Barion Pixel

Signature Cocktails

by Amanda Schuster


« Vissza | Szerzők: Amanda Schuster
  2023. szeptember 29. 18:16

Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.


A jellegzetes koktél egy testre szabott ital, amely kifejezi annak az időnek, személynek vagy helynek a természetét, amelyre készült. Ebben a könyvben a szerző a legünnepeltebb koktélok gyűjteményét gyűjti össze – az olyan jól ismert klasszikusoktól, mint a Bellini, a legmodernebb Twin Citiesig, New York ultra-menő Dead Rabbit bárjából.

A jellegzetes koktélok egyre népszerűbb módjaivá váltak egy ünnepelt intézmény stílusának és karakterének, valamint a mögöttük álló tehetséges mixológusoknak.
A kollekció minden egyedi italához hozzátartozik az alkotó neve, a feltalálás helye és dátuma, valamint egy speciálisan megrendelt kép, könnyen követhető recept, és lenyűgöző betekintés az egyedi történetbe.

Ez a közel 600 éves koktéltörténetet felölelő elegáns és egyedi fókuszú kollekció az olvasók széles körét fogja megszólítani – a koktélok szerelmeseitől a szórakoztatást, az ételek és a kultúrát kedvelőkig, a mixológusokig, a bartenderekig és az iparági szakemberekig.

A szerzőről

Amanda Schuster egy brooklyni székhelyű szabadúszó italíró, és két könyv szerzője: New York Cocktails és Drink Like a Local: New York. Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban tanácsadóként, kiskereskedelmi vásárlóként és íróként, valamint az Alcohol Professor népszerű online magazin elsődleges közreműködője és főszerkesztője volt.

Szakértő tanácsadók

Jared Brown és Anistatia Miller a Mixellany Limited, egy szeszes italokra és vegyes italokra szakosodott tanácsadó és kiadó cég igazgatói. Számos publikációban közreműködtek, és számos koktélkultúráról szóló könyv szerzői.

Camper English koktélok és szeszes italok írója, valamint az Alcademics weboldal létrehozója. Előadó és tanácsadó, számos könyv szerzője.

Emma Janzen italújságíró, fotós és író.

Vivian Pei gasztronómiai-író és tanácsadó, a Singapore Cocktail Bar Association társalapítója.

Robert Simonson a New York Times italokkal foglalkozó írója, számos könyv szerzője, valamint a The Mix With Robert Simonson című Substack hírlevél alkotója és szerzője.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Amanda Schuster
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 29.
ISBN: 9781838667559
Nyelv: Angol
Méretek: 15.6 x 22 x 3.6 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 432
Ár: 13 490 Ft
(12 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland