Barion Pixel

Nature's Table

Refined Recipes from an Alpine Chalet


« Vissza | Szerzők: Emmanuel Renaut
  2014. december 13. 13:17

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Akár a sült bárányt, ördöghalat, vagy csukát mogyoróhagymával, továbbá a hagymalevest és kék sajtot vagy a szarvasgombás puliszkát, csicsókás-vargányás brioche-t , áfonyás souffle-t, gesztenyés mogyorós tortát választjuk biztosak lehetünk abban, hogy az összes receptet különleges kézműves gondoskodás övezi, amely tökéletes élményt nyújt a legmagasabb éttermi szinteken is. Minden olyan szakember részére ajánlott szakácskönyv, szakkönyv, akik a precíz elkészítésben, tálalásban szeretne fejlődni. A könyv által csiszolni, fejleszteni tudjuk gasztronómiai ízlésünket!

Photo: www.floconsdesel.com / Flammarion 

 

 

Photo: www.floconsdesel.com / Flammarion 



Kapcsolódó videók









Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Emmanuel Renaut
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9782080201584
Nyelv: Angol
Méretek: 28.6 x 28.8 x 2.6 cm
Súly: 1.92 kg
Oldalszám: 256
Ár: 17 290 Ft
(16 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann

Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

Új
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.


Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales