Let's Eat Italy!
Everything You Want to Know About Your Favorite Cuisine
Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.
Ugyanattól a csapattól, amely létrehozta a Let's Eat France-t! jön, ez az olasz ételek ünnepe egy nagy formátumú, megszállottan teljes, vizuális könyv formájában.
Az olvasók minden régióra kiterjedően megtalálhatja a klasszikus olasz ételek receptjeit, mint például a pappa al pomodoro, a bolognai, a risi e bisi, a risotto, a focaccia, a frittata és még sok mást – mindezt fényképekkel és elragadóan szórakoztató információkkal kísérve azok eredetéről és modern felhasználásáról, elkészítéséről. Van egy óda a Panettone-hoz, a hagyományos karácsonyi édes gyönyörhöz.
Odaadás a bazsalikom varázslatának, Olaszország „királyi” gyógynövényének. A tészta és a burgonya szerelmi története, amely megvizsgálja azt a sok ételt, amelyek finom harmóniában párosíthatóak. És persze tésztainformációk bőven; a tökéletes tésztáról, a spagettiről, amely magában foglalja az összes különböző formát, a legkiválóbb olaszországi spagetti kézműveseket, valamint a búzadara lisztet és a farmereket egyaránt.
Az igazi olaszok „eszpresszóban beszélnek”, így az olvasók örülni fognak a plakátszerű grafikának, amely 27 különféle eszpresszóital-típust ábrázol.
A konyhai tippek közé tartozik a bab főzése chianti palackban – ez a trükk a toszkán nonnák már régóta használják a fagioli al fiasco néven ismert ételhez. Ismerje meg, hogy a kortárs élelmiszer-trendek (mint például a hihetetlenül menő narancsbor, amelyet az olaszok közel 8000 éve isznak) hogyan vezetnek vissza Olaszországba. De az olasz ételek hatása nem áll meg az asztalnál – egy teljes terjedelem nézi az olasz maffia kedvenc ételeit Hollywoodban, Scorsese, Leone és Coppola szemüvegén keresztül. Let's Eat Italy! ennek a szeretett konyhának a csodálatos felfedezése, a pizzától a gelatoig, Milánótól Szicíliáig, és Olaszország számos konyhájától a saját konyháig.
Termékinformációk
Szerző: | François-Régis Gaudry |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. május 06. |
ISBN: | 9781648290596 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.5 x 32.8 x 4 cm |
Súly: | 2.38 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
18 890 Ft (17 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vegan: The Cookbook
Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt.
El Celler de Can Roca - Redux Edition
Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.
Fine Chocolates Gold
A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.