Langdon Hall - A Cookbook
Jason Bangerter
!['Langdon Hall - A Cookbook Langdon Hall - A Cookbook](/static/content/books/cover_img/0/873.jpg?3201478461034501)
Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
Az Ontario délnyugati részén található Carolinian Forestben található Langdon Hall Kanada egyik legszebb vidéki Relais & Châteaux szállodája, mely a kiváló konyhájáról is híres, amelynek fogásai az évszakok szerint változnak, hogy tükrözze a vadon termő és a konyhakertek alapanyagainak friss betakarítását, annak gazdagságát.
A Langdon Hall – A Cookbook szezonális ihletésű receptek lenyűgöző gyűjteménye technikákkal, borpárosításokkal, valamint az összetevőkről, a főzésről, a helyi termelőkről és a beszállítókról szóló történetekkel. A pompás étel és a helyszínt bemutató fotókkal az évszázados luxusbirtokra röpítik a szakácskönyv olvasóját. Egyes ételek ambiciózusak, mások pedig egyszerűbbek, és könnyen elkészíthetőek – melyek inspirálóan hathatnak a szakemberekre, de egyeben elérhetőek az otthoni szakácsok számára is.
Photo: Colin Faulkner
Termékinformációk
Szerzők: | Jason Bangerter, Chris Johns |
Kiadó: | Prentice Hall Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 05. |
ISBN: | 9780735237223 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.3 x 28.9 x 2.7 cm |
Súly: | 1.47 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Le Chabichou Courchevel
!['Le Chabichou Courchevel Le Chabichou Courchevel](/static/content/books/cover_img/0//thumb/864.jpg?56688544613199)
Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték.
The Soup Book
!['The Soup Book The Soup Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/769.jpg?481443816133171)
Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.