Barion Pixel

Langdon Hall - A Cookbook

Jason Bangerter


« Vissza | Szerzők: Jason Bangerter, Chris Johns
  2022. március 31. 17:37

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Az Ontario délnyugati részén található Carolinian Forestben található Langdon Hall Kanada egyik legszebb vidéki Relais & Châteaux szállodája, mely a kiváló konyhájáról is híres, amelynek fogásai az évszakok szerint változnak, hogy tükrözze a vadon termő és a konyhakertek alapanyagainak friss betakarítását, annak gazdagságát.
A Langdon Hall – A Cookbook szezonális ihletésű receptek lenyűgöző gyűjteménye technikákkal, borpárosításokkal, valamint az összetevőkről, a főzésről, a helyi termelőkről és a beszállítókról szóló történetekkel. A pompás étel és a helyszínt bemutató fotókkal az évszázados luxusbirtokra röpítik a szakácskönyv olvasóját. Egyes ételek ambiciózusak, mások pedig egyszerűbbek, és könnyen elkészíthetőek – melyek inspirálóan hathatnak a szakemberekre, de egyeben elérhetőek az otthoni szakácsok számára is.

Photo: Colin Faulkner

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jason Bangerter, Chris Johns
Kiadó: Prentice Hall Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. április 05.
ISBN: 9780735237223
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 28.9 x 2.7 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 312
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Sweetology

Sweetology

A Sweetology, Josep Maria Rodríguez / La Pastisseria Barcelona/ világbajnok sztárcukrász szakkönyve, melyben saját filozófiáját és egyéni kreativitását ötvözi. A szerző megmagyarázza, bemutatja az általa kifejlesztett szakmai arculatot, melyet a két barcelonai üzletében is alkalmaz. A cukrászkönyv magába foglalja a klasszikus alkotások átdolgozását, a következő bontásokban-kategóriákban (Entremets, Individuals, Sweetology, Cakes, Renewing tradition, Verrines, Shortbread biscuits, Desserts, Technical), melyek felülmúlják a megszokott receptkönyvek kreativitását.


The Garden Chef

The Garden Chef

Egy exkluzív pillantást vethet a világ vezető éttermeinek kertjére - és az általuk ihletett innovatív receptekre.


Szerzők: Phaidon Editors