Nature's Table
Refined Recipes from an Alpine Chalet
Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
Akár a sült bárányt, ördöghalat, vagy csukát mogyoróhagymával, továbbá a hagymalevest és kék sajtot vagy a szarvasgombás puliszkát, csicsókás-vargányás brioche-t , áfonyás souffle-t, gesztenyés mogyorós tortát választjuk biztosak lehetünk abban, hogy az összes receptet különleges kézműves gondoskodás övezi, amely tökéletes élményt nyújt a legmagasabb éttermi szinteken is. Minden olyan szakember részére ajánlott szakácskönyv, szakkönyv, akik a precíz elkészítésben, tálalásban szeretne fejlődni. A könyv által csiszolni, fejleszteni tudjuk gasztronómiai ízlésünket!
Photo: www.floconsdesel.com / Flammarion






Photo: www.floconsdesel.com / Flammarion
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Emmanuel Renaut |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2014 |
| ISBN: | 9782080201584 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 28.6 x 28.8 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.92 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
17 290 Ft (16 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Vegetarian Silver Spoon
Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
Sous vide - Heiko Antoniewicz
A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.
The Anatomy of a Japanese Knife
Stílusos betekintés a japán kések világába az Egyesült Királyság legmenőbb konyhafelszerelés-üzletéből. Az Anatomy of a Japanese Knife a legátfogóbb bevezető a szakma legkiválóbb késeihez.
Yogurt & Whey
A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.