Barion Pixel

Langdon Hall - A Cookbook

Jason Bangerter


« Vissza | Szerzők: Jason Bangerter, Chris Johns
  2022. március 31. 17:37

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Az Ontario délnyugati részén található Carolinian Forestben található Langdon Hall Kanada egyik legszebb vidéki Relais & Châteaux szállodája, mely a kiváló konyhájáról is híres, amelynek fogásai az évszakok szerint változnak, hogy tükrözze a vadon termő és a konyhakertek alapanyagainak friss betakarítását, annak gazdagságát.
A Langdon Hall – A Cookbook szezonális ihletésű receptek lenyűgöző gyűjteménye technikákkal, borpárosításokkal, valamint az összetevőkről, a főzésről, a helyi termelőkről és a beszállítókról szóló történetekkel. A pompás étel és a helyszínt bemutató fotókkal az évszázados luxusbirtokra röpítik a szakácskönyv olvasóját. Egyes ételek ambiciózusak, mások pedig egyszerűbbek, és könnyen elkészíthetőek – melyek inspirálóan hathatnak a szakemberekre, de egyeben elérhetőek az otthoni szakácsok számára is.

Photo: Colin Faulkner

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jason Bangerter, Chris Johns
Kiadó: Prentice Hall Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. április 05.
ISBN: 9780735237223
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 28.9 x 2.7 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 312
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.