Nature's Table
Refined Recipes from an Alpine Chalet
Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
Akár a sült bárányt, ördöghalat, vagy csukát mogyoróhagymával, továbbá a hagymalevest és kék sajtot vagy a szarvasgombás puliszkát, csicsókás-vargányás brioche-t , áfonyás souffle-t, gesztenyés mogyorós tortát választjuk biztosak lehetünk abban, hogy az összes receptet különleges kézműves gondoskodás övezi, amely tökéletes élményt nyújt a legmagasabb éttermi szinteken is. Minden olyan szakember részére ajánlott szakácskönyv, szakkönyv, akik a precíz elkészítésben, tálalásban szeretne fejlődni. A könyv által csiszolni, fejleszteni tudjuk gasztronómiai ízlésünket!
Photo: www.floconsdesel.com / Flammarion






Photo: www.floconsdesel.com / Flammarion
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Emmanuel Renaut |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2014 |
| ISBN: | 9782080201584 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 28.6 x 28.8 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.92 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
17 290 Ft (16 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mexico The Cookbook
A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.
Project Fire
Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.
Project Fire
Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.
Nostalgic Delights
A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.