Green Fire
Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking
Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.
Most, a várva várt The Green Fire-ben Mallmann megosztja a tökéletes grillezett zöldségek és gyümölcsök receptjeit és titkait, és ugyanolyan elemi, masszív stílusú ételeket készít, amelyekről világhírű.
Az egészségünk és a bolygónk egészsége szempontjából kedvezőbb élelmiszerek előállítása érdekében Mallmann ugyanazokat az élőtüzes technikákat alkalmazza, amelyeket a húsok készítésére sajátított el, hogy minden zöldségből olyan ételt készítsen, amely ugyanolyan kielégítő, mint egy finomra vágott steak. Az ananászokat hentes zsineggel a tűz fölé akasztják, a sárgarépát pedig a szénbe temetik. A paradicsomokat öntöttvas planchán grillezi, hogy fokozza ízüket.
Akár felszeletelve, pirítva, sütve, megfeketítve vagy lángon sütve, a Mallmann tűzön elkészített zöldségei tele vannak ízekkel, egyéniséggel. Tavaszi articsóka és fáva saláta, sóban sült cékla citromos konfittal és káposzta steak mustáros-édeskömény kéregben csak néhány a sztárok közül.
És a desszertek és koktélok is benne vannak! A hangulatos fotók bemutatják az ételeket, a tüzet és Mallmann varázslatos környezetét Dél-Amerikában. A Green Fire az a könyv, amelyre Francis Mallmann rajongói vártak: a zöldséges grillezés művészete.







Termékinformációk
| Szerző: | Francis Mallmann |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 16. |
| ISBN: | 9781648290725 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 25.4 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.32 kg |
| Oldalszám: | 312 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
So Good Magazine #31
Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben?
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.