Barion Pixel

Green Fire

Extraordinary Ways to Grill Fruits and Vegetables, from the Master of Live-Fire Cooking


« Vissza | Szerzők: Francis Mallmann
  2022. november 16. 17:58

Green Fire

Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.


Most, a várva várt The Green Fire-ben Mallmann megosztja a tökéletes grillezett zöldségek és gyümölcsök receptjeit és titkait, és ugyanolyan elemi, masszív stílusú ételeket készít, amelyekről világhírű.

Az egészségünk és a bolygónk egészsége szempontjából kedvezőbb élelmiszerek előállítása érdekében Mallmann ugyanazokat az élőtüzes technikákat alkalmazza, amelyeket a húsok készítésére sajátított el, hogy minden zöldségből olyan ételt készítsen, amely ugyanolyan kielégítő, mint egy finomra vágott steak. Az ananászokat hentes zsineggel a tűz fölé akasztják, a sárgarépát pedig a szénbe temetik. A paradicsomokat öntöttvas planchán grillezi, hogy fokozza ízüket.
Akár felszeletelve, pirítva, sütve, megfeketítve vagy lángon sütve, a Mallmann tűzön elkészített zöldségei tele vannak ízekkel, egyéniséggel. Tavaszi articsóka és fáva saláta, sóban sült cékla citromos konfittal és káposzta steak mustáros-édeskömény kéregben csak néhány a sztárok közül.
És a desszertek és koktélok is benne vannak! A hangulatos fotók bemutatják az ételeket, a tüzet és Mallmann varázslatos környezetét Dél-Amerikában. A Green Fire az a könyv, amelyre Francis Mallmann rajongói vártak: a zöldséges grillezés művészete.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francis Mallmann
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 16.
ISBN: 9781648290725
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 312
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


The Chocolatier's Kitchen

The Chocolatier's Kitchen

Még egy csokoládés könyv? mondhatod..., de a válasz: Ez a könyv más, mint bármely más csokoládés könyv a piacon!


Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Sweet Devotion

Sweet Devotion

Daniel Álvarez cukrászséf bemutatja a Sweet Devotion-t, kézműves péksütemények kortárs megközelítésben. Grandiózus értekezés a leveles-és brióstésztákról, alapos, a minőség felé való elhivatottság tekintetében naprakész mű, amely kifejezetten szakembereknek ajánlott. 


Szerzők: Daniel Álvarez