Barion Pixel

The Book of Pintxos

Discover the Legendary Small Bites of Basque Country


« Vissza | Szerzők: Marti Buckley
  2024. június 18. 16:19

The Book of Pintxos

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!


A spanyolországi San Sebastián óvárosában megbúvó kulináris hagyomány a világon semmihez sem hasonlítható a Pintxo. Az egyszerű szardella-paprika fogpiszkáló nyárstól a dekadens fogásokig, vagy a puha marhapofát és a krémes burgonyát tartalmazza, a Pintxo-k lenyűgöző, jól átgondolt ételek, amelyekben az összetevők know-how-ját és a kreatív főzési technikákat néhány falatban prezentálják.

A bártulajdonosok büszkék pintxo receptjeikre, amelyeket gyakran szorosan védenek, és generációkon át öröklődnek. A témával foglalkozó első hiteles könyvben a szerző Marti Buckley meghatározza, miből készül a pintxo, amely több évtizedes múltra tekint vissza, és megosztja a recepteket, hogy az otthoni szakácsok hitelesen készíthessék újra ezeket az apró falatokat saját konyhájukban. A The Book of Pintxos 70 recepten, bárprofilon, történeteken és élénk fényképeken keresztül ablakot nyit ebbe a dinamikus baszk ételkultúrába a kíváncsi fogyasztok számára.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marti Buckley
Kiadó: Artisan
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 18.
ISBN: 9781579659875
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 24.2 x 2.6 cm
Súly: 1.12 kg
Oldalszám: 312
Ár: 12 590 Ft
(11 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Meatsmith

Meatsmith

Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t. 


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury