Barion Pixel

Champagne Magnum Opus

by Richard Juhlin


« Vissza | Szerzők: Richard Juhlin
  2023. március 30. 10:12

Champagne Magnum Opus

Ez egy nagyszerű és fényűző összeállítás a legelegánsabb italról, Richard Juhlin világhírű Champagne szakértőtől.


Richard Juhlin, a világ legkiválóbb Champagne szakértője egy utazásra vezeti az olvasókat az ital történetén, a pezsgő vezető borászain és a kóstolás művészetén keresztül.
Pål Allan kiváló fényképeivel ez a könyv lélegzetelállító champagne-i tájakat ábrázol, történelmi fényképeket a legrangosabb és legrégebb óta fennálló caveau-ból, valamint más képeket, amelyek megörökítik a Champagne életmódot.

A neves svéd séf, Tommy Myllymäki tíz exkluzív receptje is található ebben az egyedülálló kiadványban, amelyek tökéletesek egy pohár pezsgő mellé.
A kötet fontos pezsgőstatisztikát, több ezer pezsgőgyártó telefonszámát és címét, valamint egy szószedetet tartalmaz. Tartalmazza továbbá a szerző által eddig értékelt 13 900 pezsgő részletes leírását és pontozását.
Juhlin tizedik kiadványában először foglalja össze mindazt, amit a pezsgőről tanult-tapasztalt, gyönyörűen becsomagolt kemény-táblás, 446 oldalas könyv formájában, elegáns aranyozott tokban.

Ez a legjobb könyv a pezsgőről, az eljövendő nemzedékek számára. Nélkülözhetetlen vásárlási és „kóstolóeszköz”, és szórakoztató beszámoló a pezsgő történetéről: ilyen mélységű betekintés egyetlen forrásból még soha nem volt elérhető.

A szerzőről

Richard Juhlin egy svéd író, aki a pezsgőre szakosodott. Gyakran közreműködik olyan magazinokban, mint a Spectacle du Monde, a La Revue de Champagne, a Decanter, a Wine International, a Fine Wine. Juhlin a champagneclub.com alapítója is, amely a világ legkimerítőbb pezsgővel foglalkozó internetes portálja is egyben.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Juhlin
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Alapanyag, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Pezsgő / Champagne, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 11.
ISBN: 9788891836748
Nyelv: Angol
Méretek: 24.4 x 32.5 x 4.7 cm
Súly: 3.05 kg
Oldalszám: 446
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury