Beyond Baking - Plant-based Baking for a New Era
by Philip Khoury

A Beyond Baking új szintre emeli a növényi alapú sütést, édes és sós receptekkel, amelyek egyszerű, természetes, növényi eredetű alapanyagokra épülnek.
A Beyond Baking a díjnyertes cukrász, Philip Khoury legújabb műve, egy fejlődési állomás a cukrászat világában – annak feltérképezése, hogy meddig juthatunk el a sütésben, ha nem kizárólag a hagyomány vezérel minket, hanem az íz, a technológia és a tudatosság.
Ezek a receptek évek munkájának eredményei, melyek során újragondolták a sütés alapjait – mi ad tartást, mi biztosít gazdagságot, mi hoz könnyedséget és puhaságot – mindezt tojás, tejtermékek vagy erősen feldolgozott helyettesítők nélkül. Helyettük jól ismert, természetes hozzávalókat használnak olyan eredmények eléréséhez, amelyek teljesen újszerűek: szétomló croissant-ok, napokig puha sütemények, és olyan sós piték, amelyek bármely pékség kirakatában megállnák a helyüket.
A kötetben megtalálhatók egyszerűbb receptek, mint a mogyoróvajas-csokis keksz vagy a könnyű gyümölcskenyér, látványos desszertek, mint a pisztáciás-málnás krémtorta (Pistachio and Raspberry Cream Dream) és a muscovado cukros mézes torta (Muscovado Medovic), valamint egy külön fejezet a hajtogatott tészták világáról, amely Croissant-t, mandulás Pain au Chocolat-t és más élesztős édességeket (például mázas fánkot és pisztáciás babkát) mutat be.
A sós fejezet olyan mélyen kielégítő lehetőségeket kínál, Corn-ish Pasties, Sausy Roll és Nightshade Quiche, mindegyiket gondossággal és egyszerű megoldásokkal.
Az Alaptechnikai fejezet, The Plantry, világosan bemutatja az alapfogásokat, és bizonyos új receptekhez QR-kódos oktatóvideók is tartoznak, amelyek lépésről lépésre végig vezetnek a hajtogatás, keverés, vagy kelesztés folyamatán. Akár most ismerkedsz a növényi alapú sütéssel, akár bővíteni szeretnéd tudásodat, a Beyond Baking arra hív, hogy gondold újra, mi minden lehet a sütés – ha nem másoljuk a múltat, hanem megalkotjuk a jövőt.
Philip Khoury klasszikusan képzett, díjnyertes cukrász, aki hat éven át vezette a Harrods cukrászati részlegét. Nemzetközi elismerést szerzett innovatív megközelítésével, különösen azzal, hogy elérhető, a kamrában is fellelhető alapanyagokból készít kivételes növényi alapú édességeket. Első könyve, A New Way to Bake.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Philip Khoury |
Kiadó: | Quadrille Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 30. |
ISBN: | 9781837833597 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Stuffed - The Sandwich Cookie Book

Fagylaltos szendvicsek, whoopie pies-ok, macaronok, házi készítésű Oreo-k, egy ellenállhatatlan sütőskönyv és receptjei ezekhez a finom „szendvics” sütikhez és még sok máshoz.
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.