The Book of Pintxos
Discover the Legendary Small Bites of Basque Country
Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!
A spanyolországi San Sebastián óvárosában megbúvó kulináris hagyomány a világon semmihez sem hasonlítható a Pintxo. Az egyszerű szardella-paprika fogpiszkáló nyárstól a dekadens fogásokig, vagy a puha marhapofát és a krémes burgonyát tartalmazza, a Pintxo-k lenyűgöző, jól átgondolt ételek, amelyekben az összetevők know-how-ját és a kreatív főzési technikákat néhány falatban prezentálják.
A bártulajdonosok büszkék pintxo receptjeikre, amelyeket gyakran szorosan védenek, és generációkon át öröklődnek. A témával foglalkozó első hiteles könyvben a szerző Marti Buckley meghatározza, miből készül a pintxo, amely több évtizedes múltra tekint vissza, és megosztja a recepteket, hogy az otthoni szakácsok hitelesen készíthessék újra ezeket az apró falatokat saját konyhájukban. A The Book of Pintxos 70 recepten, bárprofilon, történeteken és élénk fényképeken keresztül ablakot nyit ebbe a dinamikus baszk ételkultúrába a kíváncsi fogyasztok számára.










Termékinformációk
| Szerző: | Marti Buckley |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. június 18. |
| ISBN: | 9781579659875 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.4 x 24.2 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.12 kg |
| Oldalszám: | 312 |
| Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #32
Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt.
So Good Magazine #32
Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.