Barion Pixel

Champagne Magnum Opus

by Richard Juhlin


« Vissza | Szerzők: Richard Juhlin
  2023. március 30. 10:12

Champagne Magnum Opus

Ez egy nagyszerű és fényűző összeállítás a legelegánsabb italról, Richard Juhlin világhírű Champagne szakértőtől.


Richard Juhlin, a világ legkiválóbb Champagne szakértője egy utazásra vezeti az olvasókat az ital történetén, a pezsgő vezető borászain és a kóstolás művészetén keresztül.
Pål Allan kiváló fényképeivel ez a könyv lélegzetelállító champagne-i tájakat ábrázol, történelmi fényképeket a legrangosabb és legrégebb óta fennálló caveau-ból, valamint más képeket, amelyek megörökítik a Champagne életmódot.

A neves svéd séf, Tommy Myllymäki tíz exkluzív receptje is található ebben az egyedülálló kiadványban, amelyek tökéletesek egy pohár pezsgő mellé.
A kötet fontos pezsgőstatisztikát, több ezer pezsgőgyártó telefonszámát és címét, valamint egy szószedetet tartalmaz. Tartalmazza továbbá a szerző által eddig értékelt 13 900 pezsgő részletes leírását és pontozását.
Juhlin tizedik kiadványában először foglalja össze mindazt, amit a pezsgőről tanult-tapasztalt, gyönyörűen becsomagolt kemény-táblás, 446 oldalas könyv formájában, elegáns aranyozott tokban.

Ez a legjobb könyv a pezsgőről, az eljövendő nemzedékek számára. Nélkülözhetetlen vásárlási és „kóstolóeszköz”, és szórakoztató beszámoló a pezsgő történetéről: ilyen mélységű betekintés egyetlen forrásból még soha nem volt elérhető.

A szerzőről

Richard Juhlin egy svéd író, aki a pezsgőre szakosodott. Gyakran közreműködik olyan magazinokban, mint a Spectacle du Monde, a La Revue de Champagne, a Decanter, a Wine International, a Fine Wine. Juhlin a champagneclub.com alapítója is, amely a világ legkimerítőbb pezsgővel foglalkozó internetes portálja is egyben.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. április közepe-érkezés május eleje

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Juhlin
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Alapanyag, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Pezsgő / Champagne, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 11.
ISBN: 9788891836748
Nyelv: Angol
Méretek: 24.4 x 32.5 x 4.7 cm
Súly: 3.05 kg
Oldalszám: 446
Ár: 33 990 Ft
(32 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tanja Vegetarisch

Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.


Szerzők: Tanja Grandits

Mastering Bread

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Entremets Petits Gâteaux Fusion

Entremets Petits Gâteaux Fusion

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.