Barion Pixel

Burrata - A Journey Through Craft, Flavour & Tradition

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Giorgio Linguanti
  2025. február 14. 16:44

Burrata - A Journey Through Craft, Flavour & Tradition

Csatlakozzon Giorgio Linguantihoz, a díjnyertes sajtkészítőhöz és a That's Amore Cheese alapítójához, csapatával együtt egy burrata kalandra, ahol az olasz sajtkészítés gazdag hagyományai találkoznak a kortárs kulináris kreativitással.


Utazz végig Puglia (Olaszország) napfényes tájain, és fedezd fel a sajtkészítők lenyűgöző történeteit, akik életüket a burrata tökéletesítésének szentelték. Szerény kezdeteitől ínyenc csemegeként való felemelkedéséig ez a könyv elmélyül az örökség és az innováció terén, amelyek a burratát világszerte kedvelt sajttá tették.

Ez a lenyűgöző receptgyűjtemény a burrata krémes, fényűző állagát ünnepli különféle ételekben. Az egyszerű, rusztikus készítményektől a kifinomult kulináris alkotásokig ihletet és ötleteket találhat a mindennapi étkezések fűszerezésére és emlékezetes étkezési élmények megteremtésére.

Készüljön fel arra, hogy ihletet és örömet szerezzen a burrata történetében, egy olyan sajtban, amely megtestesíti a szeretetet, a kézművességet és Olaszország esszenciáját.

 

Előrendelhető! A kiadói információk alapján a könyv tervezett megjelenése: 2025 Június 3.

A folyamatosan változó és magas angol font és euró árfolyam miatt a végleges a kiadvány raktárra érkezés pillanatában kerül kikalkulálásra és véglegesítésre az adott árfolyamokon. 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Giorgio Linguanti
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. június 03.
ISBN: 9781761451843
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 3 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.