Signature Cocktails
by Amanda Schuster
200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.
A jellegzetes koktél egy testre szabott ital, amely kifejezi annak az időnek, személynek vagy helynek a természetét, amelyre készült. Ebben a könyvben a szerző a legünnepeltebb koktélok gyűjteményét gyűjti össze – az olyan jól ismert klasszikusoktól, mint a Bellini, a legmodernebb Twin Citiesig, New York ultra-menő Dead Rabbit bárjából.
A jellegzetes koktélok egyre népszerűbb módjaivá váltak egy ünnepelt intézmény stílusának és karakterének, valamint a mögöttük álló tehetséges mixológusoknak.
A kollekció minden egyedi italához hozzátartozik az alkotó neve, a feltalálás helye és dátuma, valamint egy speciálisan megrendelt kép, könnyen követhető recept, és lenyűgöző betekintés az egyedi történetbe.
Ez a közel 600 éves koktéltörténetet felölelő elegáns és egyedi fókuszú kollekció az olvasók széles körét fogja megszólítani – a koktélok szerelmeseitől a szórakoztatást, az ételek és a kultúrát kedvelőkig, a mixológusokig, a bartenderekig és az iparági szakemberekig.
A szerzőről
Amanda Schuster egy brooklyni székhelyű szabadúszó italíró, és két könyv szerzője: New York Cocktails és Drink Like a Local: New York. Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban tanácsadóként, kiskereskedelmi vásárlóként és íróként, valamint az Alcohol Professor népszerű online magazin elsődleges közreműködője és főszerkesztője volt.
Szakértő tanácsadók
Jared Brown és Anistatia Miller a Mixellany Limited, egy szeszes italokra és vegyes italokra szakosodott tanácsadó és kiadó cég igazgatói. Számos publikációban közreműködtek, és számos koktélkultúráról szóló könyv szerzői.
Camper English koktélok és szeszes italok írója, valamint az Alcademics weboldal létrehozója. Előadó és tanácsadó, számos könyv szerzője.
Emma Janzen italújságíró, fotós és író.
Vivian Pei gasztronómiai-író és tanácsadó, a Singapore Cocktail Bar Association társalapítója.
Robert Simonson a New York Times italokkal foglalkozó írója, számos könyv szerzője, valamint a The Mix With Robert Simonson című Substack hírlevél alkotója és szerzője.







Termékinformációk
| Szerző: | Amanda Schuster |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 29. |
| ISBN: | 9781838667559 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.6 x 22 x 3.6 cm |
| Súly: | 1.09 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Coi - Stories and Recipes
„Egy magával ragadó önarckép egy kivételes szakácsról.” — Harold McGee
Daniel Patterson a Coi (ejtsd: „Kwa”) étterem séfje és tulajdonosa, egy két Michelin-csillagos (2 Michelin csillag: 2009-2015) étteremé San Franciscóban. A Coi-ban Patterson a modern konyhai technikákat ötvözi helyi, vadon gyűjtött és termesztett alapanyagokkal, hogy olyan eredeti fogásokat hozzon létre, amelyek helyszínhez, emlékezethez és érzelmekhez kötődnek.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Pie Style
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.