Langdon Hall - A Cookbook
Jason Bangerter

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
Az Ontario délnyugati részén található Carolinian Forestben található Langdon Hall Kanada egyik legszebb vidéki Relais & Châteaux szállodája, mely a kiváló konyhájáról is híres, amelynek fogásai az évszakok szerint változnak, hogy tükrözze a vadon termő és a konyhakertek alapanyagainak friss betakarítását, annak gazdagságát.
A Langdon Hall – A Cookbook szezonális ihletésű receptek lenyűgöző gyűjteménye technikákkal, borpárosításokkal, valamint az összetevőkről, a főzésről, a helyi termelőkről és a beszállítókról szóló történetekkel. A pompás étel és a helyszínt bemutató fotókkal az évszázados luxusbirtokra röpítik a szakácskönyv olvasóját. Egyes ételek ambiciózusak, mások pedig egyszerűbbek, és könnyen elkészíthetőek – melyek inspirálóan hathatnak a szakemberekre, de egyeben elérhetőek az otthoni szakácsok számára is.
Photo: Colin Faulkner
Termékinformációk
Szerzők: | Jason Bangerter, Chris Johns |
Kiadó: | Prentice Hall Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 05. |
ISBN: | 9780735237223 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.3 x 28.9 x 2.7 cm |
Súly: | 1.47 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
15 990 Ft (15 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Potato Total

A burgonya az egyik legsokoldalúbb élelmiszer a bolygón, amely számos lehetőséget kínál az elkészítés és a fogyasztás terén.
Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.