Barion Pixel

Green Fire

Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking


« Vissza | Szerzők: Francis Mallmann
  2022. november 16. 17:58

Green Fire

Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.


Most, a várva várt The Green Fire-ben Mallmann megosztja a tökéletes grillezett zöldségek és gyümölcsök receptjeit és titkait, és ugyanolyan elemi, masszív stílusú ételeket készít, amelyekről világhírű.

Az egészségünk és a bolygónk egészsége szempontjából kedvezőbb élelmiszerek előállítása érdekében Mallmann ugyanazokat az élőtüzes technikákat alkalmazza, amelyeket a húsok készítésére sajátított el, hogy minden zöldségből olyan ételt készítsen, amely ugyanolyan kielégítő, mint egy finomra vágott steak. Az ananászokat hentes zsineggel a tűz fölé akasztják, a sárgarépát pedig a szénbe temetik. A paradicsomokat öntöttvas planchán grillezi, hogy fokozza ízüket.
Akár felszeletelve, pirítva, sütve, megfeketítve vagy lángon sütve, a Mallmann tűzön elkészített zöldségei tele vannak ízekkel, egyéniséggel. Tavaszi articsóka és fáva saláta, sóban sült cékla citromos konfittal és káposzta steak mustáros-édeskömény kéregben csak néhány a sztárok közül.
És a desszertek és koktélok is benne vannak! A hangulatos fotók bemutatják az ételeket, a tüzet és Mallmann varázslatos környezetét Dél-Amerikában. A Green Fire az a könyv, amelyre Francis Mallmann rajongói vártak: a zöldséges grillezés művészete.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francis Mallmann
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 16.
ISBN: 9781648290725
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 312
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mister Jiu's in Chinatown

Mister Jiu's in Chinatown

A Michelin-csillagos Mister Jiu éttermének elismert séfje megosztja a kínai főzőtudományának a múltját, jelenét és jövőjét, Amerikában 90 ínycsiklandó recept révén.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.