Barion Pixel

Burrata - A Journey Through Craft, Flavour & Tradition

A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Giorgio Linguanti
  2025. február 14. 16:44

Burrata - A Journey Through Craft, Flavour & Tradition

Csatlakozzon Giorgio Linguantihoz, a díjnyertes sajtkészítőhöz és a That's Amore Cheese alapítójához, csapatával együtt egy burrata kalandra, ahol az olasz sajtkészítés gazdag hagyományai találkoznak a kortárs kulináris kreativitással.


Utazz végig Puglia (Olaszország) napfényes tájain, és fedezd fel a sajtkészítők lenyűgöző történeteit, akik életüket a burrata tökéletesítésének szentelték. Szerény kezdeteitől ínyenc csemegeként való felemelkedéséig ez a könyv elmélyül az örökség és az innováció terén, amelyek a burratát világszerte kedvelt sajttá tették.

Ez a lenyűgöző receptgyűjtemény a burrata krémes, fényűző állagát ünnepli különféle ételekben. Az egyszerű, rusztikus készítményektől a kifinomult kulináris alkotásokig ihletet és ötleteket találhat a mindennapi étkezések fűszerezésére és emlékezetes étkezési élmények megteremtésére.

Készüljön fel arra, hogy ihletet és örömet szerezzen a burrata történetében, egy olyan sajtban, amely megtestesíti a szeretetet, a kézművességet és Olaszország esszenciáját.

 

Előrendelhető! A kiadói információk alapján a könyv tervezett megjelenése: 2025 Június 3.

A folyamatosan változó és magas angol font és euró árfolyam miatt a végleges a kiadvány raktárra érkezés pillanatában kerül kikalkulálásra és véglegesítésre az adott árfolyamokon. 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Giorgio Linguanti
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. június 03.
ISBN: 9781761451843
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 3 cm
Súly: 1.42 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash