Barion Pixel

The Book of Pintxos

Discover the Legendary Small Bites of Basque Country


« Vissza | Szerzők: Marti Buckley
  2024. június 18. 16:19

The Book of Pintxos

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!


A spanyolországi San Sebastián óvárosában megbúvó kulináris hagyomány a világon semmihez sem hasonlítható a Pintxo. Az egyszerű szardella-paprika fogpiszkáló nyárstól a dekadens fogásokig, vagy a puha marhapofát és a krémes burgonyát tartalmazza, a Pintxo-k lenyűgöző, jól átgondolt ételek, amelyekben az összetevők know-how-ját és a kreatív főzési technikákat néhány falatban prezentálják.

A bártulajdonosok büszkék pintxo receptjeikre, amelyeket gyakran szorosan védenek, és generációkon át öröklődnek. A témával foglalkozó első hiteles könyvben a szerző Marti Buckley meghatározza, miből készül a pintxo, amely több évtizedes múltra tekint vissza, és megosztja a recepteket, hogy az otthoni szakácsok hitelesen készíthessék újra ezeket az apró falatokat saját konyhájukban. A The Book of Pintxos 70 recepten, bárprofilon, történeteken és élénk fényképeken keresztül ablakot nyit ebbe a dinamikus baszk ételkultúrába a kíváncsi fogyasztok számára.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marti Buckley
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 18.
ISBN: 9781579659875
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 24.2 x 2.6 cm
Súly: 1.12 kg
Oldalszám: 312
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját. 


Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León