisztekkel készülnek búza helyett, és ezekből ínycsiklandó bagettek, kerek cipók és zsemlék süthetők.

Számos recept egymásra épül, így az otthoni pékek könnyedén variálhatják és továbbfejleszthetik a tésztáikat. Egy baguette tészta például felhasználható Olívás-pesztós tépős kenyérhez, vagy a kovászmaradék beépíthető egy banános kovászos kenyérbe.

A könyvben találunk élesztős kenyereket, mint például az Olívás-rozmaringos fougasse-t; gazdag, dúsított tésztákat, mint a „Leggyorsabb vajas briós”; és ünnepi kenyereket, például kalácsot és kovászos panettonét – hogy senkinek ne kelljen lemondania a megszokott év végi hagyományos ízekről.

Sőt, egy külön laposkenyér-fejezet is helyet kapott, benne pizzával, naan kenyérrel és tortillával.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Aran Goyoaga
Kiadó: Artisan
Kategória: Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 23.
ISBN: 9781648292026
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.3 cm
Oldalszám: 400
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.