Champagne Magnum Opus
by Richard Juhlin
Ez egy nagyszerű és fényűző összeállítás a legelegánsabb italról, Richard Juhlin világhírű Champagne szakértőtől.
Richard Juhlin, a világ legkiválóbb Champagne szakértője egy utazásra vezeti az olvasókat az ital történetén, a pezsgő vezető borászain és a kóstolás művészetén keresztül.
Pål Allan kiváló fényképeivel ez a könyv lélegzetelállító champagne-i tájakat ábrázol, történelmi fényképeket a legrangosabb és legrégebb óta fennálló caveau-ból, valamint más képeket, amelyek megörökítik a Champagne életmódot.
A neves svéd séf, Tommy Myllymäki tíz exkluzív receptje is található ebben az egyedülálló kiadványban, amelyek tökéletesek egy pohár pezsgő mellé.
A kötet fontos pezsgőstatisztikát, több ezer pezsgőgyártó telefonszámát és címét, valamint egy szószedetet tartalmaz. Tartalmazza továbbá a szerző által eddig értékelt 13 900 pezsgő részletes leírását és pontozását.
Juhlin tizedik kiadványában először foglalja össze mindazt, amit a pezsgőről tanult-tapasztalt, gyönyörűen becsomagolt kemény-táblás, 446 oldalas könyv formájában, elegáns aranyozott tokban.
Ez a legjobb könyv a pezsgőről, az eljövendő nemzedékek számára. Nélkülözhetetlen vásárlási és „kóstolóeszköz”, és szórakoztató beszámoló a pezsgő történetéről: ilyen mélységű betekintés egyetlen forrásból még soha nem volt elérhető.
A szerzőről
Richard Juhlin egy svéd író, aki a pezsgőre szakosodott. Gyakran közreműködik olyan magazinokban, mint a Spectacle du Monde, a La Revue de Champagne, a Decanter, a Wine International, a Fine Wine. Juhlin a champagneclub.com alapítója is, amely a világ legkimerítőbb pezsgővel foglalkozó internetes portálja is egyben.






Termékinformációk
| Szerző: | Richard Juhlin |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Alapanyag, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Pezsgő / Champagne, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. április 11. |
| ISBN: | 9788891836748 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 24.4 x 32.5 x 4.7 cm |
| Súly: | 3.05 kg |
| Oldalszám: | 446 |
| Ár: |
32 990 Ft (31 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tartes et gâteaux de voyage
A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be.
Flavour Thesaurus
Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
BUNS - Sweet and Simple Bakes
Ez egy gyönyörű könyv, amely a sütés örömét ünnepli. Van valami egyetemes megnyugtató érzés a frissen sült péksüteményekben. Puha, párnaszerű, enyhén édeskés, csábító illattal – olyan finomságok, amelyeket szerte a világon szeretnek.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.