Barion Pixel

Let's Eat Italy!

Everything You Want to Know About Your Favorite Cuisine


« Vissza | Szerzők: François-Régis Gaudry
  2022. május 06. 14:31

Let's Eat Italy!

Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.


Ugyanattól a csapattól, amely létrehozta a Let's Eat France-t! jön, ez az olasz ételek ünnepe egy nagy formátumú, megszállottan teljes, vizuális könyv formájában.
Az olvasók minden régióra kiterjedően megtalálhatja a klasszikus olasz ételek receptjeit, mint például a pappa al pomodoro, a bolognai, a risi e bisi, a risotto, a focaccia, a frittata és még sok mást – mindezt fényképekkel és elragadóan szórakoztató információkkal kísérve azok eredetéről és modern felhasználásáról, elkészítéséről. Van egy óda a Panettone-hoz, a hagyományos karácsonyi édes gyönyörhöz.

Odaadás a bazsalikom varázslatának, Olaszország „királyi” gyógynövényének. A tészta és a burgonya szerelmi története, amely megvizsgálja azt a sok ételt, amelyek finom harmóniában párosíthatóak. És persze tésztainformációk bőven; a tökéletes tésztáról, a spagettiről, amely magában foglalja az összes különböző formát, a legkiválóbb olaszországi spagetti kézműveseket, valamint a búzadara lisztet és a farmereket egyaránt.

Az igazi olaszok „eszpresszóban beszélnek”, így az olvasók örülni fognak a plakátszerű grafikának, amely 27 különféle eszpresszóital-típust ábrázol.
A konyhai tippek közé tartozik a bab főzése chianti palackban – ez a trükk a toszkán nonnák már régóta használják a fagioli al fiasco néven ismert ételhez. Ismerje meg, hogy a kortárs élelmiszer-trendek (mint például a hihetetlenül menő narancsbor, amelyet az olaszok közel 8000 éve isznak) hogyan vezetnek vissza Olaszországba. De az olasz ételek hatása nem áll meg az asztalnál – egy teljes terjedelem nézi az olasz maffia kedvenc ételeit Hollywoodban, Scorsese, Leone és Coppola szemüvegén keresztül. Let's Eat Italy! ennek a szeretett konyhának a csodálatos felfedezése, a pizzától a gelatoig, Milánótól Szicíliáig, és Olaszország számos konyhájától a saját konyháig.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Régis Gaudry
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. május 06.
ISBN: 9781648290596
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 32.8 x 4 cm
Súly: 2.38 kg
Oldalszám: 400
Ár: 18 790 Ft
(17 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.