The Book of Pintxos
Discover the Legendary Small Bites of Basque Country

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
A spanyolországi San Sebastián óvárosában megbúvó kulináris hagyomány a világon semmihez sem hasonlítható a Pintxo. Az egyszerű szardella-paprika fogpiszkáló nyárstól a dekadens fogásokig, vagy a puha marhapofát és a krémes burgonyát tartalmazza, a Pintxo-k lenyűgöző, jól átgondolt ételek, amelyekben az összetevők know-how-ját és a kreatív főzési technikákat néhány falatban prezentálják.
A bártulajdonosok büszkék pintxo receptjeikre, amelyeket gyakran szorosan védenek, és generációkon át öröklődnek. A témával foglalkozó első hiteles könyvben a szerző Marti Buckley meghatározza, miből készül a pintxo, amely több évtizedes múltra tekint vissza, és megosztja a recepteket, hogy az otthoni szakácsok hitelesen készíthessék újra ezeket az apró falatokat saját konyhájukban. A The Book of Pintxos 70 recepten, bárprofilon, történeteken és élénk fényképeken keresztül ablakot nyit ebbe a dinamikus baszk ételkultúrába a kíváncsi fogyasztok számára.
Termékinformációk
Szerző: | Marti Buckley |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 18. |
ISBN: | 9781579659875 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.4 x 24.2 x 2.6 cm |
Súly: | 1.12 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz.
Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.