The Book of Pintxos
Discover the Legendary Small Bites of Basque Country

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
A spanyolországi San Sebastián óvárosában megbúvó kulináris hagyomány a világon semmihez sem hasonlítható a Pintxo. Az egyszerű szardella-paprika fogpiszkáló nyárstól a dekadens fogásokig, vagy a puha marhapofát és a krémes burgonyát tartalmazza, a Pintxo-k lenyűgöző, jól átgondolt ételek, amelyekben az összetevők know-how-ját és a kreatív főzési technikákat néhány falatban prezentálják.
A bártulajdonosok büszkék pintxo receptjeikre, amelyeket gyakran szorosan védenek, és generációkon át öröklődnek. A témával foglalkozó első hiteles könyvben a szerző Marti Buckley meghatározza, miből készül a pintxo, amely több évtizedes múltra tekint vissza, és megosztja a recepteket, hogy az otthoni szakácsok hitelesen készíthessék újra ezeket az apró falatokat saját konyhájukban. A The Book of Pintxos 70 recepten, bárprofilon, történeteken és élénk fényképeken keresztül ablakot nyit ebbe a dinamikus baszk ételkultúrába a kíváncsi fogyasztok számára.
Termékinformációk
Szerző: | Marti Buckley |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 18. |
ISBN: | 9781579659875 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.4 x 24.2 x 2.6 cm |
Súly: | 1.12 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.
The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.
My Culinary Ikigai

Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt.